Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде във Варна мога да намеря дрехи за бременни?
Какви са правилата за отпуск и обезщетения при бременност в България?
Какви са препоръките за стимулиране на апетита по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде във Варна мога да намеря дрехи за бременни?
-
Какви са правилата за отпуск и обезщетения при бременност в България?
-
Какви са препоръките за стимулиране на апетита по време на бременност?
-
Какви са правилата за стоматологични манипулации по време на бременност?
-
Къде мога да намеря магазин за дрехи, който предлага както дрехи за бременни, така и небремни?
. На панталоните, които си носиш пришиваш две копченца и си купуваш ластик с много илици (така ли се пише не знам), каквито има по детските панталони за свиване. Та оригиналното копче не го закопчаваш, защото се предполага, че не можеш вече. Просто това парченце ластик го закопчаваш на едното копче и на другото, които си зашила на нужното разстояние - едното до оригиналното копче, а другото до оригиналния илик. Аз напарвих така с два панталона и с по-дълга блузка нямаш проблем. Аз си купих бременски дънки, но са ми широки все още и си нося моите панталони. Не знам дали разбра нещо от обяснението
.

Тук дори продават подобни платки за панталони.
, май са кучешките и е ужасно крива нощем, събужда се, плаче, не иска да си спи в леглото (все нетипични за нея неща) и не мога да се наспивам...
Дано бързо мине.
Аз си мислех, че слинг е само като е като омотан шал
Показах този на нашия тати и той го хареса, нали ви казах, че е голям фен 

Мине ли ми тази гадост, гък няма да кажа

, но малко остана.