Месце си хапвам със Дюкан, а пийвам си водичка и айрян - 217

• 45 873
  • 766
  •   1
Отговори
# 750
solay_v , добре дошла.Четейки поста ти си помислих, че чета моя от днес  Party.Не че е за хвалене де. И аз така.Изглеждах точно толкова добре, колкото ми се искаше и прескочих 3 и 4 фаза.Резултатът вече е налице.Но за разлика от теб аз даже доверие до Коледа си нямам, та днес официално ми беше първи ден.Хайде и ти с мен, за да си ми за упора  Hug.

# 751
дебна дебна и аз ама нейсе... #2gunfire #2gunfire
дали ще успея да се запиша... newsm78

pussycat, браво на тебе, радвам се че в крайна сметка срещата си свърши работата. Трудно се намират свестни мъже вече да му се не види, и то извън България... Аз пак добре че намерих моя мъж рано (аз на 22 той на 29, таман готов опечен за по големи работи беше)... Късмет ти пожелавам Peace Peace Peace

Паяче, мерси за ОК-то.. Ще видя дали ще го пия или не. Embarassed Embarassed

solay_v, сумати рецепти за трици има, избирай, бъркай и яж... Аз днес хапнах малко повече даже щото мама направила един тутманик (режимен разбира се), и топъл топъл рекох да го опитам  Embarassed

# 752
Ох и аз чакам,чакам вече час и свиря тоз сигнал..... Mr. Green ама няма я новата тема.Аз за протокола,днес съм + но това не ме притеснява защото си имам и аз един асансьорен техник ама май ще го уволня в най скоро време Joy Joy Joy
Гардения е шумна купонджийка  Mr. Green! Гарденийооо, във вашия град това беше единственото отворено заведение в 9 вечерта!!! Няма да го забравя, че останах гладна, щото накрая от инат не ядох! Ще ви запомня с лошо ей!  Crossing Arms
Joy Joy Joy  Ам туй то бременна жена  Joy Какво се заинати, че чак да не ядеш? Аз ли те изнервих?  Mr. Green
Всъщност има още два хотела с ресторанти и две-три механички, другото са кафета (в някои от тях има кухня), ама ... трябва да питаш.

Страшно ме боли глава, затова си прося тигани по нощите  Mr. Green Току виж ми минало  hahaha
А ние от Търновския край сме така - шумни купонджийки за да се знае кой от къд е нали Гардения... Hug  bouquet

# 753
ами айде да се заемем да се запишем на последната страница поне, така Вещи ще не ще ще ни пусне и нова темичка за да се запишем и там. #Crazy #Crazy

Стига висене по балкона, всички на постовете! #2gunfire

# 754
  • София
 ku-ku tongue ku-ku atwork
Този път ще дочакам! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 755
Ауууу, още нямаме темичка  Shocked Вещи най-вероятно ще се самосезира  Joy Joy Joy
Прибрах се от работа и се добрах до компа....ама май ще си остана  Cry

Е, Нимове  Hugотчетох се  Joy
 smile3538 това е привантивно, да'н отварям излишна работа на Вещи, че к'ват е зла  Wink

# 756
Рени67, Lucie, bright71, чочосан, Nimowe, 1406, kris70, Gardenia, Margito (+ 1 Скрит/и) и 1 Гост преглежда(т) тази тема.Ами това сме на балкона не сме много  Mr. Green ама си чакаме мирно и тихо Вещи да реши да пусне новата темичка да видим с каво бельо ще сме в следващата тема  Mr. Green Heart Eyes  bouquet

# 757
Рени67, Lucie, bright71, чочосан, Nimowe, 1406, kris70, Gardenia, Margito (+ 1 Скрит/и) и 1 Гост преглежда(т) тази тема.Ами това сме на балкона не сме много  Mr. Green ама си чакаме мирно и тихо Вещи да реши да пусне новата темичка да видим с каво бельо ще сме в следващата тема  Mr. Green Heart Eyes  bouquet
залагам на коледно снежанското бельо  Grinning

# 758

залагам на коледно снежанското бельо  Grinning

Е, то ако е снежанско - супер  Blush Да не ни раздаде Вещи по един чувал или на дядо Коледа кожуха  Joy

А ние от Търновския край сме така - шумни купонджийки за да се знае кой от къд е нали Гардения... Hug  bouquet
Рени, така е - купон безкрай сме  Laughing  Разправям му, аз на колегата "по-спокойно, бе човек", а той ми вика "давай, да ги убием с музика"  Joy

# 759
  • Испания
ku-ku tongue ku-ku atwork
Този път ще дочакам! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз не чакам. Само съм наблюдател от ЕС.  smile3534 Ама да ви ударя едно рамо, докато не ви е докопал някой с тиганЯ.

# 760
  • Basel
Вещи сигурно отиде да отслабва със сън smile3524,обаче и ние сме железни-чакаме smile3507

# 761
Не сте познали ,че Вещи ще си легна.Утре ще осъмнем с нова темичка пусната посред нощ.Нощна птица ни е тя и обича да ни изненадва
Вещи  Hug Hug Hug Hug

# 762
[/quote]

Ах ти дърта купонясницеее  Twisted Evil  Hug Hug Hug Heart Eyes ако знай'ш как ми липсват събирачките  Cry

# 763

залагам на коледно снежанското бельо  Grinning

Е, то ако е снежанско - супер  Blush Да не ни раздаде Вещи по един чувал или на дядо Коледа кожуха  Joy

Рени, така е - купон безкрай сме  Laughing  Разправям му, аз на колегата "по-спокойно, бе човек", а той ми вика "давай, да ги убием с музика"  Joy А аз на ЧЕРВНО БЕЛЬО МАЙ ПО ЩЕ МИ ПИРИЛИЧА НА ЕГН-ТО Mr. GreenАх ти дърта купонясницеее  Twisted Evil  Hug Hug Hug Love ако знай'ш как ми липсват събирачките  Crying or Very sad.мОЛЯ СЕ ДА НЕ СЕ ПОБЪРКАМ С ТОЗИ ДЪРТАК ТУК,ТО ЧЕ НЯМА КУПОНИ ТУК НЯМА ама поне нова темичка да има  Mr. Green #Crazy

# 764
  • Пловдив
Вещи сигурно отиде да отслабва със сън smile3524,обаче и ние сме железни-чакаме smile3507

newsm48

Общи условия

Активация на акаунт