ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе 2

• 163 829
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Някой може ли да сподели впечетления за следене на бременност при д-р Кунев?
Моето мнение не е изградено от прекия ми контакт с този лекар, но ще споделя нещо за сестра ми.Тя е бременна вече в 4 месец  преди седмица излезе от патология- там я вкарахме с мъжа ми защото получи големи болки чак не можеше да стане от леглото ,а д-р Кунев й каза да изчака до вечерта и тогава да отиде при него.При което аз побеснях и я закарахме директно в патология.Там я прие д-рКунев и й поиска изследванията които се оказа ,че той не й е назначил!А впоследствие се оказа ,че сестра ми е със страхотен теч и велико възпаление с кръвно 80 на 40.Незнам как би изчакала сестра ми до вечерта и какъв би бил изхода на тази ситуация-не искам и да знам.

Съжалявам за случката със сестра ти,не казваш как са се развили събитията,още ли е там? Дано всичко завърши с един прекрасен край  Praynig !
А за докторите...ох,каквото и да говорим и най-добрите грешат,за съжаление такава ни е държавата -всеки гледа да те претупа колкото да се каже,че си е свършил работата и няма ли човек собствено чувство за отговорност така ще са нещата. Някои лекари ако в един момент са съвестни към свой пациент,то към друг нещата стоят по друг начин и противоречиви мнения винаги ще има. Май само ни остана да се молим и надяваме всичко с нашите деца,семейства и близки да е наред и да не опираме до докторите.

# 586
Слава Богу вече е добре.Беше на системи 5 денонощия без прекъсване и сега е на лекарства през устата.Лошото е че доста преди това е започнало възпалението а доктора й е казал че понякога е нормално да има такива болежки.От това се плаша аз -от ей това "понякога е нормално".Въпреки това обаче бебо е добре и вече го усеща като мърда!Да стискам палци всичко да протече нормално от тук нататък. Praynig

# 587
  • Miami
Някой може ли да сподели впечетления за следене на бременност при д-р Кунев?
Само една позната ходеше при него и не беше никак доволна. Абсолютно претупване били всички консултации.
А като казах за претупване на консултации аз бях при Дуваджиев и повече крака ми няма да стъпи там. Не претупване, ами не знам как да ги нарека консултациите.

Аз вчера излязох от Аг-то и мога да кажа, че въобще не съм видяла делене на родилки, които са платили и които не са. Аз си платих за избор на лекар 200 лв, извиках д-р Матеева посред нощ, но след това не мога да кажа, че другите лекари са ни делили. Общо взето, ако нямаш усложнения не се занимават много с теб. Обръщат повече внимание на родилки с проблеми някакви след раждането. Но мисля, че така е редно.
За д-р Матеева мога да кажа само хубави неща, много съм доволна от нея.

# 588
  • в огледалото на живота
Цитат
   А като казах за претупване на консултации аз бях при Дуваджиев и повече крака ми няма да стъпи там. Не претупване, ами не знам как да ги нарека консултациите.

Точно поради тази причина го смених с д-р Кунев,и съм изключително доволна от него.Вкара ме в родилното с пълно разкритие,беше неотлъчно до мен и след няма и час дъщеря ми проплака в неговите ръце!Каквото и да се пише по тая тема винаги ще има ЗА И ПРОТИВ......Въпрос на личен избор за всеки! Peace

# 589
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Не съм съгласна, че като се отказвам от избора си на платен лекар рискувам 2 живота. Това е държавна болница и тези лекари са там, за да си вършат работата. Ние сме виновни за корупцията в медицината и никой друг.

Тези 200лв за избор на екип не са подкуп...съжалявам! Това е такса, нормативно установена, срещу която ти се издава докумнет. Съответно се внасят данъци. Твое право е да решиш как ще постъпиш. Но жените решили да си изберат екип по този начин, НЕ подпомагаме корупцията, в никакъв случай!!!  Naughty

ДА, това е така, но искам да ви питам дали ако не си избереш екип ти обръщат нужното внимание ?!
Въпросът ми е риторичен. Всички знаем че не ти обръщат внимание, защото не си си платил таксата за избор на екип както вие  я наричате... С очите си съм видяла как делят родилките на такива които СА СИ  платили и такива които Не

хаха, тази такса реално е озаконен подкуп - което е най-страшното, напълно подкрепям твърдението, че за корупцията в медицината сме си виновни изцяло ние, а всеки да я нарича както си иска - подкуп или такса; аз не виждам смисъл да се плаща за нещо, за което касата ще плати, и в крайна сметка за това са тези лекари там - за да израждат бъдещи майки, другото става много търговски подход към пациента

# 590
Ехооо, някой май НЕдочита...
200-тата лева се плащат, ако лекаря,  който те е  следил и си избрал да те изроди, НЕ Е на смяна в момента!!!
Ако е там, влизаш и си раждаш...БЕЗплатно!

# 591
Така си мислиш ти. Моя позната се падна да ражда в смяната на лекаря си и си плати така или иначе, но на самия д-р, а не на АГ. А в престаранието си д-ра и разказа играта.

# 592
Така си мислиш ти. Моя позната се падна да ражда в смяната на лекаря си и си плати така или иначе, но на самия д-р, а не на АГ. А в престаранието си д-ра и разказа играта.

обикновено така става - плащаш или на родилното или на лекаря на ръка... ако искаш да е конкретен лекар

# 593

Ама това си е по тяхна договорка или лично нейно желание. Освен това не е трябвало да му плаща щом не е доволна - това си е нейно решение. Naughty
А за тези 200 лв, които се плаща в АГ се издава документ, който малко или много е доказателство, че се отчитат.

# 594
Ама това си е по тяхна договорка или лично нейно желание. Освен това не е трябвало да му плаща щом не е доволна - това си е нейно решение. Naughty
А за тези 200 лв, които се плаща в АГ се издава документ, който малко или много е доказателство, че се отчитат.

Абсолютно съм съгласна!!! Това, че твоята позната е решила така, си е нейно право! 200-тата лева, за които аз говоря, срещу които имам данъчна фактура, са нещо съвсем различно!!! От тях мисля, че около 40-50лв отивам при лекара, другите са за АГ-то! Поне преди 2,5 години беше така!!!

# 595
Колко пъти едни и същи хора ще казват едни и същи неща по темата с избора на лекар?Не разбрахте ли,че в тази тема се обсъждат гинеколозите???И ако случайно се обсъжда таксата,то трябва да е как става проедурата,а не против и за самата такса  Naughty Обсъждайте го това в русенската отчетна  Peace Смилете се над модераторите и им спестете малко работа  Peace

# 596
Това се отнася за мен! Взимам си бележка и спирам да спамя!  Peace

# 597
Мисля, че по едно време имаше отделна тема за АГ-Русе  newsm78.

# 598
още я има темата... в крайна сметка обсъждането на плащанията е свързано с това кой гинеколог е добър и кой не - защото тези, дето се мислят за много добри искат повече ... но дали заслужават  Rolling Eyes

# 599
още я има темата... в крайна сметка обсъждането на плащанията е свързано с това кой гинеколог е добър и кой не - защото тези, дето се мислят за много добри искат повече ... но дали заслужават  Rolling Eyes
Ами хайде тогава да се говори с конкретни имена!Тогава обсъждането ще отговаря на темата  Peace Иначе са приказки за друг форум!!!

Общи условия

Активация на акаунт