ВМ-НВД 3 част

• 36 259
  • 227
  •   1
Отговори
# 90
който сериозно иска да отслабне има съвсем сериозно предложение от мен;)))
един месец съвсем самичък с моите близнаци (особенно сега докато прохождат) и гарантирам резултат - аз така свалих към 5 кг когато останахме сами да се гледаме;)))

Аз съм в същото положение, но от нерви и умора само ям, при мен действа точно обратно  Confused

# 91
 smile3518 Weary newsm45  Не мога да резбера какво става момичета. smile3518  Дайте подкрепа че изкреизвам вече.Нова седмица ново замерване и не само че не съм свалила нищо ами съм качила половин кило поне. smile3515  smile3518  И в меркита съм се разширила с по см.  тук там?????????????  Що за нещо е това,нали уж действаше този режим а защо така. Направо нямам стимул вече.  newsm61   Още 1 седмица и се махам от вашите редици ако не сваля нищо.  smile3513    Много ми е тъжно и нервно.  Защо така??? smile3518   Аз имам да свалям много и не са последни килограми това че да става толкова бавно.  Всичко си ям както трябва не прегрешавам само 1 малка бира съм изпила тази седмица.  smile3506    Как добре тръгна и някои ме урочаса...За 1 седмица 4кг, втората 2 кг , третата 1/2 кг сега даже нагоре.   Някои писаха че за 1,5 месеца свалила 12 кг и после след сериозно отпускане нищо не е качила а аз качвам на pod 1000 калории на ден на НВД.   smile3521 Пууу че живот!!!!!!!!!!    smile3516   Направо ми се плаче (и си поплаквам де) Cамо като видя кантара и ме хваща депресията.  newsm45    Колко по малко да ям какво още да огранича???????????
Мамка му и сланини....
 smile3511
 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514

# 92
  • Шумен
Грешно е да приемаш толкова малко калории. Организма минава на режим "запасяване" и не сваляш. Изчисли си точно калориите и спазвай всичко, както трябва. Успех, не се отчайвай де, я какви хубави резултати имаш  Simple Smile

# 93
Оффф, и аз съм така. Първата седмица -4, втората +1.  Crossing Arms А и мерките не мърдат. Аз си папками добре, точно колкото трябва калории, кой ме урочаса?

# 94
  • Варна
Хм... ЗАБРАНЯВАМ  #2gunfire  да вярвате на кантарите и да мърморите по адрес на тия долни хитреци, лъжци и измамници, прелюбодейци и с нечисти помисли роби на наште телеса! Вярвайте само на сантиметърът. Когато се увеличите там, тогаз елате да се жалвате. Иначе не признавам, говорили сме много по тоз въпрос....
Искам да кажа на майчето на зайчето, че аз 1 месец не мръднах на кг хич никак, на сантиметри май също стоях мирно, застоях се и полудях се, обаче си продължих НВД-то и то успешно и после започнах да сваля пак. Е, коригирах някоъ работи, обаче н апърво време не яж малко калории и пак да подчертая, че с този режим на хранене се лишаваш  бавно и сигурно и трайно от телесни мазнини. Точка!  Crossing Arms

# 95
А сега де. Аз вече осми месец свалям по кило - кило и половина на месец и съм доволна и на това, че преди и толкоз не свалях. Плюс това ти доста си свалила наведнъж и не би било хубаво ако толкова бързо слабееш.Поне с такова впечатление съм останала от изчетеното до тук. Не забравяй и да спортуваш, на мен страшно ми влияе на темповете, ако засиля тренировките - кантара пада по-бързо.на мен лично проблема ми е че всяка вечер пия по бира или чаша вино, ама не мога да ги спра-много са ми хубавки, без сладко се примерих ама тез месища не са ми вкусни без питиенце. Embarassed

# 96
  • Варна
Момичета, как ще хапваме пиленца и яйца с този птичи грип? Засега в БГ няма, ама мен ме е страх и май ще мина за извесно време на свинско,ще гледам да е посно месо, не много мазно. Ще хрупам предимно зеленчук май! А кайма ако ти е смелена на място от парче месо нали може да се хапва? Пропорция телешко и свинско е добре нали? А как да изчисля стойностите на кайма? Знаете ли ако е от 75 телешко и 25 свинско колко М,В, Б и кал. има?

# 97
Божеееее какви изчисляния бе мила? Аз отслабнах близо 15 кг , като избяхвах въглехидратите. Иначе месо ям всякакво. Е, предпочитам пилешко, но често ям свинско и телешко. Ако не е мазно няма проблем. Най-важното е да не се ядат големо порции и поне 4 хранения на ден с повечко салата от месцето:). Аз като ви слушам за изчисления и списъци и се плаша. Но най-важното е всеки да намери свията система за сваляне и наистина да слебее:) Айде успех

# 98
  • Варна
Новичка, казаха неколкократно, че добре сварени меса и йца могат да се ядат спокойно. Вирусът се гътвал над 90 градуса, тъй че вари, печи и яж сладко.
Обаче каймата, препоръчвам ти само току-що смляна пред очите ти, от месо, което ти си си избрала. Никаква друга кайма не става, понеже слага подобрители, тъпчат много сол и вода (това от финансова гледна точна, натежава сместа, попива адски много вода), слагат вимета, разни вътрешности, като остатъци от черва примерно, соев протеин, оцветители, селитра примерно.. Няма нужда от готова кайма, понеже дори производителят е трудно да ти отговори какво имъ вътре.
Ако тръгнеш да си мелиш сама, сигурно ще трябат по-мазни парчета месо, щото иначе ще е много суха каймата и може да си недоволна. И такиви ми ти работи...
От днес пък съм диетична! Blush

# 99
Ох, краставице, дано си права. Днес отчетох още един килограм отгоре и направо се отчаях.  Sad
Прибирам го гадния кантар в гардероба и си давам още една седмица, ако след това се окаже, че съм наддала на сантиметри или килограми ще се прощаваме с НВДто. Tired

# 100
Хмм незнам. за пръв път чувам някой да пълнее от НВД. newsm78
Я напиши едно примерно меню скакво се храниш?

# 101
  • Варна
Може да се пълнее, що да не може.. И аз имах такъв случай отначало, щото смятам всичко долу-горе, обаче ръгам зехтин у салатата и го ям и не го смятам, не мога да разбера защо обаче и после се оказва, че съм изяждала повече от необходимите калории... Па ахахха.. Блондинка.  Sick
Бабето, дай наистина да те видим какво ядеш.

# 102
1 ябълка
1/2 домат
1 чушка със сирене
1 яйце
80гр сушеница
50гр тиквени семки
30гр сметана
70гр краставица
40гр кашкавал
90гр тиквички с мляко

друг ден:

1 грейпфрут
70гр кашкавал
35гр сушеница
1 яйце
100 свинско филе
60гр тиквички с мляко
30гр краставица
25гр лешници

# 103
  • sofia
Бабето, за една седмица -4 кг, ако не е резултат, незнам на какво викаш резултат Wink Нормално е след това да си почине организма и да спре да сваля.
Грубо ти сметнах кал са ти около и под 1000, което е малко, особено ако имаш да сваляш повече. приемай повече кал, за да можеш да си играеш с тях- да намаляваш, увеличаваш като се налага.
Аз като почнах НВД имах 10 кг да сваля, първия месец свалих 4 и после бавно и славно по 1-2 на месец.
Сега съм в огромен застой, щото си останах на същите кал и разредих тренировките. Ама нещо ме мързи, нямам нерви и това даване на ясла ме докарва до нервна криза. Надявам се до месец да се стабилизирам (разбирайте дребния като свикне) Crazy

# 104
vesi1 благодаря.
Аз на 4те свалени килограма се зарадвах много, но ме притесниха 2та които си върнах веднага през втората седмица. Ще си вдигна калориите на 1400 пък да видим.

Общи условия

Активация на акаунт