''Парфюмни размисли и страсти'' 53

• 27 566
  • 639
  •   1
Отговори
# 60
Ами според мене Хипнотичната отрова си е бая силна и натрапчива. Има хора, които не могат да я понасят. Аз като я нося пръскам по 2-3 пъти максимум и пак я усещам супер силно. Иначе Адикт е чуден парфюм, но и той е бая тежък

# 61
За мен и Адикт и Хипнотичната са еднакво силни и натрапчиви Simple Smile Кристал Ноар е много красив - мек и сладък, а Омнията лека, свежичка и не много трайна.
Така че по мое мнение си е доста рискована да минеш от Омниата на Адикт  Peace

Жаки, с теб май сме дежурни днес  Wink

# 62
И аз така мисля. А и някакси ми се струва, че човек, който харесва Омниите не харесва Адикт и подобни миризми. Аз например не мога да ги понасям Омниите....нито една от тях. Падам си по сладки и тежки миризми

# 63
  • София
Благодаря ви момичета   bouquet

За сега клоня към диор Адикта.Иначе този Хипнотик Пойзън ме притеснява да не е прекалено силен и натрапчив  Rolling Eyes А към Версачето съм малко предубена,защото мъжът ми имаше Версаче и хич не ни хареса.Беше доста нетраен  Rolling Eyes Така,че незнам....

А от Омниата съм имала наливен,който ми харесваше много,затова се колебаех,но незнам дали разликата в аромата няма да е огромна  newsm78

Е да, Хипнотик е силен и натрапчив, а Адикта - хич  Laughing Кое Версаче? Ако е Кристал Ноар - това е ужас, няма махане...!!!
А защо си се спряла само на мега масовки...? Защо не разшириш малко възможностите... Започни с един тур в някой БЗ или подобна парфюмерия. Може да се окаже, че нито един, от тези които си изброила, не ти харесва....

# 64
  • София
За мен и Адикт и Хипнотичната са еднакво силни и натрапчиви Simple Smile Кристал Ноар е много красив - мек и сладък, а Омнията лека, свежичка и не много трайна.
Така че по мое мнение си е доста рискована да минеш от Омниата на Адикт  Peace

Жаки, с теб май сме дежурни днес  Wink

Тя има предвид кафявата Омния, до колкото разбрах... Която хич не е лека и свежичка, а е един много красив подправков аромат за мен... Даже сега като я споменахте, и се чудя защо съм се оставила без нея... newsm78

# 65
Елфичка, послушай Ноар, недей на сляпо - нищо, че после има размени за тая работа  Hug

Уф, Ноар   bouquet пък аз си мисля за кристалина  Blush

# 66
  • София
Елфичка, послушай Ноар, недей на сляпо - нищо, че после има размени за тая работа  Hug

Аха, най-добре! Може да се окаже, че не си падаш по тия плътни и сладки аромати, които си наредила... А не са евтини повечето...

# 67
Даже сега като я споменахте, и се чудя защо съм се оставила без нея... newsm78

Ние затова сме на тоя хал - от много четене и подсещане   Laughing

# 68
  • София

Joy  Joy  Joy  Money

# 69
Аз и кафяване не я харесвам. А за другите да не говориме Grinning
Но Диор на сляпо си е наистина много рисковано....при тези цени

# 70
  • София

Joy  Joy  Joy  Money
Хахахаха! Да...скоро не съм чела тук. Mr. Green
Тази кафявата Омния е такъв разкош...направо е невероятна! Peace

# 71
Току що се сдобих с Бюти на Арден - свеж, цветен, но не ме впечатли особено...може би скоро ще тръгне към размените   Rolling Eyes

# 72
Казаха ми,че Азаро туин бил страхотен,но сега като гледам,той е цветен  newsm78 Тоест съвсем различен от тези,които съм изброила.

Преди бях питала кои парфюми са "пудрени" ,точно тези,които се впиват в кожата и ухаеш на грим  Laughing Но така и не ми стана ясно.Азарото беше едно от предложенията.

Охх незнам,не ми се обикаля да ги мириша.

А за Коко Мадмоазела какво ще кажете  Rolling Eyes

# 73
Мадмоазела май е най-лесен за харесване от всички, които си изброила - класика... Но! Най-добре си отдели малко време да пообиколиш. Нали се сещаш, че това, което за 90 % от момичетата тук е божествен аромат, за теб може да се окаже ... пфу!  Sick
Още повече, че наистина не са ефтини изобщо  Peace

# 74
  • София
Ще кажа, че не виждам какво му струва толкова пари... newsm78 Thinking

Общи условия

Активация на акаунт