Колегата мирише

• 38 950
  • 246
  •   1
Отговори
# 45
Имах такъв колега и аз в старата фирма. Като ви чета явно е често явление, за съжаление. Та ние бяхме повечето жени в стаята, стая голяма... абе голяма, ама положението ставаше тежко за минути. Младежът живееше сам и явно му беше трудно да си поддържа дрехите чисти, ходеше и доста омачкан и миришеше много силно. На нас ни беше неудобно да му направим директна забележка и затова помолихме друг колега, така по мъжки да го посъветва. Онзи пък другия, един чешит, взел че му казал - глей ся мой човек, земи си един сух дезодорант, слагай под мишниците и може да изкараш една седмица без да се къпеш. Sick Нашият го погледнал, позасмял се и толкоз. На всичкото отгоре работата му беше свързана с подаване на документи в държавни учреждения, представям си какво им е било на хората по гишетата.

Приятелка пък ми разказваше за нейна колежка, абе жена, ама същия случай. Казвали й, че прическата й е хубава само в понеделник. Нямше оправия, докато не си хвана гадже. Явно от миризмата е припаднал, та го е свалила, не знам. Но как се промени тая жена да не ви казвам.

# 46
Ох и аз имам същия проблем,само че при мен мирише колежката,момиче на 28години
Странния начин на обличане някак си го приех,идвала е на работа с анцуг и обувки с високи токчета от тези металните,като я видях бях  Shocked
Но миризмата на пот направо не мога да я понасям,то нейното е някакъв примес между пот и манджа,сама ми е казвала че има цял шкаф с козметика но не ползвала нищо.
Иначе самочувствие до небесата,като се закичи с обички и синджир чета от тип "Лъки Бой",направо припадам.
Лошото е че няма къде да се преместя, работим в една стая и вече трудно я издържам.

# 47
  • Насред хаоса
Явно от миризмата е припаднал, та го е свалила, не знам.
Joy rotfImao

# 48
Боже, ако работя с това момиче в една стая направо ще се самоубия Rolling Eyes

# 49
makedonka1, хахаха, умрях да се хиля.....с анцунг и обувки на ток.....)))) плюс потресаваща миризма.....тази жена е страшна гледка. )))))

# 50
Нямше оправия, докато не си хвана гадже. Явно от миризмата е припаднал, та го е свалила, не знам. Но как се промени тая жена да не ви казвам.

Това е идея  Simple Smile Да вземем да му намерим любовница, белким получи стимул да посети банята  Grinning

# 51

Това е идея  Simple Smile Да вземем да му намерим любовница, белким получи стимул да посети банята  Grinning

Хем гледайте да е със синузит момичето, та да стане от раз.

# 52
Ужасен проблем! И аз имам такава колежка, при жена е още по-зле (ако изобщо може да се прави сравнение кое е по-добре в тоя случай  Laughing)
Вече втора година си я търпим, никой не намира точните думи да й каже каквото и да било. Според мен колкото и тактично да подходиш няма как да не се обиди или засегне...

# 53
Ужас, имам колега с който седим гръб в гръб и повече не издържам. Седя със сълфетка на носа и устата когато влезе в стаята  #2gunfire. Слава богу работата му е свързана с повече излизания, иначе щях да  Sick постоянно. В момента съм бременна и съм супер чувствителна на тема миризми, нооо нямам избор, ще търпя. По цял ден при усещането на вкисналата и опушена миризма започвам да мрънкам, да отварям прозорци и врати. Вече и останалите колеги го усещат, но явно той още не. Не съм такъв човек и не мога да му направя забележка.

# 54
makedonka1, хахаха, умрях да се хиля.....с анцунг и обувки на ток.....)))) плюс потресаваща миризма.....тази жена е страшна гледка. )))))
Не страшна а направо потресаваща гледка,ама самочуствието на ниво и веща по всички въпроси,всичко знае, всичко може.
И като започне да разказва как преди време била сервитьорка,колко пари изкарвала, само си представям как сядам в ресторанта и това същество със страхотна миризма на скункс ми сервира Sick

# 55
Добре де, ами представете си че наистина не знаят. Не е ли добре и за вас, и за тях самите да им намекнете, разбира се не грубо, за какво иде реч? Защото ако съм аз примерно бих искала да знам, не да ме одумват зад гърба ми.

# 56
  • София
Ужас, имам колега с който седим гръб в гръб и повече не издържам. Седя със сълфетка на носа и устата когато влезе в стаята  #2gunfire. Слава богу работата му е свързана с повече излизания, иначе щях да  Sick постоянно. В момента съм бременна и съм супер чувствителна на тема миризми, нооо нямам избор, ще търпя. По цял ден при усещането на вкисналата и опушена миризма започвам да мрънкам, да отварям прозорци и врати. Вече и останалите колеги го усещат, но явно той още не. Не съм такъв човек и не мога да му направя забележка.
Kaто му повърнеш един път на гърба ,може и да се сети за какво става въпрос!

# 57
Да, и аз мисля, че е най-честно спрямо тях, а и вас самите,да поговорите по въпроса...
По-добре ли е да са популярни като Скунксовете?
Когато човек иска да поднесе темата деликатно, го прави...
Живеем в 21 век, козметика-бол. Пък и да ги търпите с години Stop

# 58
Според вас как можеш да му кажеш тактично на дадения човек че мирише,аз не се сещам newsm78
 При положение че не използва никаква козметика и не си сменя дрехите цяла седмица,все си мисля че човека сам трябва да се досеща че мирише.

# 59
Съчувствам ти Rolling EyesИмах такъв колега и проблема се реши, когато напусна работа Whistling Беше някакъв ад ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт