Отговори
# 630
desi_georgieva,много ме разсмя!  Mr. Green   голям сладурко !   smile3501
и мен мисля 4е  на 2D ме гледат! абе,вси4ко да им е наред на беб4овците,пък 2д,3д...

# 631
Момичета, излезе ми нещо в сайта през който се проверяват резултати за БХС. Та ми пише Серум - 0,5 мл качествен. Какво означава това?

# 632
  • София
Ами, такова количество кръв са ти взели-5мл и е качествен материал. Peace Нищо обезпокоително няма. На всички го пише.

# 633
Ох, много ти благодаря, миличка. И аз така си мислех, но в момента и най - малкото нещо ме вкарва в разни филми  Hug Hug Hug

# 634
Здравейте мили мами!
Минавам само да ви  кажа "Здрасти"! Ние с всеки изминал ден риткаме все по-силно и убедително.
Невероятно е! Аз нямам търпение вече до неделя когато имам записан час за ФМ. Страшно се вълнувам! Надявам се че за всеееееки случай ще стиснете по някой друг палец.
 Целувам всички Ви и ви пожелавам скоро да усетите чудото във вас.

Поздрави и целувки на всички!

# 635
Момичета а споделете, като сте усетили вече бебчовците.
Аз очаквах пърхане на пеперуди, балончета и т.н, но от няколко дни усещам направо много леки побутвания, мисля че си въобразявам ама си ги има - Какво усещате вие ?
Може и да не е бебо при мен, ще видим по-натам как ще се развият нещата  Mr. Green
Аз пък днес само въпроси задавам  Whistling

# 636
Верче миличка, аз също очаквах усещане като пърхане на пеперудени крила ...но не.... точно побутване си е. И с всеки изминал ден усещането е по-приятно и по-силно.
Аз мисля че си е точно бебчо...няма как да е грешка а и щом  няклко дни подред усещаш едно и също.... Честито...бебчо те поздравява и ти напомня че е там!

Поздрави и целувки! newsm51

# 637
Бреееей, верно ли мислиш така Веси   bouquet
Ами аз мислех че черва или нещо си, че гледам да не се навивам сама, още е съвсем лекично ако е бебо  newsm44

# 638
Ехо ,здравейте и от мен  Heart Eyes Не съм писала цяла седмица ,което наистина е необичайно ,но ми се струпаха доста неща на главата ,пък и имах много работа в офиса тази сеедмица.Гледам да не се преуморявам ,засега успявам май! Малко съм със смесени чувства ,защото хем искам да си остана вече вкъщи ,хем ми е мъчно и не знам как ще се разделя с офиса и колегите  Thinking
Иначе с бебчо сме добре ,ритниче все още няма ,нищо няма Rolling Eyes
Вяра ,на мен също ми е много коледно,което е крайно необичайно за мен ,защото аз мразя празниците Mr. GreenНо сега много се вълнувам  и с нетърпение чакам да дойде 4 декември ,тогава имам рожден ден и винаги на тази дата започвам да украсявам вкъщи Blush

# 639
Eeee Данчеее, ти си от мойта порода бе -Стрелец , аз съм на 2 декември родена  Hug

# 640
  • София
Ами аз мислех че черва или нещо си, че гледам да не се навивам сама, още е съвсем лекично ако е бебо  newsm44

Вяра, и аз така си мислех .... няколко дни се чудех .... но една вечер си сложих ръката на корема и О! усетих.... направо си беше ритник... усетих го с ръката си.... не може да бъркам, беше толкова силно.... и сега като се замисля, различно е... от червата..... но не мога точно да го опиша

# 641
# 642
Вяра, и аз така си мислех .... няколко дни се чудех .... но една вечер си сложих ръката на корема и О! усетих.... направо си беше ритник... усетих го с ръката си.... не може да бъркам, беше толкова силно.... и сега като се замисля, различно е... от червата..... но не мога точно да го опиша

При мен беше абсолютно същото!!!

# 643
Здравейте коремчета!

Вече ви пиша от БГ.
Всичко е наред,но от два дни имам някакво напрежение и болка ниско долу.Когато си почивам се чувствам по-добре.Пия вече магнезий,защото се притеснявам.Още ми е много объркано,но успях да се ориентирам и си накупих доста неща към гардероба си.Сега съм със самочувствие и съм много доволна.
  Пак ще пиша скоро.Целувки на всички!   bouquet

# 644
Вяра,знаех си ,че истинското съвършенство може да го има само у стрелеца Mr. Green
Много си харесвам зодията и всички хора от тази зодия изобщо Naughty
Цвета 80 ,добре дошла на българска земя  bouquet
Разкажи ,как мина пътуването ,как се чувствате тук ,как ви посрещнаха близките ви ...
Ти до раждането си тук 100 % ,нали така?

Общи условия

Активация на акаунт