Колкото сме по-красиви,МАЙчетата ще са по-щастливи. N8

• 21 417
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
Девилче, само споко! На колко ти увеличиха дозата?

Преди бях на 5 х 125 и 2 х 150.Сега съм 7х175 (аз сама преди да ми кажат, след като ми взеха кръв го вдигнах на 150 за няколко дена.)

Winnie дано детенцето ти да оздравява бързичко.

Някой знае ли колко сантиметра трябва да е дълго бебенцето през 15та  седмица??

# 106
˙·•● milkinis ●•·˙ , желязо има и в ядките много, особено в шам-фъстъците и бадемите, също и в спанак, коприва, яйца, леща, магданоз, сушени кайсии  Peace

# 107
  • София
Здравейте,  Hug
Честито на именниците, да са живи и здрави!   bouquet
Winnie, бързо оздравяване на красавицата.  Hug
devil, не се притеснявай, щом на прегледа бебчето е било добре всичко е наред и ако има нещо с новата доза бързо ще се компенсира. Hug
15г.с.http://www.bebeimama.com/%d0%b1%d1%80%d0%b5%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d0 … %d1%86%d0%b0.html
Аз чак утре ще си взема резултатите от изследванията на кръв и урина. На вас какви ви пуснаха, при мен има май хепатит, васерман, спин и кръвна картина.  newsm78
Дано всичко да е наред в събота съм на преглед, вече много ми домъчня за малката шушулка.  Praynig Praynig Praynig
Успешна седмица и много положителни емоции.  Hug

# 108
Някой знае ли колко сантиметра трябва да е дълго бебенцето през 15та  седмица??
виж тук http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart

# 109
devil_kin
15 г.с.  - 10 см. дълго и 70 гр. тегло

ето тук може да следим за сантиметрите и теглото на бебчо http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart?Ad=c … Info%403a790558//

# 110
Съжалявам за повторението  newsm03

# 111
  • Под кленовите дървета
Здравейте Simple Smile Сега се връщам - ходих да дам кръв за тироидните хормони+токсоплазмоза (антителата). Това последното го пуснах на своя глава, за да затворя устата на родата с това, че съм го изкарала и няма страшно с коте. Така, че стискаме палци да има антитела Simple Smile Пуснах и стерилна урина за да видя тая бактерия каква е и ще пусна 2 последователни - днес и утре - и ако има нещо ще се лекува, а третата е контрлна. Ей това е, плащаш 20лв. и ти казват колко и кога се пуска и си взимаш резултатите, а не някой да ти каже "Имаш бактерии и толкова".

Winnie дано по-бързо се оправи Кари. Стискаме ти палци Simple Smile

Гледам, че момичетата се къносват - аз каква история имам с къната... Последната сложих преди 4 години и понеже косата ми е къдрава и расте бавно още червенея на места LaughingОтказах къната, като реших да се правя руса и резултата беше оранжева коса Rolling Eyesама пък много ми отиваше Embarassed

# 112
desex Ей много благодаря за съвета. Струва ми се, че повечето от изброените неща бих могла да хапвам и ще се пробвам още от днес Wink Много мерси.

# 113
  • гр. София
Здравейте на всички! много рядко ми се отдава честта да Ви следя  Cry, тъй като бременността ми е свързана с повръщане и стоенето пред компа ми е непосилно. Незнам дали сте обсъждали темата за витамините през бременността, но искам съветче кои са за препоръчване? Хубав ден на всички!!  bouquet  bouquet

# 114
Winnie ти за потвърждение по телефона ли говориш? Не се притеснявай, бързо ще й мине. Свинския дори е по-безопасен от сезонния грип  Wink .  Аххх маймункееее, ти все пак реши да се имунизираш. Ще ти се карам Twisted Evil  Hug
Нали знаете как най-лесно се сваля температура/ в съд пълен със студена вода, да плуват и ледчета, си потапяте ръцете. Държите колото можете да издържите. Моя син рядко вдига температура, но това му е любимо занимание и не усеща как бързо се смъква Т.

В момента съм се нахлепала с боя, да видим каква ще стана накрая, русолява или кестенява  Laughing

# 115
Здравейте на всички! много рядко ми се отдава честта да Ви следя  Cry, тъй като бременността ми е свързана с повръщане и стоенето пред компа ми е непосилно. Незнам дали сте обсъждали темата за витамините през бременността, но искам съветче кои са за препоръчване? Хубав ден на всички!!  bouquet  bouquet

Марая   ето ти линкче относно витамините:
http://www.mamaibebe.com/?id=100/
 Hug

# 116
Моят лекар много държи на Витамин С и В комплекс

# 117
  • Sofia
jasmin_veni, моите познати още ползват коша за новородено, но когато го сложат в летния, ще разбера (малчо сега е на 4 месеца).
Мимак, за съжаление през последните 3-4 години Банско много се промени и то към много лошо Sad
Winnie, направо се облещих, като прочетох за Кари - дано мине много бързо и леко, а ти се пази  Praynig Praynig Praynig
Змейче, когато/ако имаш мнооого свободно време, пусни ми линк. Някак си хич нищо не ми се купува - седя си тук и чакам ден да мине-друг да дойде да избутам. Само всичко да е успешно до края ( Praynig Praynig Praynig), не смятам повече да ми трябват бременски дрехи  Grinning Затова малко се притеснявам да взема нещо, без да съм го премерила, че ако не ми стане - ще отиде при купчината неизползваеми летни бременски дрехи  Mr. Green Трябва на някой да ги подаря след време Wink
Като имам отговор за третата сливица, ще пиша  Peace При тях също имаше някакво задържане на течност и опасност за слуха Sad

# 118
  • София / Сливен
milkinis аз също с първата си бременност имах липса на желязо защото не ядях месо и месни продукти  не ги обичах и хемоглобина ми беше нисък пих таблетки съдържащи желязо подгони ме неистов глад напълнях доста желая ти успех и дано на теб да не подействат по този начин може би зависи какви са точно таблетките.

# 119
  • гр. София
Привет на всички бъдещи Мами!
Добре дошли на новозаписаните  Hug и се радвам за всички, които вече знаят пола на бъдещите си бебчета!   Party
На мен все още доктора ми каза, че е рано да се каже  Laughing Laughing Thinking Thinking. От БХС резултатите са ми СУПЕР /само дето си умрях от притеснение цяла седмица  ooooh!/.
Аз съм на ФМ на 22/12/2009 /нарочно - за да не ми се изплъзват с още е рано да кажем пола  Crazy/
Относно кремовете против стрии - аз ползвам на Chicco - Mamma Donna от 1 месец насам, за сега нямам ядове със нови стрии /имам си от бурния пубертет  Blush/, но съм се подготвила, че могат и да се появят, въпреки усилията ми - майка ми не е имала, въпреки че с нищо не се е мазала. А как мислите - защо кремовете против стрии са разделени на такива за корем и на такива за гърди?  newsm78
Да ви попитам - спи ли ви се? Embarassed; аз мога да спя почти денонощно и затова си имам проблем с половинката - кара ми се, че едва ли не се преструвам и само мързелувам  cry

Общи условия

Активация на акаунт