''Парфюмни размисли и страсти'' 53

• 27 563
  • 639
  •   1
Отговори
# 75
Да,разбирам,че трябва да ида и да ги помириша,но просто в магазин ,никога не подбирам това,което ми харесва.Винаги е нещо ужасно.Като че ли ми се притъпяват рецепторите тогава и после се бия в главата.А и продавачките винаги са ме притеснявали,като че ли влизам да крада  Confused

Последно имах Армани МАния.Еми ужасен е  Sick Е изпръсках си го де,ама с нежелание.Чак ми се повдигаше.А мъжката Мания пък е божествена  Heart Eyes

От по-старите парфюми,тези които съм имала,а те не са били кой знае колко....са XS-са на Пако Рабан/един жълт/,Живанши/незнам кое/,Кензо/като една бяла роза беше/-не ми харесваше и май са това  Embarassed

Иначе от фалшификатите най-много харесвам черното C-TRUE /black diamond/ ,ако мога да ви ориентирам.

# 76
Адикт е пудрен според мене. Коко М ми трябваха около 5-6 пробвания докато го харесам. Между другото и при Адикт е така. Пробвах го 10 пъти докато ми хареса Grinning
Според мене трябва да се пробват парфюмите, защото от описания няма много полза. Аз мога да го опиша по един начин, но за друга да е точно обратното. А и самото пробване на парфюми доставя удоволствие. Иначе все едно нося парфюм, който ми е подарен и го нося ей така. Преди когато ми подаряваха повечето парфюми бях точно така. Нося, защото го имам. А не, че лично аз съм си го харесала. Доставя ми много повече удоволствие да избирам лично какво искам да имам.

Te C-thru не са точно фалшификати....но напомнят на някои аромати. Жълтото например е Pure Poison
Видях, че си от Пловдив...предполагам имате БЗ. Там може да се пробва и цял ден. Аз лично съм висяла поне час и нещо
А ако някой ме гледа лошо си е негов проблем.... Grinning

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 17:34 от Jackie

# 77
  • София
Да,разбирам,че трябва да ида и да ги помириша,но просто в магазин ,никога не подбирам това,което ми харесва.Винаги е нещо ужасно.Като че ли ми се притъпяват рецепторите тогава и после се бия в главата.А и продавачките винаги са ме притеснявали,като че ли влизам да крада  Confused

Последно имах Армани МАния.Еми ужасен е  Sick Е изпръсках си го де,ама с нежелание.Чак ми се повдигаше.А мъжката Мания пък е божествена  Heart Eyes

От по-старите парфюми,тези които съм имала,а те не са били кой знае колко....са XS-са на Пако Рабан/един жълт/,Живанши/незнам кое/,Кензо/като една бяла роза беше/-не ми харесваше и май са това  Embarassed

Иначе от фалшификатите най-много харесвам черното C-TRUE /black diamond/ ,ако мога да ви ориентирам.

Стига с тия насадени комплекси - отиваш в парфюмерия, и пробваш каквото искаш, и хич да не ти пука как те гледат продавачките или охраната...! На тях работата им е да стоят там и да помагат на евентуалните клиенти. Ако се държат зле - напомни им го!
И като отидеш в парфюмерията не се поливай с всичко каквото има. Набележи си няколко аромата, примерно 5-6, както си ги набелязала сега, и пробвай само тях на блотер. След това, ако някой от тях ти хареса, пръсни и на кожа. Виж как ще ти е на кожа и дали още ти харесва, дали ти е траен и т.н, и тогава вземи решение  Peace

# 78
Tези консултантки незнам какво работят по цял ден. Последният път питах една такава за даден продукт.
И тя ми казва:  "Какво е това"? Аз пояснявам. Тя отговаря: "За 1-ви път го чувам"!!!! Питам я възможно ли е да е спряно от производство.....а тя ми казва супер уверено: "Да, спряно е"!!!!      
 И тука вече така ме напуши смях, че и казах: А вие от къде знаете, че е спряно след като чувате сега за 1-ви път!????
Изгледа ме като гръмната...
Grinning

Буквално всеки ден ми се случва това....аз за това почти не питам за нищо. Как може грам да не си разбираш от работата... Crossing Arms

# 79
  • София
Здравейте, момичета  Laughing

Влизах преди време с един въпрос при вас и от тогава не мога да спра да ви чета, направо се пристрастих  Mr. Green.
Вие сте истински луди и то от най-заразните  Hug.Всеки ден слизам до парфюмерията с дълъг списък, добре че не мога да поръчвам на сляпо  Mr. Green.
От днес съм с Жасмин ноар, харесва ми, усещам си го от сутринта, благодаря на препоръчалите го.
Не мога обаче да си харесам само един единствен парфюм, омръзват ми, но това да ми е проблема, щом се налага, ще ги сменям  Crazy
Исках само да ви пожелая все така прекрасни и ароматни темички  Heart Eyes

С поздрав: една аматьорка /това след като видях колекцията на Рапунцел  #Crazy/

# 80
tаlyyy честит Жасмин Ноар и да пишеш по-честичко Grinning
То и ние не можеме да си харесаме само един.....за това висиме тука Grinning

# 81
Моята нелюбима съставка я няма в анкетата - кардамон.
Ветивер също, когато е силно изразен, тъй като придава една особена "мъжественост", ама евтина, одеколонска, която адски ме дразни, направо ме нервира, избива ме на агресия. box
Иначе с другите съставки се погаждам добре, някои пък не ги различавам изобщо.
Най-драги са ми орловите нокти, индийското орехче Heart Eyes, мускусът, канелата, медът. Харесвам и щипка пипер в някои аромати, тъй като придава пикантност. Много искам да различа хелиотропа, тъй като имам усещането, че си допадаме.

# 82
пак изпуснах   Animal Snail

# 83
С риск да ме обявите за "откачена" ще ви кажа,че адски много ми харесва аромата на зелената Емека /тоалетната хартия/  Embarassed Embarassed Embarassed Просто не мирише на баня,а на някакъв много хубав парфюм.Ей такъв ако си намеря ще е супер  Laughing

# 84
  • София
С риск да ме обявите за "откачена" ще ви кажа,че адски много ми харесва аромата на зелената Емека /тоалетната хартия/  Embarassed Embarassed Embarassed Просто не мирише на баня,а на някакъв много хубав парфюм.Ей такъв ако си намеря ще е супер  Laughing
   Аз пък много харесвам spa на milde, даже мислех да ходя в магазина с картонената ролка да питам за подобен парфюм. Embarassed Нали знаете, че да не ви се объркват ароматите в носа, трябва след всеки парфюм да помиришете прясно смляно кафе. То изчиства носа и може пак да си миришеш следващия парфюм.

# 85
На мене много рядко ми трябва миризмата на кафе. Чак след 10-15 парфюма започвам да не мога да ги различавам. Но аз и много рядко пробвам по толкова. По принцип отивам в БЗ с набелязани 5-6 аромата.

# 86
# 87
да си покажа новото животинче Mr. Green
Да питам ако някой е запознат по-добре с Angel Lyss....на какво точно ухае, защото съм го забравила ....а в БЗ вече нямат тестери
Усеща ли се Ейнджъл или е по-скоро отделен аромат като виолетката?

# 88
  • някъде под слънцето...
Момичета Шипър не е съставка, а характеристика на парфма, съЩо, като ориенталски, цветен и т н т.....

# 89
  • Бургас
Момичета Шипър не е съставка, а характеристика на парфма, съЩо, като ориенталски, цветен и т н т.....
sl, права си, но нека се чете мъх  Peace

момичета, стига с тази тоалетна хартия - за парфюми сме се събрали да говорим  Stop

за мен най-непоносима съставка в парюма е кимиона, на кожата ми се трансформира в пот  Rolling Eyes

елфичка, обезателно пробвай избраните аромати за да не надскочиш себе си  Thinking някак от наливна Омния на Адикт /който пък представи си, че не ти хареса ............. от 15 на 150 лв ......... и падането ще е доста от високо  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт