Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума и какви са някои от темитете, които се обсъждат във форума?
Какви са някои от предизвикателствата, които срещат бременните жени във форума?
Какво са препоръчителните изследвания след втори спонтанен аборт?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума и какви са някои от темитете, които се обсъждат във форума?
-
Какви са някои от предизвикателствата, които срещат бременните жени във форума?
-
Какво са препоръчителните изследвания след втори спонтанен аборт?
След втори спонтанен аборт се препоръчват изследвания като антикардиолипин IgG и IgM антитела, анти-бета2-гликопротеин I антитела, антинуклеарни антитела, TSH, TAT, MAT , NK клетки и геномни мутации, свързани с тромбофилия. Тези изследвания са важни за изключване на възможни причини за спонтанни аборти и трябва да бъдат извършени при консултация с лекар.
-
Какво да правя, ако не знам какви бактерии има в урината ми?
-
Какви са препоръките за разширени вени по време на бременност?

Колебая се дали върши работа... 

или
!!! Завиждам ви благородно
Ние утре ще ходим да видим бебчо, но лекарката каза, че е по-вероятно чак другия месец да каже със сигурност пола.
Проблема е, че новата ни квартира не е напълно готова, а трябва на 1.12 да сме напуснали сегашната.
да не ви обяснявам какъв шок беше това за мен, на всичкото отгоре това ми беше първото влизане в болница в живота, та стреса беше още по-голям