Пък и моите ръце са нежни...
Всеки ден пускам миялната, хем често сервирам в общи съдове някои храни - салати, ордьоври и т.н., а се храним вкъщи веднъж на ден - 4 човека, а миялната е за 12 комплекта. Събота и неделя се налага да пускам по 2 пъти на ден - не знам какво означава "къде и как се събират съдове" - събират се в самата миялна и после се пуска, докато гледаш някой филм...
А в пералнята пера абсолютно всичко и всичко суша на сушилня - още нямам боядисани или захабени дрехи, въпреки твърдението на майка ми, че "ако не пипне ръчичка ...", ама пералнята ми вдига 1000 оборота, а ръчичката ми не. Сушилнята ми глади, а ръчичките ми в това време си правят маникюр...
А понеже споменахте мушами, баба ми много страда, че вече повече от 10 г. /12,5 г. живея самостоятелно, а последните 7 с мъж/ в дома ми мушама не е влязла. Предпочитам да ям на масата отгоре и после да избърша, вместо да търкам с вмирисана гъба още по-вмирисана мушама/. Аааа, гъби също не ползвам - хартия /за баба ми това е голям разход/, все пак 1 гъба мога да ползвам месец и струва няколко стотинки, а кухненското руло струва "цяло левче" и го ползвам 3-4 дни само.

Ако имам правописни грешки, простете, но тъкмо ставам от масата след 1 бутилка /пихме я с половинката/ младо червено домашно вино.