Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума и какви са някои от темитете, които се обсъждат във форума?
Какви са някои от предизвикателствата, които срещат бременните жени във форума?
Какво са препоръчителните изследвания след втори спонтанен аборт?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума и какви са някои от темитете, които се обсъждат във форума?
-
Какви са някои от предизвикателствата, които срещат бременните жени във форума?
-
Какво са препоръчителните изследвания след втори спонтанен аборт?
След втори спонтанен аборт се препоръчват изследвания като антикардиолипин IgG и IgM антитела, анти-бета2-гликопротеин I антитела, антинуклеарни антитела, TSH, TAT, MAT , NK клетки и геномни мутации, свързани с тромбофилия. Тези изследвания са важни за изключване на възможни причини за спонтанни аборти и трябва да бъдат извършени при консултация с лекар.
-
Какво да правя, ако не знам какви бактерии има в урината ми?
-
Какви са препоръките за разширени вени по време на бременност?
Бургаски мами ще ходите ли на лекцията в сряда(на 9месеца).Уини дано всичко при вас да е наред,да се оправи бързо малката.Слънчева пожелавам ти и при теб всичко да е ок.Абе май ,май станахме много с проблемите на щитовидната жлеза,какво става .Пожелавам на всички много усмихната и положителна седмица и никакви ама никакви неразположения.
Сега се връщам - ходих да дам кръв за тироидните хормони+токсоплазмоза (антителата).

В Capasca гледах палта за над 400 лв - ми горе-долу толкова ми е месечния лизинг за колата
. Уж са една фирма и верига магазини, а защо така с цените....
, така че и аз карам на сушени плодове, защото ме е шубе от лекарствата, моята лекарка не ми предписа желязо именно защото много кила съм щяла да кача а на мене ми ги следят да не са повече от 10(въпреки че засега само свалям вече 4кг съм в минус, защото нищо ама буквално нищо не ми се яде) . Спирам се че стане много дълго, весел ден на всички засега
Този сайт го дадох за пример, защото там май не видях продуктите за бременни, но примерно от ибей или някои друг пак определено ще е по-евтино, отколкото се продават тук. 
). Ето сега вече 5 ден правим по 2 пъти на ден промивки със Стеримар по 5-6 сек. във всяка ноздра, детето много се измъчва, и двама с мъжа ми я държим, а тя пищи, слагаме капките, които ни предписа, бактробан, но все още има секрет назад, още кашля и се дави от него. Просто толкова упорита хрема, че губя надежда, че ще се оправи без операция, а в момента само измъчваме детето.

Пък и ние съвсем без да искаме долетяхме - буквално мъжи ни отвлече след консултацията в Шейново. Ние разбрахме, че отиваме в Пловдив чак като пристигнахме.
И какъв огромен пост сътворих!
Така поне знаете, че няма консерванти и т.н.
). Но в твоя случай - на тази цена не бих се колебала
Конкурс на тема "
По време на бременността умората и поспаливостта са нормални състояния, и нищо да не правиш, обмяната на веществата е друга, организмът ти работи с друго темпо