Колегата мирише

• 38 951
  • 246
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Какво говорите, бившият ми работодател не използваше дезодорант, ама никакъв! Миришеше на пот до припадък. Човек, претендиращ да е интелигентен, сертифициран проджект мениджър, много хай  Thinking Не искам да ви казвам какво беше в кабинета му през зимните месеци когато не се отваря прозорец  Sick Намеците не подействаха.

# 166
Не искам да ви казвам какво беше в кабинета му през зимните месеци когато не се отваря прозорец  Sick Намеците не подействаха.

Аз, честно казано, и това не разбирам. Как така няма да отваряте 4 месеца за проветрение?  newsm78 По 5-10 мин. на всеки час-два е достатъчно. Разбира се, при воня и това не е достатъчно, но аз по-скоро по принцип говоря. Особено ако в стаята има и работещи компютри, то просто си е задължително!

# 167
Нати, аз имам същия тип колега, който за радост, също не е в моя отдел..., но е по-зле от твоя, защото не се долавя мирис на парфюм. Просто мирише на градски клозет, без ароматизатор.

# 168
McKitty , Не си ли чувала за помещения без отварящи се прозорци? Там вентилацията е единствения "раздвижител" на въздуха.

# 169
Бе, не е толкоз проста работа да  кажеш на  такъв човек- бахти как вониш! То изпод клавиатурата многе лесно излиза, де. Имам позната, която е тип "наточена мадама", обаче мирише на пот и парфюм, а връхните й дрехи- винаги на пържено. Това  с потта се наблюдава и при хора, които със сигурно ползват  дезодоранти, антиперспиранти, или каквото е там.
ПОнеже, при мен хората се събличат и събуват- какво да ви кажа, почти няма човек, който да мирише на хубаво/или айде на чисто/, и то за преди да си е свалил дрехите говоря.

# 170
ПОнеже, при мен хората се събличат и събуват- какво да ви кажа, почти няма човек, който да мирише на хубаво/или айде на чисто/, и то за преди да си е свалил дрехите говоря.
Shocked Човек, преди да иде на доктор, е редно да се поизкъпе и да си облече чисти дрешки. Поне тогава, ама... Tired

# 171
Shocked Човек, преди да иде на доктор, е редно да се поизкъпе и да си облече чисти дрешки. Поне тогава, ама... Tired

Така е, но и адреналинът преди преглед и чакане си казва думата...

# 172
Ааа - да ме извинявате!!!  Stop  Покойните ми баба и дядо се къпеха всеки Божи ден!!!  Crossing Arms  За това пък знам за други възрастни хора, които действително се къпят до 4 пъти на месец (може и по-малко).  Peace  Това е въпрос на възпитание и себеусещане!  Peace  Да - вече повече хора се къпят редовно, но тези, които нямат себеусещането или не са възпитани правилно, не се къпят редовно независимо от това, че живеят в 21 век!  Peace

Peace Напълно съм съгласна с теб!

Даже срещнах една хубавица, която винаги спореше с мен за ежедневното къпане на новороденото, а самата тя влизаше в банята само през уикенда, защото *нямаше време от работа по бебето през седмицата*...

# 173
Дренка, знам ли, да не преувеличаваш...
Ами аз все си представям, че ако ме блъсне кола примерно или припадна на улицата (второто се е случвало) няма да е хубаво са ми скъсани (да не говорим за нечисти) боксерките. Като бях несемейна беше съвсем нормално и друго да ме изненада извън дома и пак няма да е добре да ми сивее сутиенът или да понамирисвам.
И при джипката си не ходя без да съм се надлежно депилирала и изкъпала за случая, за нея даже и се гримирам - че все ми мрънка да намаля стреса. А баба ми имаше комплект бельо за доктор (когато гръцките сутиени телесен цвят се намираха само в магазин "Валентина" и често с връзки).

# 174
Не  написах това, за да се подигравам на някого. Исках да кажа, че народът си намирисва- нещо нормално, дет се вика. Струва ми се, че се преекспонира тоз проблем във форумното пространство и се заклеймяват отделни индивиди, та затова Simple Smile

# 175
  • София
Не искам да ви казвам какво беше в кабинета му през зимните месеци когато не се отваря прозорец  Sick Намеците не подействаха.

Аз, честно казано, и това не разбирам. Как така няма да отваряте 4 месеца за проветрение?  newsm78 По 5-10 мин. на всеки час-два е достатъчно. Разбира се, при воня и това не е достатъчно, но аз по-скоро по принцип говоря. Особено ако в стаята има и работещи компютри, то просто си е задължително!

Не става дума, че ИЗОБЩО не се отваря (за паралел - лятото беше непрекъснато отворено), но 30 минути след проветрение ставаше страшно.

# 176
  • Plovdiv->Toronto
Аз имах съученик в 10 клас, сложиха ни на един чин (по номера  Rolling Eyes), който си вонеше, а беше чистник иначе. Моя нос си е ужасен, не можах да го преглътна, поисках да ме преместят Embarassed.  Едно такова малко на чесън, малко на зеле, малко на мъжко куче, не мога да го обясня, някои хора просто имат неприятен одор  Sick. Преди години го видях, женен, с бебе newsm78 ...
Много е вярно че с носа избираме. За начина по който кожата мирише задрасквам мъж след първата среща, ако ще да е на Брат Пит брат му  Mr. Green ... Моя си мирише на препечени филийки, даже след работа  Heart Eyes ...

# 177
  • София
В нашия офис има двама миризливци- млада майка и едър младеж. Убедена съм, че проблемът е хигиенен, защото миризмата е право пропорционална на омазняването на косата.

Да не говорим, че повечето ми колежки си мислят, че като си вържат косата и никой не вижда, че косата им е мръсна. Оскубала си, значи, космите от целите ръце, че й били гнусни, ама пропуска да приведе в ред косите си. Странното е, че колеги мъже коментират, че еди коя си пак не си е измила косата и си мисли, че не се забелязва Laughing

# 178
Съжалявам, че използвам темата, но не ми се иска да пускам отделна.

В офиса една от колежките използва отвратителен (според моя вкус) парфюм - сладък, тежък, натрапчив.... евтин! Имам чувството, че преди да дойде на работа и се полива с по половин шише парфюм, като дойде цялата стая се омирисва  Sick Незнам какво да й кажа... а и ми е неудобно... Отварям прозореца, проветрям, ама все на студено не мога да стоя, а и тя всеки път като мръдне от бюрото си и ми прави вятър и ме лъхва парфюма й... Даже я питах какъв парфюм използва... И това е от около 1 или 2 седмици...

Чудя се  newsm78 какво да направя, за да се оттърва от тази ужасна миризма, като не мога да си преместя бюрото в друг офис, а не мога и да й кажа, че парфюма й мирише гадно и евтино, защото знам че тя няма да го смени.

# 179
Съжалявам, че използвам темата, но не ми се иска да пускам отделна.

В офиса една от колежките използва отвратителен (според моя вкус) парфюм - сладък, тежък, натрапчив.... евтин! Имам чувството, че преди да дойде на работа и се полива с по половин шише парфюм, като дойде цялата стая се омирисва  Sick Незнам какво да й кажа... а и ми е неудобно... Отварям прозореца, проветрям, ама все на студено не мога да стоя, а и тя всеки път като мръдне от бюрото си и ми прави вятър и ме лъхва парфюма й... Даже я питах какъв парфюм използва... И това е от около 1 или 2 седмици...

Чудя се  newsm78 какво да направя, за да се оттърва от тази ужасна миризма, като не мога да си преместя бюрото в друг офис, а не мога и да й кажа, че парфюма й мирише гадно и евтино, защото знам че тя няма да го смени.
парфюмът е въпрос на вкус. но можеш да й кажеш, че е по-подходящ за вечерно време, за дискотеки, ресторанти. и не е репрезентативно да се използва в работна среда.

Общи условия

Активация на акаунт