Колегата мирише

• 38 951
  • 246
  •   1
Отговори
# 15
Купете ароматизатор за стаята.
Напишете му анонимно писмо,че е трудно за околните да общуват с него,като посочите причините.

# 16
И какво - криза е, няма много бачкане и поради тази причина си пускаме темички, та дори се опитваме да проявяваме способности за писане.

Извинявай, ако напипах болно място с темата.
Ха, този стил ми е много познат - да проявя ли още способности за писане или по-точно гадателски способности и да ти кажа кой си точно зад този профил  Thinking

# 17
  • Насред хаоса
Знаток, това с лошата воня отвън ме довърши.  Joy Joy

И аз съм имала такъв колега. Къпе се веднъж на седмица през лятото, на две-три седмици през зимата. От него вонеше направо на непочиствана обществена тоалетна. Поради тази причина аз се изнесох в друга стая. Ама останалите там нямат друг избор. Бяха му правили намеци, а той решил, че не вони достатъчно, и взел да си носи сандвичи със салам "Камчия". И си ги прибирал в шкафчето на бюрото.

# 18
Това е тъжно , не смешно. Помислете си как са възпитавани тия хора, от какви родители. И това е ежедневие. Да не ви казвам като пътувам с автобус за какво става въпрос.

# 19
Бяха му правили намеци, а той решил, че не вони достатъчно, и взел да си носи сандвичи със салам "Камчия". И си ги прибирал в шкафчето на бюрото.

И к`во ги прави - оставя ги там, докато се вмиришат повече и от него ли  Laughing

Знаток, ама вЕрно се глезя  Grinning Разби ме с твоя случай  ooooh!

Така като гледам, нещата отиват към препоръки  Thinking

# 20
  • София
Е тук вече идва ролята на шефа, ако е добър такъв, де.
Изрична заповед - къпане всяка сутрин и пране всяка вечер.

# 21
  • София
Аз пък да попитам, тоз колега женен ли е?   Wink

# 22
  • Sofia
Докато ходех на работа и аз имах такъв колега. Направо очите ми се насълзяваха.
Той се къпеше само, когато жена му идваше (взе си една отдалеко, която идваше в БГ на около половин година веднъж). Тогава беше изкъпан, с изпрани дрехи и обръснат - колкото да я посрещне чист явно. В останалото време само трупове имаше около него Laughing
Доколкото знам, шефовете са говорили с него, без успех. Аз само се дърпах и ставах нервна като наближи, особено като ми се надвисваше над компютъра, но така и не успях да говоря с него за хигиената му.
Съчувствам на всички, на които им се налага да преживяват в такава смрадлива среда.

# 23
  • Насред хаоса
И к`во ги прави - оставя ги там, докато се вмиришат повече и от него ли  Laughing

Той на всичко отгоре е и ящен, та си носеше порядъчно количество, което си разпределяше за целия ден. Представи си как мирише цял хляб, нарязан на филии и покрит с доволно количество чеснов салам "Кучешка радост". Особено зимно време, когато помещението се отоплява. Ароматната атмосфера ставаше буквално пренаситена и само той я формираше. Даже колежките бяха взели по едно време един флакон ароматизатор и пръскаха около и над него от време на време. А той си пазеше шкафчето, да не попаднел ароматизатор там ...

# 24

Да. При това жена му е на доста добра позиция професионално и не мога да разбера как тя не му въздейства в къщи, а го търпи такъв миризливко  Thinking

# 25
Ето какво - имам си един колега /слава Богу не е в моята стая, че щях да съм в постоянен болничен поради обезводняване от повръщането...
Е, нали не е в твоята стая? Какво толкова ? Аз имам един, който е в моята стая. Не е приятно определено..

Как бихте се справили вие със ситуацията - директен разговор или какво?
Никак не бих постъпила. Не ми се вярва ако някой на теб ти каже, че ти миришеш примерно или нещо подобно, без грам да си се замисляла че това е възможно  Grinning, ще му се усмихваш все едно нищо не се е случило и ще ти е много приятно. Ако искаш да внесеш проблеми на работното място го заговори затова  Simple Smile

Има си такива хора.. и на мен не ми е приятно, но пък не мога да му кажа на някой такова нещо. Просто отварям по-често прозореца..

# 26
  • Насред хаоса
Защо да не е? И на мен ми беше чудно, ама и вонливецът, когото описах, си има гадже. И знаеш ли какво хубаво и поддържано момиче? Направо се чудя как може да го трае до себе си такъв размъкнат и смърдящ.

# 27
  • до една звездичка
Е тук вече идва ролята на шефа, ако е добър такъв, де.
Изрична заповед - къпане всяка сутрин и пране всяка вечер.

Шегуваш се, нали?

# 28
Именно шефът решава къде да го сложи, ако иска да го задържи, така, че да не пречи на останалите служители.

Нашият Скункс (това му е прякора) заявил, че няма пералнся и не се къпе, щото налягането на водата не било добро в квартирата му.  Sick
И няма жена. Опазил бог жената. Но семейството му е доволно благоуханно. (поне частта, която съм виждала)

Изобщо не пазя благоприличие. Той нагнетява обстановката. Останалите трябва да се усмихват.
Ай сиктир. Ще се усмихвам.

# 29
Е, нали не е в твоята стая? Какво толкова ? Аз имам един, който е в моята стая. Не е приятно определено..
Никак не бих постъпила. Не ми се вярва ако някой на теб ти каже, че ти миришеш примерно или нещо подобно, без грам да си се замисляла че това е възможно  Grinning, ще му се усмихваш все едно нищо не се е случило и ще ти е много приятно. Ако искаш да внесеш проблеми на работното място го заговори затова  Simple Smile
Има си такива хора.. и на мен не ми е приятно, но пък не мога да му кажа на някой такова нещо. Просто отварям по-често прозореца..

Не е в моята стая, но често се отбива, пък е и бъбривец - като подхване разговор /монолог/, няма спиране. Имало е случаи, когато мълча като пукъл /което ми е непосилно по принцип/, белким реши да си ходи вече, но уви.

Ще ме прощаваш, но тази робска психика не я разбирам - да не решим наболелия /насмърделия/ проблем, само и само мир да има  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт