Колегата мирише

• 38 951
  • 246
  •   1
Отговори
# 180
  • Paris, France
Съжалявам, че използвам темата, но не ми се иска да пускам отделна.

В офиса една от колежките използва отвратителен (според моя вкус) парфюм - сладък, тежък, натрапчив.... евтин! Имам чувството, че преди да дойде на работа и се полива с по половин шише парфюм, като дойде цялата стая се омирисва  Sick Незнам какво да й кажа... а и ми е неудобно... Отварям прозореца, проветрям, ама все на студено не мога да стоя, а и тя всеки път като мръдне от бюрото си и ми прави вятър и ме лъхва парфюма й... Даже я питах какъв парфюм използва... И това е от около 1 или 2 седмици...
- на мене една колежка ми го каза в прав текст. Не се обидих. По-лошо е да мълчиш. Няма парфюм, който да се харесва на всички. Обясни и, че от миризмата на парфюма и ти се гади и я помоли да намали дозата или да го смени с друг! От любопитство, кой е парфюма?

# 181
Аз съм повръщала от нечий парфюм. Беше ми лошо и миризмата беше катализатор.Тогава ми беше неудобно да кажа на колежката, но не се гордея с тактичността си. По този начин ми действа "Poison" на Диор също, беше ми подарък от скъп човек и трябваше да го сложа, но направо ме заболя главата от него и ми се скапа вечерта. Не е задължително да е евтин парфюма, за да е неприятен на някого.

# 182
Хм, от "Poison" на Диор и на мен ми се е повдигало. Имах колежка, която се поливаше с него и нямаше проветряване. Хазах й, че е прекалено тежък, за да се полива с него през деня и тя го смени с по-лек. Не знам дали ми се е обидила, но в такива случаи предпочитам да ми е добре, отколкото да ми е зле, ама да се съобразявам.
Същите чувства изпитвам и към "AMARIGE" на Живанши.

# 183
Opium ме смазваше, когато бях бременна... А Samsara двойно! Но никога не съм си и помисляла, че хората трябва да спрат да ги ползват, защото на мен не ми понасят... Все пак това е до вкус!

# 184
Е, да - никой не е необходимо да се съобразява с моите вкусове.
На жената, която използваше Живанши, нищо не й казвах. Но едно е да имаш дискретен аромат на парфюм, а друго - да се облееш като за последно и да миришеш силно.

# 185
  • Beyond the Frontiers
Аз пък директно казах, че парфюмът ме докарва до повръщане. Бях бременна и на фона на постоянното гадене ударната доза парфюм ми идваше в повече.

# 186
На въпроса какъв е парфюма - незнам, защото тя така и не ми каза. Каза само, че бил с бяла опаковка... на интересна ли се прави, че не казва или и е неудобно да каже марката, незнам...

А иначе, прави сте, като се замисля не е нужно да е евтин, наистина, просто е тежък.
И наистина е въпрос на вкус и с това съм съгласна... Но както казвате, ок.. за вечер става, но в ежедневието да се обливаш с нещо с което ще припаднат хората около теб не е  много подходящо...

# 187
Ех, както  я подкарахте....
На мен ми се гадеше от собствения ми парфюм по едно време. И от чужди ми става гадно. Ама мълча, че не се знае край мен пък колко народ припада Grinning

# 188
  • София
А, темата може да се прекръсти на 'Колегата мирише на парфюм с марка ...'
 Joy Joy Joy

# 189
  • София
   Ха, всеки път след  един комшия, в асансьора не може да се диша. Мирише на тежък мъжки парфюм с аромат на... мухъл. Какво му харесва, та и чак се полива с него, не знам.Предполагам ,че е скъп и марков, защото той, ако не е марково, не купува..,но пък мирише ужасно!

# 190
Понеже гледам, че темата се възродила, да споделя, че колегата го съкратиха.
Едва ли заради миризмата, макар че пряката ни шефка беше в една стая с него, а тя участваше активно в подбора...

За парфюмите - имах колежка, която ползваше някакъв ужасяващ евтинджос. Шлейфът му беше вишньовков  Crazy Сякаш идваше  на работа директно след як запой в евтина кръчма hahaha С кръжащи около нея въобръжаеми винарки... Laughing Направо ме парализираше като влезнеше в стаята ми. Очаквах всеки момент и винарките да нахлуят след нея  Mr. Green

# 191
Това с парфюм който не ти допада е не по-малък проблем.
На жена ми й подариха еуфория на КК. Не исках да ме доближава. Непоносимост, гадене и отблъскване.
А на нея й харесва.

# 192
На жена ми й подариха еуфория на КК. Не исках да ме доближава. Непоносимост, гадене и отблъскване.
А на нея й харесва.
Значи си има сигурно "оръжие", когато иска да те държи далеч от себе си  Joy

Нати- жалко, че са го съкратили човека, но пък и се радвам, че проблема ти е решен.

# 193
А на нея й харесва.

Laughing A мъжът ми го о-б-о-ж-а-в-а! Както и Wisch...

Друго интересно- когато леля ми използва Chanel 5 ухае съвсем различно от случаите, когато аз го ползвам!

# 194
  • до една звездичка
Друго интересно- когато леля ми използва Chanel 5 ухае съвсем различно от случаите, когато аз го ползвам!
Е, в това няма нищо странно. Peace Нормално е един и същ аромат има различно ухание при различните хора - телесната миризма и пр. фактори обясняват тази разлика.

Общи условия

Активация на акаунт