Отговори
# 375
Хъни - Бъни,  верно отскоро те чета , но ако не мен Зази послушай Rolling Eyes И аз съм паника като тебе , но за толкова години ми стана ясно , че по-лесно променям себе си отколкото света наоколо.Вероятността да пребориш страха си до април е много по голяма отколкото да се промени системата ( колкото и да ми се иска ).Вдигай горе главата , избий си черните мисли от там и поеми дълбоко въздух.Нали ти е ясно , че негативните мисли привличат негативни събития? Още ли искаш да мислиш по същия начин?Сега е ноември.Така ли ще откараш до април? newsm78 Това е мазохизъм , сладур! Като се притесняваш , нищо няма да промениш. Всичко ще е наред , ще видиш ! Сега се успокой и остави нещата в ръцете на ентусиасти като Кюбит. Те се справят добре  Wink Ти се наслаждавай на бременността и мисли положително  Hug

Илче , ако твоичкия се опъва , вземи мен! 'Найш как хубаво пазарувам  Wink  Hug

Аз днес няма да се хваля  Sad Сутринта се събудих в 5 часа  с херпес на горната устна.Очаквах да ме споходи след преживения стрес , но се позабави и тъкмо си мислих , че този път ще ми се размине.Ама не би! Цял ден го мажа със зовиракс , боли ме и съм крива  Close По тази причина отървах зъболекаря днес , а ми се искаше да отида , че временните коронки никак не са ми удобни...Поне  Милото и Рошльо са доволни.След почти едномесечно отсъствие от кухнята , мама (т.е аз Wink) се завърна  Grinning Край на бързите закуски и хапването на крак. Пак ме засърбяха ръцете и у дома замириса вкусно (милото реши , че има връзка със сменянето на водата на рибките и днес се запаси със солидно количество дъждобрани Wink).Тъкмо спретнах едно тирамису и кроя планове за макарони на фурна за утре  newsm78

От сутринта ме човърка една мисъл и мира не ми дава....Аз хубаво отидох на лекар в четвъртък  и хубаво ми казаха , че този път манипулацията е успешна , но защо ми каза да не си правя други изследвания не разбрах Thinking Хайде цитото ще излезе в четвъртък , но нито изследвания за хламидии , нито толсоплазмоза....нищо? А  до колкото разбирам трябва ...Следващата седмица мисля да ходя при лекарката , която ми прави реабразиото .Жената не беше длъжна да се наема с това , но го прие присърце и съм доволна.Искам да и благодаря за отношението и мисля да я попитам какво ще ме посъветва. Нямам оплаквания , но чета , че някои гадини си живеят мирно и тихо в организма и причинените инфекции протичат съвсем безсимптомно...Половинката ми се кара  , че много чета  , но ако не бях чела толкова нямаше да отида на преглед  пет дни след първата манипулация и да разбера , че половината плод си стои вътре ooooh! Не е за разправяне... Мисля да изчакам цитото и да си направя кръвен тест , та ако не дай си боже се наложи някакво лечение да  го проведа докато траят тези три месеца.Освен това се чудя дали да не отскоча до Варна да го направя , че тук в Бургас не зная вече на кого и къде да имам доверие....

Абе вие къде изчезнахте два дни (да не сте в овулация всички?  Wink) ? Ехоооооо.....и кафетата не ви събуждат вече   newsm78

# 376
Илче, различните лекари имат различен подход. Някой премахват плацентата ръчно след цезарово сечение, други изчакват да се роди спонтанни и понякога помагат с окситоцин.

...по-лесно променям себе си отколкото света наоколо.Вероятността да пребориш страха си до април е много по голяма отколкото да се промени системата ( колкото и да ми се иска ).
...остави нещата в ръцете на ентусиасти...

Аква, извинявай, ако ти се сторя груба, но според мен е крайно некоректно да се изказваш така. По твоите думи излиза, че ентусиастите нека си блъскат главите и да се опитват да променят нещо, а останалите е добре да си траят и да си чакат на сухо и на завет.
А знаеш ли колко от момичетата-ентусиасти са бременни в момента? Или за тях няма какво да се притесняваме, по-добре ние да сме добре...
В много ситуации е по-добре да промениш себе си, отколкото света наоколо, но има и такива, в които далеч не света, а една малка реалност трябва да бъде променена и това не е прищявка, а законно право.

# 377
Грешно си ме разбрала Кюбит.

# 378
  • Варна
Да видим сега кой е прав??? newsm78

# 379
Грешно си ме разбрала Кюбит.

Ами обясни се.  Simple Smile

# 380
Няма нужда , ти си умно момиче.

# 381
здравейте момичета
как е съботната вечер, наслаждавахте ли се на хубавото време и на прекрасните гледки ?
Няма да вземам страна в разговора, защото ако почна пак че се изпусна и ще бършете чело докато четете чаршафите ми.

Искам само да ви пиша относно негативните мисли и негативните случки. Дълго време и аз мислех така, но опитът ми показа че като си криеш главата и смяташ че мислейки позитивно се защитаваш извода е че просто не си спестяваш нищо, по добре малко уплашен но осведомен, отколкото неосведомен и наранен. Не ми харесват и на мен негативни мисли , не одобрявам и паниката но тя е реален наш проблем, лош съветник е, но често ни спохожда. Това, колко често й се поддаваш не се контролира, то си лично качество. Е може малко да се облагороди, но ако си паникьор никога няма да станеш хладнокръвен. Бъни си е Бъни, сега е така с едни страхове, после ще има други - това е завинаги, това е нейният кръст, но тя чете, осведомява се, притеснява се, израства - което е чудесно. Спомям си , как преди година се чудеше защо е в нашият форум, а сега е- хе- хеееееееееееее къде е. И мисля че в това има и наша заслуга.А негативните мисли ни спохождат само защото си мислим че така се предпазваме от удари- нормална естествена рекация, но за това друг път.

Кюбит мечтая и аз някой да ме нарече ентусиаст- защо се дърпаш  Hug.

водна душице , направление за изследвания за хламидии и токсоплазмоза трябва да ти даде гинеколога принципно, но не разбирам защо ти трябват- има ли някакви подозрения - прости ми но често нямам време да следя нещата във форума отблизо.токсоплазмоза често се прави по време на бременност а хламидии ако има предписание.

Прегръщам ви
лека вечер

# 382
Кюбит - като спомена за различните подходи - сега се сещам, че при мен трябваше много да бырзат да "закырпят" нещата, че доста крывчица изгубих и нещата ставаха леко екстремни. Та май ми сложиха окситоцина и после рычно май махнаха плацентата (сыс сигурност нищо не са чакали). Та като си говорим пак за секциото - и това е една от "прелестите", за които се подготвям.  Rolling Eyes Гледам да мисля за пазаруване, че така или иначе и да го мисля и да не го мисля - това е положението......

аква -оххх и аз много хубаво пазарувам, но ми трябва най-вече шофъор и носач на торби в момента  Grinning Половинката каза - няма проблем, стой си в къщи и само кажи какво да взема. Да де, но след 2-3 такива опита, той се вырна с поредните кабели за не знам коя си джаджа и играчки за малкият, напылно забравил че е отишыл да пазарува хляб например Joy

# 383
Бъни си е Бъни, сега е така с едни страхове, после ще има други - това е завинаги, това е нейният кръст, но тя чете, осведомява се, притеснява се, израства - което е чудесно.

А браво Peace.Точно така  Hug.
То наскоро една лаборантка ми каза о ти защото знаеш и затова питаш....колко хора тука нито знаят какво им правя нито въпроси задават нито нищо.
Еми питам знам така съм си - образование, характер, нрав много работи се натрупали ooooh!.
То понякога инфото нож с две остриета, но......предпочитам да съм информирана.
Аква и Кюбит няма да се карате заради моя нрав ей Hug Hug Hug.Целувки.

# 384
Хм , знаех си , че има начин да ви измъкна от хралупата  Wink  Я виж как се разшавахте .Ако трябва до бой ще стигнем щом е за каузата  smile3557 ppp

_re_ge , с мисед в 12-та седмица бях . Нещо не могат да ме убедят , че е "естерствен подбор на природата" и че е "нормално"  newsm78 Всеки лекар ми казва "няма нужда от изследвания , щом имаш едно живородено дете и миседа е за пръв път " , но тук чета , че има нужда  и се правят такива....знам ли? Не съм убедена , че са прави.Щом се е случило значи има за какво.Ами ако пак се повтори? Не съм на 20.Нямам нито нерви , нито сили да изтърпя още един подобен ад.Пък и се притеснявам , че времето си тече , януари ставам на 37....Та за това ровя и се чудя Blush

Гледам Джак Спароу в момента , но и вас не изтървам от поглед!Да не се скриете  пак  Wink

# 385
аква - не сым специалист, но от това как са процедирали при приятелките ми тук - след 2 спонтанни аборта започват да тырсят причини (даже понякога и чак след 3-я, зависи си от конкретният случай) и това при положение, че не са имали друго раждане. При приятелка, която става сега на 38 години, започнаха след 2-я, заради вызрастта. От една страна много би ни се искало за всичко да има логично обяснение, защото тогава поне имаме илюзията, че имаме някакыв контрол над нещата. Но за сыжаление, често пыти не е така........от друга страна за щастие, често пыти против всяка логика нещата се случват Simple Smile

# 386
Добро утро момичета!
Отдовна ни съм си включвала тук. Виждам, че има и нови попълнения. Добре сте дошли в темата!
aqua_soul, моите впечатления от форума най-вече са, че доста жени правят аборти, независимо дали са
им първи опитите за зачеване или вече имат родени деца. Смятам, че причината за това е условията в
които живеем, замърсеността на природата, храните които ядем и т.н. Преди 2-3 дни в хубаво слънчево
време забелязах нещо като смог над София, някаква тъмна пелена.
По-добре си направи изследвания, не заради друго, а за да си спестиш разочарованията от евентуални
нови аборти. Ако има причина, някакви по-ниски или високи показатели то ще се види на изследванията.
И ще се вземат мерки, което ще доведе до положителен резултат! Дано успееш ... стискам палци! fingerscrossed fingerscrossed
Николче, как си, оправят ли се нещата при теб?

# 387
  • София
И аз да ви кажа привет  Heart Eyes Моля ви само да не се караме. Всъщност, мисля, че винаги сме успявали да запазим добрия тон и нека и за в бъдеще да е така!  Hug

Бъни, смятам, че е по-добре да си информирана, макара и малко по-уплашена на моменти, от колкото трябва.  Grinning

Регенце, този път не можах да разбера напълно какво искаш да кажеш. Ето това изречение ме зачуди: но опитът ми показа че като си криеш главата и смяташ че мислейки позитивно се защитаваш извода е че просто не си спестяваш нищо, по добре малко уплашен но осведомен, отколкото неосведомен и наранен....

Приятен ден ви желая, излезте навън, да се възползваме от един от последните топли дни  Blush

# 388
Зази ,то че си позитивна позитивна  си  bouquet, че си baby-фея фея си babydust7- всеки го знае , АМА СЕГА КАКЪВ ПОЗИТИВИЗЪМ ТЕ Е ОБЗЕЛ ......!!!/пу пу пу/
Слагай Коледната шапка на тоягата и с ВЯРА напред  Hug Hug Hug
всички сега  Praynig за теб

# 389
Здравейте всички.Днес е прекрасен,слънчев и топъл ден.Използвайте го пълноценно,да се разходим и да се заредим с положителна енергия.
Мисля,че споровете са излишни и напълно съм съгласна с ZAZZI.

Общи условия

Активация на акаунт