В коремчето на мама расте, усмихнато ЮНСКО дете! - 4

• 21 153
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Силви,такова изследване не са ми правили предния път,а и сега се замислям честно казано дали да го правя,според мен е напълно излишно  при положение ,,че ще се ходи на ФМ Peace

# 136
  • Варна
И аз съм решила да не си правя БХС.
silvyy, вече съм редовна  Hug
Морска, една приятелка ми препоръча д-р Илиева за ЖК. Тя преди беше в тази сграда, а сега е в един нов медицински център - "Варна". Не знам дали само тя или всички са се преместили... Ти при кой лекар си ходила там?

# 137
Здравейте момичета!  Simple Smile
Бях се записала в една по предна тема при вас. Рядко ви чета тъй като нямам много време, ходя на работа а след това гледам дъщеричката си , която е на 2 г. и 3 месеца. Вечер едвам успявам да я приспя  Simple Smile
Аз все още не зная моя термин.... лутам се тук из календари  ooooh!. днес бях на преглед и според ехографа съм в 8-ма и половина. Не мога да си го изчисля защото овулацията е настъпила доста по- късно от колкото трябва да е. Последната ми менструация е била на 24 август. Моля ви момичета, които сте в тази седмица, да ми кажете кога е вашия термин . Благодаря ви предварително!   bouquet Лек и успешен ден на всички!

# 138
Марчела,Шопова май се казваше,една възрастна жена много мила и внимателна,сега нямам представа,кои са Grinning

титинка,ако последния ти цикъл е бил на 24 август няма как да си в 8 седмица,и термита ти би трябвало да е за края на юли Crazy

# 139
Здравейте  Hug
 titinka , гестационните седмици се определят на база датата на последната менструация , друг е въпроса , като те видят на видеозон бебо на коя седмица ще отговаря /заради по-късната ти овулация/, както каза моята докторка - термина е просто една прогнозна дата , а ти като си ходиш вече на ЖК по-нататък и като си те следят , вс ще  е наред .
Ето ти една гестограма , на мен мн ми харесва , ще се ориентираш по нея , но според мен си някъде около 12 г.с    http://www.ladypill.com/calendar.php
Късмет   bouquet

# 140
титинка,ако последния ти цикъл е бил на 24 август няма как да си в 8 седмица,и термита ти би трябвало да е за края на юли Crazy
напротив - аг-то най-вероятно `и говори за 8 седмица от забременяването, т.е. 10г.с Peace

# 141
titinka  с последна м. на 24 август би трябвало да си към 12-13 г.с.Няма наистина как да си в 8 г.с. колкото и да е късна овулацията  Thinking Thinking Thinking Аз съм с последна м. 28 август , в 12 г.с. както виждаш и с термин 4 юни.
като гледах по календара ,за да си сега в 8 г.с. послената м. трябва да е на 17.09.  Rolling Eyes

# 142
не шашкайте момичето Naughty
с късна овулация и по-дълъг цикъл е възможно да е в 8ма и половина, както тя е писала, седмица от забременяването. т.е. в 10 и половина или 11гестационна с. Peace

# 143
аууу krio аз ли съм злеее,никак не можах да се оправя с тази гестограма  Sad ooooh!

# 144
упс аз кво мисля,друго пиша Joy

напълно е възможно ,да си в 8 ако си с по късна овулация Peace не се притеснявай,на по късен етап всичко се нормализира Peace

# 145
Как така не е минал един месец от последния й цикъл  Thinking
септември,октомври... 17 ноември.Аз два месеца виждам...
охх не знам ,но щом лекар й е казал..така да е.

# 146
Как така не е минал един месец от последния й цикъл  Thinking
септември,октомври... 17 ноември.Аз два месеца виждам...
охх не знам ,но щом лекар й е казал..така да е.

ами обърках се Blush още ми се иска да е лято Mr. Green

# 147
  • Варна
Добре, аз като съм от тези с късната овулация коя седмица се водя? Според последния МЦ е това в лентичката ми, а според ехографа: 7 г.с. и 4 дни.  Rolling Eyes

# 148
ехографите дават отклонения Flutter днес съм много активна Laughing

# 149
Морска   няма страшнооо Laughing Hugухх и аз искам да е лято...друго си е лятна бременелка..да шляпам сега с една рокличка ммм  Blush

Общи условия

Активация на акаунт