90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 72

• 38 657
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Оох и аз съм въглехидратна и се чудя какво да си хапна. newsm78И дами, снощи мислех, че ще прегреша, но не го направих.Устоях на едни много вкусни шоколадови баклави. SunglassesРадвам се много.Успех на всички и лек деен. Hug  love001  love001

# 166
И аз съм въглехидратна днес и мисля да си направя една пица с доматен сос и кисели краставички, и евентуално гъбки от буркан. Само не ми стана ясно колко пъти се обядва, но мисля, че е един.
А за вечеря се замислям за "Постен сладкиш с череши" на k_ines или Кекс без яйца- mmmStelxen_m. Има ги в рецептите.
Може би ще направя втория, но ще му сложа сладкото от череши, пък дано не съгреша с импровизациите Grinning
Вие какво сте намислила да хапвате днес?

# 167
scizero Аз мисля сега да си направя едни спагети с малко кетчуп, а за довечера мисля, да отскоча до магазина за една Наполеонка(десертче).То съм сигурна, че ще ме засити и мисля, че е достатъчно за днес.Естествено и лентичката черен шоколад. Simple Smile))

# 168
А млечен шоколад дали може?
Аз реших готови продукти да не ям, защото имат много вредни съставки... Grinning И си губя времето да готвя.

# 169
Ами според мен, то все си е шоколад.Хапни 1-2 кафени лъжички иЛИ една чаена.Мисля, че е добре.Simple Smile Аз сега проверих, че нямам спагети, а не ми се ходи пак до магазина.Охх.. ще го мисля. newsm78

# 170
  • Бургас
аз избрах поръчвам со по нета до офиса, чеснова питка,
и се чудя дали може и една палачинка със шоколад или за довечара
а може ли да ям бало брашно, май не

# 171
Оох и аз съм въглехидратна и се чудя какво да си хапна. newsm78И дами, снощи мислех, че ще прегреша, но не го направих.Устоях на едни много вкусни шоколадови баклави. SunglassesРадвам се много.Успех на всички и лек деен. Hug  love001  love001
Еййй една позната от друг форум  Hug
Диде,как върви за сега Simple Smile Надявам се без никакви прегрешения Simple Smile

# 172
Зори всичко е точно. HugУстоявам на спънките.Няма грешка просто. newsm44

# 173
sijanie   Hands Clap omm 4 номера по-малко си е направо супер  постижение newsm10

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 08:38 от Там-там

# 174
Така да се чува!!!
Прегрешения не ти позволявам да имаш за да не се караме  Laughing
Между другото в тийна ти писах нещо за млякото,Наполеонките и т.н. Simple Smile

А сега да се похваля - мисля след 10 минутки да поскачам малко с Били,че усещам един изблик на енергия и трябва малко да се поизпотя  Laughing

# 175
Хихи  Grinning Единствения ми проблем на мен е, че брат ми сега си е постоянно вкъщи и не мога да си правя упражненията, които иначе си ги правех до преди 3 дена. Simple Smile

# 176
А млечен шоколад дали може?
Аз реших готови продукти да не ям, защото имат много вредни съставки... Grinning И си губя времето да готвя.

Котенца какъв млечен шоколад сънувате вие???Млечен може ,но след 90 дни евентуално.
Шоколадът е калоричен и мазен, предупреждават диетолози. 15 г млечен ви зареждат с 80 калории и 5 г мазнини. 1 супена лъжица какао обаче има само 20 калории и 0,5 грама мазнини.
Черният шоколад е доказано полезен за сърцето,съдържа повече антиоксиданти от черния чай и червеното вино,както и много магнезий,желязо и калий /жизненоважни за женското здраве/.Освен това облекчава тревожността и депресията,тъй като съдържа серотонин и теобромин,които въздействат върху мозъчните рецептори и влияят на настроението.

Оказва се, че противно на очакванията ни, черният шоколад е много полезен за организама ни и е чудесен начин да преодолеем апетита си, особено по време на празниците и кулинарните изкушения, пред които сме изправени.

Според датски учени от Университета на Копенхаген, черният шоколад може да се окаже ключа към запазване на теглото ни. Изследователите са открили, че този вид шоколад намалява с 15% калориите, които приемаме и регулира апетита ни към мазни, сладки и солени храни.

Освен, че е богат на антиоксиданти и полезни мастни киселини, черният шоколад контролира и желанието ни да консумираме вредни храни.

# 177
Милички, от сутринта не мога да стигна до вас cook 1dishes newsm79 абе ужас.Отварям сега форума и що да видя-писали ,писали та се забравили smile3556.То не са едни торти, едни чудесии а аз плодова newsm45.Като гледам Ели ще вади бухалките довечера,вчера ни се разминаха и веднага торти вадим ,пък и млечен шоколад:35: Joy JoyГледам и следобедното кафе не сте пили още,то и аз не съм и мисля ,че е време

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 14:04 от milena80

# 178
а може ли черен аеро шоколад? или трябва да е натурален? споделете някоя марка... newsm78

# 179
Мисля, че черните аеро шоколади не стават, защото са сладки и според мен не са истински черен шоколад. Яла съм, нямат нищо общо. Най- истински е на линд, ама е 3 лв един шоколад Grinning Не че не го обожавам... Може да се яде на своге, според мен. 3 пъти по- евтин е, и според мен пак е натурален. Даже има и с лешници.
Аз ще изям една лъжица горчиво какао, защото ен ми се излиза пак за шоколад.
Обиколих целия квартал за брашно с набухвател и няма Sad Как мислите, сладкиша дали ще стане с обикновено?

@sijanie, благодаря за информацията за шоколада, ще ми помогне много Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт