Месце си хапвам със Дюкан, а пийвам си водичка и айрян - 217

• 45 844
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
   Eййй , красавици , кви ги вършите гледам Зоритка се завъртяла , но много постно  Crossing Arms ! Зориткеййй , либята тъй да знайш , но много ни липсваш !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug
  И аз ви дебна дебна , но така ме е натиснала работата че само стигам до отварянето на темата!  #Cussing out

bright71 , много много добре се справяш ! Продължавай все така и скоро очакваме красива Дюки усмивка  Hug  bouquet

Много е пусто в темата , явно хората се отпуснах преди празниците   newsm78 и си представям инвазията след нова година  Crazy Както се казва ще броим пилците  hahaha Joy

Друго не мой имЪдри оФчия ми мозък затова ви пожелаФам мнОу цИлуФки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 616
Ето забравих да поздравя bright71 (ако това 71 е годината  ти на раждане ,значи сме наборчета  Party)-костюмчето ти седи страхотно.Браво! smile3501
да точно набора ми е ,благодаря Hug наборче
Шуши  Hug

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 20:23 от bright71

# 617
И сега да продължавам ли? Cry

# 618
Естествено .Какво ,няма да се отказваш я/ Naughty
Сега 5 дни ПЗ.И внимавай вече. Hug

# 619
Естествено .Какво ,няма да се отказваш я/ Naughty
Сега 5 дни ПЗ.И внимавай вече. Hug
Благодаря Тони Heart Eyes

# 620
Няма проблеми . newsm53
Ако имаш въпроси ,винаги тук има кой да ти отговори .Питай и чети внимателно.
Началото е трудно ,но после се свиква. Hug

Рени67, ЦвеTи, moneytalk, brambo5, bright71 (+ 2 Скрит/и) и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Алооо,балконяяя що не пишете бря? Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 22:03 от tonnny_bg

# 621
  • В две мъжки сърца
Момичета,ядох пушено пилешко бутче,водена от заблудата,че е позволено,но след като изядох две  Embarassedме загриза червейчето на съмнението и проверих.Оказа се ,че може само пушена риба ooooh!Сега се чувствам много гадно Sad,усетих,че е мазничко,въпреки махнатата кожа,ма си затворих очите и сега ме е много яд.Я кажете много ли сгафих,или и пушеното пилешко е позволено,ма не е писано Crazy(полудях май,ама надеждата последна мре)

# 622
  • В две мъжки сърца
Хайде Тони,писах-ти подай братска ръка и успокой гузната ми съвест Hug

# 623
Споко де.Не си прегрешила .Щом си махнала кожата.Макар че е солено това пушено пилешко,ама занапред недей прекалява.По-добре си вземи пуешко месо. Hug Peace

# 624
 Joy Ние ли ?Ти сама ако не се ентусиазираш,какво очакваш отстрани? newsm78

# 625
Лелеее, колко много сте изписали.
Имам един въпрос- мога ли да заменя киселото мляко верея с активия? Нали рекламират, че уж помага за нередовния стомах... дрън дрън.   newsm78
На мен ми е по- приятно да си хапвам натурална активия, отколкото верея 0,1 %.  Simple Smile
Между другото има едни много хубави солетки, направени от овесени трици с намалено съдържание маслеността на млякото, което се съдържа в тях. Направени специално за диета като тази- мисля, че са подходящи, но знам ли?  Thinking
Утре ще ги снимам и ще ви покажа опаковката. Нямат превод на БГ, но на турски имат. Накарах една позната да ми го преведе, че от там разбрах.
Лека вечер на всички  Hug

# 626
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     Само ще  Hug Hug Hug zorita, ще кажа bright71, супер изглеждаш  Hug, а това вталено сако те прави като манекенка  Peace, ще ви пожелая красива, щура петъчна нощ и отивам да спя, защото съм достойна конкуренция на това космато сладурче  Laughing

# 627
LOVE Активията я избягваме заради процента въглехидрати мисля беше  newsm78
Мименсита  Hug

# 628
Здравейте, аз не пиша, но чета всеки ден и въпреки, че не ме познавате се усещам част от групата.

Днес не мога да не се похваля-влизам в трета.
Да се представя сега, защото в началото ме бе срам от килограмите ми. Висока съм 157 см. Започнах на 23 юни от 73 кг. Днес - 52,00 кг. Или общо свалени 21 кг. Калкулаторът ми показва 54 кг., но реших да слазя малко под него. Последните 2 месеца свалях много бавно-около 1-1,5 кг. на месец, но затова пък килограмите бяха много стабилни.

Чувствам се чудесно. Този режим страшно ми допада. Нищо не ми липсва като храна. Алкохол по принцип не пия. Вода обожавам и пия поне по 2,5 л. на ден. Днес ще започна с включването на малко сирене и плод.  Хляб не ми се яде, но ще опитам. За нишестени също не изпитвам глад, но и тях ще включа другата седмица.

Е, това е от мен. Знайте, че чета всеки ден и страшно се радвам на успехите на всички. А за новите момичета - този режим наистина работи. Само го спазвайте стриктно, не бързайте и не се отчайвайте. Резултатите ще дойдат.

# 629
Добро утро ,фиданки ! Hug Hug Hug
айде по кафенце за събуждане,а мименсита ще сервира закуската:

Отчет от сутрешното мерене:59,100  newsm68 newsm68 . Ей,туй число много ми аресва. Joy
Сега да кажа на третофазничките,имащи проблеми с баба ви ВеЦе  Joy-киви на гладно .Изпитана рецепта.  Peace
Kalina_Di,поздравления за постиженията и успешно задържане в трета! newsm10
Днеска аз ще водя щерката на урок в добрич и ми е много притеснено с шофирането. newsm78
Дано всичко е наред.Стискайте ми палци! newsm17
Гушки и целувки на всички и чакам варненките да кажат кога е следващата среща ,че да се изтипосам и аз .Много искам да ви прегърна и да се запознаем отблизо.  love001

Еее,ама ного спите бре . newsm62 hug
megy_sn,добро утро.Я докладвай какво сънува? Flutter

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 07:17 от tonnny_bg

Общи условия

Активация на акаунт