ФЕВРУАРИ то се знае, в нашите къщи на бебе ще ухае !!! (29)

• 19 020
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • York
Честит ден рожден, Радост!  bouquet

Далче, каква ирония само  Laughing

# 226
  • София
Далче, напипА ми слабото място.  Mr. Green Дано Максим да е кротък като батко си, че не ми се ще да отслабвам насилствено.  Joy Не искам много от него - да суче през 3 часа без нощтно хранене, а през останалото време да поспива и в по-късен етап да гука.  Joy

# 227
  • София
И аз да си излея притесненията в темичката - днес бях на преглед и страшно се разочаровах, че бебка още не се е обърнала с главата надолу Sad А не искам секцио! То има време де, ама нали понякога си се притесняваме напук на всички логически аргументи....

Сега ще взема да потърся тази тема "За и против секцио", за която говорите, да се опитам да вкарам малко положителност и в двата варианта.

Иначе за килограмите - моят доктор ми направи лека забележка, но все пак забележка, че съм качила три, вместо полагащите ми се 2 кг за последните 4 седмици. Сбогом палачинки и кифлички...  Cry

(П.С. Налика, благодаря за информацията, пощата ти беше пълна и не можах да пиша там).

# 228
  • offshore & overseas
Хайде, Радост да почерпи!! Ядат ми се плодове (без ябълки) и кекс.

При секс без предпазни мерки, моето забременяване не беше кой знае каква изненада (за никого Mr. Green), въпреки че и през този месец изпуснахме уж "плодовитите дни". Twisted Evil Той мъжа ми не знаеше, че правим бебе, мислил е, че е просто секс, или айде -- просто любоФФ!

Ники, не е малко да знаеш от кого е бебето, че да няма после "Това бебе е мое, взело ми е ушите." "Не, мое е, ти си грозен като г*з!" Макар че те твоите на теб приличат най-вече, пу-пу (мисля, че и Максо ще е на теб, па да видим)!

Едно поне е сигурно засега -- коя е майката. Макар че опитите в Турция продължават...

Искам и аз такова бебе като на Ника пък! Макар че допускам отклонения при нощното сукане.

# 229
  • Бургас
Радост, ЧРД!  baloni

За среща утре, аз съм съгласна. Нямам претенции за час, когато кажете.  Peace
missmall, ти нали ще дойдеш?  Simple Smile
Ухаха, значи другата седмица наистина има лекция, сега ще хвърля едно око на програмата, че да се осведомя за темата.

А това редене на опашка при Балев от 5 сутринта е не безумие, ами не знам какво да го нарека... Ама, българска му работа!  #Cussing out

# 230
  • До Балкана
Далче, напипА ми слабото място.  Mr. Green Дано Максим да е кротък като батко си, че не ми се ще да отслабвам насилствено.  Joy Не искам много от него - да суче през 3 часа без нощтно хранене, а през останалото време да поспива и в по-късен етап да гука.  Joy
От разказите ти за мъжа ти прави впечатление на кротко същество! И що ли ми се струва, че вече е дал своята данна за спокойните характери.  Joy Получавам сигнали, че ще се слабее! При мен е сигурно, защото и двамата с мъжа ми сме бесове неземни! Twisted Evil
Далче, каква ирония само  Laughing
Така ми се пада Ponqkoga, щото все се правя на плануващ всезнайко и все си мисля, че ще надхитря иронията на живота! Дано ми го е върнал вече и всичко е наред с бебока!  hahaha Hug

# 231
  • София
Карли, много е рано още, Максо се обръща често засега, като много добре за такъв тип гимнастика му действа алкохола.  hahaha
Мяу, и аз мисля, че тоз новия ще прилича на мен, мъжа ми също така мисли.  Mr. Green

Иначе да, Далче, и той е много кротък и спокоен, абе едно мило флегматично семейство сме.  Joy Аз м/у другото съм го чувала досега да вика само веднъж, и то не на мен, а на един пазач на платен паркинг. Ама така го насмота, че все едно виждах непознат човек до мен.  Shocked

# 232
  • offshore & overseas
Да, права е Далчето за заключението, че не може при жичка и нервак да се пръкне кротко бебе. Ще си страдаме и ще слабеем пак и ние, тоест аз, мъж ми не го брига. Но те лъвювете слаби не са хубави. Twisted Evil

И мъж ми е хрисим -- отстрани. hahaha Той не вика, но е като пън и в доста ситуации реагира нервно и припряно. Аз съм по скандалите, да си изкарам отровата, че да не ме яде отвътре.

# 233
Здравейте Simple Smile
Радост, честит рожден ден, много здраве, късмет и любов Simple Smile

silvery, честито бебче, да ви е жив и здрав   bouquet
Аз да се "похваля", че пак съм болна, за единия ден в офиса, някой отново успя да ми метне вирусче, ама какво да се прави...
За раждането толкова ме е страх, че се занимавам само с разглеждане на бебешки стоки, само това успява да ме разсее и да не мисля за страховете си, а те най-вече са свързани с големината на бебо.
Като стана въпрос за големината вече се чудя дали въобще да купувам дрешки  newsm78 . Ами ако се окаже, че тези за новородено ще му стават за съвсем кратък период?  Shocked Дали да не купувам направо от 3 до 6 м.? Въобще такива герини вълнения са ме обзели.  Crazy
Хубав ден и много  Hug

# 234
  • До Балкана
Аз м/у другото съм го чувала досега да вика само веднъж, и то не на мен, а на един пазач на платен паркинг. Ама така го насмота, че все едно виждах непознат човек до мен.  Shocked
По-добре така, щото ако е като моя да сА дИре, а полза никаква.... Joy ....аз си го обичам необуздан!
Да, права е Далчето за заключението, че не може при жичка и нервак да се пръкне кротко бебе. Ще си страдаме и ще слабеем пак и ние, тоест аз, мъж ми не го брига. Но те лъвювете слаби не са хубави. Twisted Evil
И мъж ми е хрисим -- отстрани. hahaha Той не вика, но е като пън и в доста ситуации реагира нервно и припряно. Аз съм по скандалите, да си изкарам отровата, че да не ме яде отвътре.

Дааааа, ми Мяу, ти на къде бе мила да слабееш! Виж по описанието ти за скандалите и аз все да се освободя от жлъчката и да си потърся правата и ще ми се върне. Може най-после да стана манИкенка! Joy оххх, как се разсмях на себе си!!! .... hahaha..маникенкаааа!!!!

# 235
Здравейте момичета !

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК РАДОСТ   bouquet

Мислите ли ,че ще е много безотговорно, егоистично и подло ако като приспя малката да пална колата до магазина за малко шоко допинг  newsm78
Имам чувството, че ще си навредя ако не хапна нещо сладко веднага и не пийна малко кола ... А магазина е на два км.  Sad Embarassed А татко ни снощи ми е купил био лимонада и сушени плодове  #Cussing out #Cussing out #Cussing out За да не напълнея  #Cussing out #Cussing out А аз колко труд полагам да поддържам неговите 120 кг.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 236
И да се притеснявате и да не се притеснявате  - ще се ражда - на кой както му е писано. Затова не го мислете, подгответе се максимално за момента, но без притеснения. Все пак колкото и да е зле няма да трае повече от ден - на фона на 9 месеца бебеносене и още мноооого години щастливи мигове с малчуганите е нищо. Така, че кураж! Няма да сме първите я!

# 237
Честит рожден ден на Радост newsm59 newsm67  Giftда е жива и здрава и всичките и мечти станат реалност!
Незнам какво сте се запритеснявали за тези килограми,аз бия всички,преди 3 седмици бях + 20,а сега не съм се мерила че не смея,но едните бременни панталони не ми стават на краката,така че сами си правете изводите,всеки път ми се карат на ЖК,ама то аз си ги качвам от само себе си,само дето повече наблягам на сладкото,ще гледам да го спра,пък като рода ще отслабвам,поне съм инат,така че не се съмнявам че ще имам успех Mr. Green 

# 238
Ейййй, големи сте ми сладури! Я се стегнете малко!Аааа! Ние жени ли сме или лукови глави! Ще се ражда - то се знае!Няма не искам, няма страх ме е. Изобщо не го мислете - колкото по спокойно и положително, толкова по добре и по леко. Аз вече съм минала само на картинката в главата си след раждането. Да е живо и здраво и всичко ще е ок newsm47
Хубав ден на всички!

# 239
  • София
Мислите ли ,че ще е много безотговорно, егоистично и подло ако като приспя малката да пална колата до магазина за малко шоко допинг  newsm78
Имам чувството, че ще си навредя ако не хапна нещо сладко веднага и не пийна малко кола ...
Според мен, не, стига да свършиш работата бързо. На мен ми се е налагало да оставям малкия спящ и да тичам до магазина, който е на 100м. от вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт