Колегата мирише

• 38 951
  • 246
  •   1
Отговори
# 195
Друго интересно- когато леля ми използва Chanel 5 ухае съвсем различно от случаите, когато аз го ползвам!
Е, в това няма нищо странно. Peace Нормално е един и същ аромат има различно ухание при различните хора - телесната миризма и пр. фактори обясняват тази разлика.

Така е... А специално при този разликата е фрапираща! Непоносим е, когато го ползвам аз...

# 196
  • до една звездичка
Друго интересно- когато леля ми използва Chanel 5 ухае съвсем различно от случаите, когато аз го ползвам!
Е, в това няма нищо странно. Peace Нормално е един и същ аромат има различно ухание при различните хора - телесната миризма и пр. фактори обясняват тази разлика.

Така е... А специално при този разликата е фрапираща! Непоносим е, когато го ползвам аз...
Може би само на теб така ти се струва. Нека околните кажат.
В крайна сметка, със сигурност някъде го има "твоят си" парфюм.

# 197
Друго интересно- когато леля ми използва Chanel 5 ухае съвсем различно от случаите, когато аз го ползвам! [/size]

Е, това е и въпрос на емоции.
Само майка ми ухаее вълшебно с Шанел Кристал.
Това си е нещо от детството ми - почти не мога да я възприема с друго, освен евентуално Анаис.

# 198
Аууу, мислех, че поливането с парфюмите, които дискутирате си отидоха с 80-те години. Бях дете тогава и едвам дишах в присъствието на лелички тежкарки. После обаче дойдоха 90-те  newsm44 и с радост видях хубав ресторант с надпис No "Opium" Please. Това важи с пълна сила и за Poison.

Все си се струва, че е проява на лош вкус да се носят подобни миризми. Мислех, че е патент на свекърва ми Simple Smile

Извинете ако обиждам някой, но дори и в правото са дефинирани случаите, когато някой нарушава твоя собстеност с миризма, замърсяване, опушване... Личното пространство е по-сложен въпрос, не можеш да съдиш някой за парфюма, но с него възпитаните се съобразяват. Ако някой се полива с Пойзън, значи не е от тях и трябва да му се намекне поне.

Ето един линк, например, в него ясно се казва, че Пойзън е много тежък парфюм, от който се слага съвсем малко и е подходящ само за вечер и специални случаи, в никакъв случай не е за всекидневието. Може да изпращате такива линкове на необразовани колежки дето го носят в офиса. На мен вече ми омръзна да се съобразявам.

http://www.associatedcontent.com/article/614317/poison_by_christ … rfume_review.html

# 199
Е, това вече е грубо - да казваш кой с какво да се пръска  ooooh!

# 200
Е, това вече е грубо - да казваш кой с какво да се пръска  ooooh!
Има логика,Вилико.Някои парфюми са поносими,но други са в състояние да те докарат до пристъп на задух...

# 201
Възпитанието не би ми позволило да направя забележка на човек, чийто парфюм на мен не ми се нрави  Naughty

Иначе, разбира се, че се пръскам с различни парфюми през деня и за вечерно излизане!

# 202
Едно е парфюмът да не ти се нрави.Друго е в асансьора да направиш гърч Laughing ,защото се задушаваш от него.

# 203
Е, и като направиш гърч в асансьора - какво правиш ти например?

# 204
  • София
Абе няма оправия. Ако няма парфюм, мирише на лошо. Ако има - пак. Трябва да измислят нещо като слушалките, ама за нос, та всеки да си мирише това, което му е кеф.  Laughing

# 205
Е, и като направиш гърч в асансьора - какво правиш ти например?
Как така какво правя?Гърч. Laughing
Като стана въпрос за парфюми.По тях винаги си личи парвенющината.Една деликатна жена няма да окъпе в него,а ще си сложи няколко капки.Аромата ще е приятен и лек и носа ти без да искаш ще се насочи в посоката,в която е заминала...Друго е да запушиш нос от тежкия,задушлив мирис(ако ще и на Шанел N 5 да е)и да избягаш панически от мястото.

# 206
Това никъде никой не отрича, ставаше въпрос за това -трябва ли да се прави явна забележка  Wink

# 207
  • София
  Това е лесно, слагаш си памучета с любимия парфюм в носа и си миришеш само твоя.

# 208
  Това е лесно, слагаш си памучета с любимия парфюм в носа и си миришеш само твоя.
    smile3532 smile3532 smile3532

# 209
  • София
Да, супер, може и да не е парфюм, а каквото ти е кеф. Освен това, ако имаш хрема, ще реши проблема!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт