Колкото сме по-красиви,МАЙчетата ще са по-щастливи. N8

• 21 413
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро момичета  smile3525
Желая на всички ви една страхотна седмица изпълнена само с приятни емоции....
Честита ни нова темичка и добре дошли на всички нови мами. thumbsup
Толкова сте писали събота и неделя, че немога още да ви изчета. Може да съм пропуснала , но какво стана с лекциите във Варненски МОЛ? Ще успеем ли да организираме нещо варненските мами  и да се видим там?

# 91
  • Русе
Добро утро!
Бюти, благодаря и на теб. Simple Smile
Мимак, мерси за кафенцето и името на кремчето! Намерих съдържанието му в интернет. Наистина е добре първо да се консултираш с лекаря си за него, защото съдържа етерични масла, някой от които не се препоръчват по време на бременност. Въпреки, че в това кремче може би са в малки количества, но все пак. Ето съдържанието:
http://www.zdravnitza.com/a/nav/store/one/one/store/939/category/16
И една статия за етеричните масла и бременност:
http://matatama.wordpress.com/2009/11/17/%D0%B5%D1%82%D0%B5%D1%8 … 1%80%D0%B0%D0%B6/

# 92
змейковица  и аз мислех да я правя тази работа с каносването.Сега нали имам време да се занимавам и със себе си.Дано да хване че съм чувала че през бременноста не било много лесно.
аз малко се притеснявам .Трябва да ходя до АГ-то за болничен.не знам тя дали ще се съгласи да дава до края??

# 93
   Добро утро и от мен, аз също ходих да ми взимат кръв.....
Какъв празник е днес, кои им имен ден?
И нещо, което много ме притесни - Таничка, синя птичка, видях това за мейла от Конова, случило ли се е нещо?

# 94
Момичета, пиша набързо, после ще ви чета.

Току що потвърдиха диагноза на Кари - Свински грип. Слава Богу, аз си сложих ваксина и съм защитена  Praynig Сега чакаме едни полицаи да дойдат да вземат на Кари и на тати паспортите ( нали работи в полицията ), за да може той после да отиде и да вземе специални лекарства от една аптека  Peace Кари е добре, имаше много висока температура през нощта, сега малко поспадна - прилича точно на обикновена настинка, но казаха, че не е  Rolling Eyes Тази седмица трябва да стоим вкъщи и се надявам всичко да е наред  Praynig

После пак ще ви пиша.

# 95
Winnie оздравявайте бързо  newsm10
Чакаме хубави новини

# 96
   Winnie, не се притеснявай, детето на кумовете ми го мина преди две седмици, мина и за 3 -4 дни, не зарази никой друг от семейството и всичко е ок, иначе изследването потвърди свински грип. Спокойно. Hug

# 97
  • Пловдив
Уини, дано бързо се оправи Кари  Praynig Praynig Пази се и ти, нищо, че си защитена  Praynig Praynig

змейковица  и аз мислех да я правя тази работа с каносването.Сега нали имам време да се занимавам и със себе си.Дано да хване че съм чувала че през бременноста не било много лесно.
аз малко се притеснявам .Трябва да ходя до АГ-то за болничен.не знам тя дали ще се съгласи да дава до края??

Ще кажа дали е хванала  Peace А за болничните - не се притеснявай - не би трябвало да има проблеми  Peace

# 98
devil , имаш ли резултати от изследванията, всичко наред ли е

# 99
Момичета, благодаря на всички за подкрепата   bouquet

Winnie , бързо оздравяване пожелавам на Кари, а ти се пази нищо, че си с ваксина  Peace

# 100
Ангелка няма проблем, просто с Тани4ка се засичаме в друга тема и с момичетата там я посъветвахме да потърси доц. Конова. Само че кутията със съобщенията ми се препълнила, а с нея си пишем и на лични... а аз нали редовно чета тук и тя ми е писала.  Simple Smile

# 101
angelka доста са лоши резултатите.Гледам да не си ги спомям защото преживях голям шок като ги видях.Увеличиха ми дозата доста.С Тодорова не успях да се свържа но говорорих с една друга софииска лекарка.Тя много ме успокои.Доколкото разбрах женският организъм е устроен така че при детето отива това което му е нужно от дневната ми доза а остатъка  е за мен.Заради което при мен не  е оставало почти нищо и дефицитът е за моя сметка(което е по добрия вариант от колкото да е за бебето)Надявам се всичко да влезе в норми и да не съм му навредила.

П.С. Много дълго ми се получи Simple Smile

# 102
Девилче, само споко! На колко ти увеличиха дозата? Моята също я увеличаваха, даже на два пъти. Не се притеснявай. При всички е така. След раждането пък ще я намаляваме постепенно. И за болничния да допълня - след тази грипна епидемия лекарите са доста наплашени и няма да имаш НИКАКЪВ  проблем с болничния. На мен дори ми се обади акушерката да отида да ми даде болничен!!!! Аз днес след 14ч ще разбера дали пак ще ми повишат дозата на елтироксина, защото тогава ще ми излезнат резултатите от кръвните изследвания от тази сутрин.  Мисли позитивно!!!
Winnie, стискам палци за бързо оздравяване. Мои познати, цялото семейство + 4 годишно момченце, изкараха миналата седмица свински грип и вече са ок. При правилно лечение няма да имате проблеми.

# 103
devil, обади се и на Тодорова, вдига на мобилния след 3, 4 следобяд. По настоятелно. Дано всичко да е наред и с бебето и с теб. Сигурно е така, както са ти казали, щом бебо се рзвива нормално.

Синя птичка, много се радвам, че всичко е наред. Много се притесних да не се е случило нещо....

# 104
Здравейте на всички Simple Smile
Ние в петък ходихме на доки и видяхме бебо. Шава страшно много, чак не ми се вярва, но уви още нищо не усещам, нищо конкретно за което да съм сигурна, че е то Rolling Eyes За пола нищо не можаха да ни кажат. Раничко било, а и не се виждаше наистина, но се надявам на 16.12. при доц. Томова да се види Simple Smile Каза ми резултатите от кръвните изследвания, и кръвната група Нулева "+". Изследванията ми били ОК, с изклучение на това че ми бил нисък хемоглобина, и трябвало да ям повече месо и риба ..... ама как да стане този номер като изобщо не ми се ядат такива работи дори напротив. А и дори да се насиля да ги изям в името на бебо, няма да изкарам и 30мин. и веднага ще върна поръчката  Sick. Та сега се чудя дали изобщо да се мъча да ям месо и риба, или да наблегна само на хапчетата които ми изписа, за да си набавя повечко желязо?!  newsm78
Тази събота и неделя ми се видяха адски кратки, местихме се в новия апартамент, където ремонта приключи обаче има да се нареждат, подреждат и монтират още сумати работи. Та нещо май ми дойде в повечко, защото неделя вечер вече бях като парцал, а и от време на време ме приболяваше корема, та май трябва да почивам повеча ... Но поне вече няма свекита, и хора с които да се съобразяваме  Party

Winnie Пожелавам бързо оздравяване на Кари, и да се прибира бързичко вкъщи при мама   Hug

Общи условия

Активация на акаунт