Колегата мирише

• 38 950
  • 246
  •   1
Отговори
# 225
Канете го по- често да излиза, може да придобие навици:)

# 226
ЧОвекът беше изкъпан, избръснат и изпран  smile3501

Най-вероятно е съвпаднал моментът с годишното му къпане  Mr. Green

# 227
Беше предупреден  Blush
Неколкократно.
Все пак е висшист   ooooh!

Не знам как стана. Но много бързо го наобиколиха хора и се забавлява доста.

# 228
Е, висшистите нямат право да бъдат мръсни ли  Thinking

# 229
Е, висшистите нямат право да бъдат мръсни ли  Thinking

Не, от висшистите се очаква по-бързо да схващат намеците и да разбират предупрежденията.
В смисъл, ако ти е стигнал акълът, за да изучиш висшата математика, някак трябва да можеш и да зацепиш, когато ти кажат да се изкъпеш.

# 230
Глупости  Naughty

# 231
ето Ви и един виц за къпането:
Отива млада журналистка в едно забутано селце. Кмета (вече на възраст) я развежда из селото.
Всичко добре, но в един момент журналистката се сеща , че не е видяла Селската баня.
Пита кмета: а бе вие къде се къпете?
а той: ами .... лятото у ряката..
тя пак пита: добре де .. ами зимата..
а той: .. че колко е тя зимата. #Crazy

# 232
Хахах, прочетох КолеДата мирише и точно взеха едни ябълки с канела и сърмички да ми се вият, а то пръчо бил изтърван.
Наскоро пътувах с един колега. И понеже го знам, че надрехва, възпитано набутах гостуващия чужденец отпред до него, а аз се скиприх отзад, ни лук яла, но чесън мирисала.
Всеки път като се прозяваше с цяла уста ( защото той никога не си слага ръката на устата в такива случаи) климатикът връщаше зловонието към носа ми. Задържах дъх, за да не погълна смрадта, но очите ми залютяваха. Единственото което се сетих да направя беше да му предложа ментови дъвки Tired

# 233
набутах гостуващия чужденец отпред до него, а аз се скиприх отзад, ни лук яла, но чесън мирисала.

Е, как можа така да уредиш чужденеца  Laughing Трябваше да се жертваш в името на българосъседската дружба  Mr. Green

# 234
Е, как можа така да уредиш чужденеца  Laughing Трябваше да се жертваш в името на българосъседската дружба  Mr. Green
И аз това си помислих.
Горкия чужбинец. Какво ли си мисли вече за българите?

# 235
  • София
Интересно ми е как реагират в такива случаи чужденци, или като цяло в други държави - дали 'право куме в очи', или се търси деликатен вариант. Thinking

# 236
Е, как можа така да уредиш чужденеца  Laughing Трябваше да се жертваш в името на българосъседската дружба  Mr. Green
Интересно ми е как реагират в такива случаи чужденци, или като цяло в други държави - дали 'право куме в очи', или се търси деликатен вариант. Thinking

Според мен се ограничават само с пулене. Точно така си го представих чужденеца - смутено-ококорен.

# 237
Ами възпитано беше да му предложа да седне отпред. Laughing

# 238
  • София
Ба, те па чужденците никога не миришат.
Като е дошъл тука ша търпи. Освен това е бил мъж, не прилича на една дама да се мъчи заради някакви изнежени, уж, чужденци.

# 239
Относно парфюмите на работното място - не харесвам силни и носещи се на талази миризми, ако ще и да е от най-хубавия, според моя вкус, парфюм... Т.е. дори и да ми харесва даден парфюм на колега/колежка, докато съм на работа, не бих предпочела всичко наоколо да мирише на него, та чак да натъртва...
Просто не е прятно.
А по повод това - "без парфюм - зле, с - пак зле", искам да кажа, че е достатъчно да поддържаш дрехите и кожата си чисти, не е задължително да си окъпан в разни миризми...
Макар че понякога, особено след обедна почивка и посещаване на разни заведения, закусвални и подобни ресторантчета, няма как да запазиш връхните си дрехи да миришат добре, но това е поради лошата вентилация на избраното за обяд място...
Аз лично, избягвам такива места, но не мога да се сърдя и да задължавам другите да го правят.

Общи условия

Активация на акаунт