Колегата мирише

• 38 951
  • 246
  •   1
Отговори
# 135
  • France
Не е болест. Липсват първите 7 години от възпитанието.

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 22:38 от pechovska

# 136
аз имам проблем със сапруга ми ве4но се караме за хигиената му  ,не се капе много риадко дава дрехите си за пране  не иска да се 4исти в кащти не изхварлиа боклука и не дава и на мен да го изхварлиа . вапроса мие  това болестно састоиание ли е и има ли на4ин такива хора да се принуждажат да  са 4исти.
на4ин внги има.... дукъту спи гу фръсвасш, посли гу нъпръсквъш с билинъ, посли гу намасваш съ веру и уставиъш да исъхни. Мое и дъ гу увииии6 с наилон и зълепис6 с тихсу. Тъка приготувлен му пусо4ващ фрататъ, засилвъш ся и му теглш идин ритник утзаде.

# 137
  • София
на4ин внги има.... дукъту спи гу фръсвасш, посли гу нъпръсквъш с билинъ, посли гу намасваш съ веру и уставиъш да исъхни. Мое и дъ гу увииии6 с наилон и зълепис6 с тихсу.

Е пък той така направо ще се мумифицира.  Joy

# 138
аз имам проблем със сапруга ми ве4но се караме за хигиената му  ,не се капе много риадко дава дрехите си за пране  не иска да се 4исти в кащти не изхварлиа боклука и не дава и на мен да го изхварлиа . вапроса мие  това болестно састоиание ли е и има ли на4ин такива хора да се принуждажат да  са 4исти.

Мъжът ти яко се клошарее, нещо повече - той е биологично оръжие за масово поразяване  Mr. Green
Всичко мога да разбера, но това с боклука, дето му е толкова свиден, не го проумявам  Thinking
В Св. Наум /4-ти километър/ има много добри специалисти, ще му помогнат.

# 139
ох, ще ме разсипете бе...  Joy

# 140
Нати, петък е. Чакам си обещаното обяснение за мандренските омари Mr. Green

# 141

Е той от самото начало ли си е така и ако да, ти що си го взела тогава  newsm78 А относно въпроса ти, дали има начин тези хора да се принуждават да са чисти -  с насилствено къпане  Joy

# 142
Недейте заклеймява човека  Naughty
Говориш ли с него за това? Той какво обяснява за нечистоплътността си?

# 143
Нати, петък е. Чакам си обещаното обяснение за мандренските омари Mr. Green

Нямам вдъхновение - колегата е в отпуска   Mr. Green

# 144
# 145
На колко хора искам да изпратя тази статия... Whistling

# 146
Не знам, Росита, то в случая ти си експерта какво можеш да постигнеш с такъв човек.

На мен друго ми е чудно - как такива хора си намират гаджета, съпруги? Като те сваляше къпеше ли се?

# 147
Абе и аз съм се чудела как си намират гаджета такива хора. Имам една позната, която излиза с мъж, който е меко казано умирисан. Не си спомням да съм го виждала с чисти дрехи, а момичето е много спретнато. То бива, бива сляпа любов, ама май и със запушен нос...
Естествено не съм повдигала въпроса, не ми е работа. Но всички около нея се чудят.
Има една теория, че хората се привличат по миризмите. Не съм експерт, но явно за някои гадната за мен миризма е привлекателна за тях.

# 148
За някои не миризмата, а например наличието на очила - може да е стопер за интимни отношения /имам такава позната/  Joy

# 149
...Не съм експерт, но явно за някои гадната за мен миризма е привлекателна за тях.
Факт.

Общи условия

Активация на акаунт