Напуснах съпругът си

• 8 015
  • 52
  •   1
Отговори
# 15
      Поздравления!  bouquet Желая хиляди прекрасни моменти в новата страница от живота ти!   bouquet

# 16
  • Varna
Много спокойствие и щастие от сега нататъка!!! newsm10
Я виж какви пожелания само, от прекрасни по прекрасни. Няма начин да не хванат дикиш Душко newsm10

# 17
Благодаря за пожеланията момичета! Бъдете живи и здрави и нека щастието бъде вашият спътник!  bouquet

# 18
 smile3501
Много щастие и усмивки!

# 19
Aз не си спомням какъв беше случая, но най-важното е ти да си ок с решението си.

# 20
Поздравления за крачката и успех  bouquet

# 21
 А какъв беше случаят, ако може да ни припомниш?

# 22
А какъв беше случаят, ако може да ни припомниш?

Историята е повече от банaлна, накратко хвана си любовница и нещата загрубяха, почна да ме бие да ме лишава дори от храна, да настройва детето срещу мен и прочее все лицеприятни неща. Тъпях доста с надеждата нещата да се оправят, но в един момент си дадох сметка, че дори аз не се уважавам камоли деца или някой приятел. Стегнах се взех си багажа и се изнесох и сега се чувствам повече от добре. Единственото за което се упреквам е , че не направих тази крачка по рано, но явно е трябвало да узрея за това решение. И така сега съм щастливо разделена, за развод не съм мислила, ако господинът плати разходите ок инак май не ми трябва. Тук Монреал има обция разделени и така това засега ме устройва.. Та това накратко е моята история. Още веднъж благодаря на всички които ми даваха куража да се махна и да заживея моят живот, а не да бъдя функция на един насилник.

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 21:18 от kofa

# 23
  • out of space
А какво стана с децата, с теб ли са?

# 24

Синът ще се изнесе на квартира с приятел, а пък момата остана при баща си. Надявам се с времето да улегнат нещата и да се виждам с нея. Всяко нещо с времето си, поне така мисля. Не мисля да я притискам и да я притеснявам, когато реши, че има нужда от мен винаги може да ме потърси  и така. Аз съм нейна майка и никога не бих и отказала помощ, каквато и да е.

# 25
  • Насред хаоса
Възхищавам ти се искрено, че си намерила кураж да напуснеш това "нещо", както го наричаш, и да започнеш живота си начисто. Никой не заслужава и не бива да търпи такова отношение. С децата нещата ще се наредят - те знаят, че имат една майка.
Успех и много щастие в новия ти спокоен живот без насилие!   bouquet

# 26
Бъди силна. Щом се чувстваш добре - това е правилното решение. Желая ти много късмет и да намериш истинската любов Hug

# 27

Синът ще се изнесе на квартира с приятел, а пък момата остана при баща си. Надявам се с времето да улегнат нещата и да се виждам с нея. Всяко нещо с времето си, поне така мисля. Не мисля да я притискам и да я притеснявам, когато реши, че има нужда от мен винаги може да ме потърси  и така. Аз съм нейна майка и никога не бих и отказала помощ, каквато и да е.

ако си безработна или на социална помощ, мъжът ти не само че ще плати разходите по развода, та и ще пее ... детски все още би трябвало да получаваш - не съществува такава опция дъщеря ти да живее при баща си. Позволиш ли го сега, може да съжаляваш цял живот. Тя е в доста трудна възраст, възможно е да те загърби завинаги. Тъй че ако приемаш съвети - насила и при теб. Мъжът ти не само ще плати разходите по развода изцяло, но ще ви дава седмична издръжка, която няма да е по-малко от 1000 долара на месец. Това, което ме притеснява, че си сглупила да си тръгнеш /и то без детето/. Докато е време ходи да се посъветваш в социалните служби. Идеалният вариат е бил да се обадиш на 911 и да напишеш молба за тормоз /психически, физически - всички средства са позволени, за да оцелееш/. Не е имало нужда от доказателства. Консултирай адвокат /безплатно е за социално слаби/ и не пропускай да наблегнеш на факта с изневярата! Съвсем сериозно: така както геройски си оставила детето при мъжа си и си си тръгнала само си навреждаш. Все пак живееш в Монреал - възползвай се максимално от правата, които ти се полагат. Пфу, как съжалявам, че не съм чела нищо по-рано от теб. Ако искаш ми пиши на лични /и аз живея в GMA/.

# 28
  • E-CLM & CH-VD
Браво за решението! Късмет оттук нататък!  Hug

Грийндрийм правилно те е посъветвала за останалото.  Peace

# 29
  • на брега на морето
Смела и решителна жена си, ей. Специално "браво" от мен и - късмет, късмет, късмет. newsm10

Общи условия

Активация на акаунт