Колкото сме по-красиви,МАЙчетата ще са по-щастливи. N8

• 21 446
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
Ауу, змейче, цената на твоята количка направо е фантастична и наистина не се различава много от АйКендито, дето си бях харесала  Peace Цветовете също са много сладки, особено това зеленото, което си показала. Ще разгледам по-подробно и може и ние да си вземем такава. Кажи повече отзиви като я получиш, че не съм я виждала на живо - най-вече дали е лекичка  Peace

# 151
Момичета какво ще кажете за бебешка люлка няма ли да играе същата роля като шезлонга или в люлката е малко по приведено бебенцето?

# 152
  • Пловдив
Ауу, змейче, цената на твоята количка направо е фантастична и наистина не се различава много от АйКендито, дето си бях харесала  Peace Цветовете също са много сладки, особено това зеленото, което си показала. Ще разгледам по-подробно и може и ние да си вземем такава. Кажи повече отзиви като я получиш, че не съм я виждала на живо - най-вече дали е лекичка  Peace

Ще кажа непременно  Peace
В сайта на МиП я дават 11 кг, мисля, че е добре за комбинирана - ще видим как е на живо. Ама като гледам чак към Коледа ще я получа... най-рано...
Бях решила да чакам догодина, ама като видях тая цена и цвят най-вече и полудях  Crazy Дано пристигне здрава  Praynig

# 153
  • Sofia
Mentha, аз купих само повивалник (май 20-тина лв.) и го слагах върху един скрин, който ми е с височината на шкафче. Сега, ако купим от преносимите кошари, те имат повивалник върху тях  Peace Ваничката ми е такава, която се поставя върху голямата вана - не е удобна. Сега не знам дали ще ползвам стойката или само ваничката. Мисълта ми е, че понякога простичките неща са по-удачни  Peace
NICOLEEE, има шезлонги на Ficher-Price, които са с вибрация. Тях много ги хвалят. Мисля, че люлките нямат напълно легнало положение  newsm78
змейче, количката е супер  Peace После можеше да те е яд, че си я изпуснала.

# 154
Много сте писали пак:)

Winnie, дано да се оправя малкия сладур бързо от свинския грип. Знам, че и в САЩ изписват Тамифлу за този грип. Интересно ми е в Англия дават ли и някое друго лекарство?

Devil, не се притеснявай за бебето. И на мен ми бяха казали, че бебето си взема всичко необходимо от нашето тяло, затова реално майката трябва да внимава за себе си дали получава всичко необходимо. Така че природата е помислила как да пази мъника.   bouquet

Тези колички дето ги показвате много приличат на въпросната, която и аз искам да си купя. В Англия обаче е значително по-евтина. Знаете ли дали в цената се включват всички кошници или те трябва да се купуват отделно. И ако не се включват то тогава какви са им цените на кошниците?

http://www.icandyuk.com/products_detail.php?id=apple_stroller

# 155
 http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … 59325_10001_14055 ....
 Какво ще кажете за това шезлонг-че поевтино и шарено не видях в ибей може би има,но аз нямам представа как става номера там,трябва да се наддава за продукта ли,че виждам някакви часове отстрани  newsm78

И как мислите по изгодно ли е да си купим комплект(количка,кошче,седалка за кола и т.н.) или по отделно

# 156
Здравейте!
alexxana честита мацка Crazy И ние сме в отбора на момите 4470
Днес ме е обзела манията да готвя,просто вече нямам сили ooooh!
Аз в темите за колички немога да се включа,защото нищо не съм гледала още.Мисля да започна след Нова година.
Уни welcome

# 157
  • Пловдив
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … 59325_10001_14055 ....
 Какво ще кажете за това шезлонг-че поевтино и шарено не видях в ибей може би има,но аз нямам представа как става номера там,трябва да се наддава за продукта ли,че виждам някакви часове отстрани  newsm78

И как мислите по изгодно ли е да си купим комплект(количка,кошче,седалка за кола и т.н.) или по отделно

Николе, този сайт, както и Амазон не доставят до Бг - аз го пращам на адрес в Англия на посредническата фирма - иначе няма вариант да пазариш оттам  Peace В Амазон моето е само 20 лири , с безплатна доставка до УК  Peace
В ибей повечето неща са на търг и с наддаване - има тема за ибей - там много неща ще ти се изяснят  Peace

# 158
змейковица В този варриант с  ф-ма посредник колко ти излиза доставката(приблизително)

искам да благодаря на всички момичета които ме успокоиха и ми дадоха информация за щитовидната жлеза.Дано всички сме живи и здрави  Hug  bouquet

# 159
Simple Smile Здравейте момичета, тези дни съм много  #Crazy и само ви чета какви неща си споделяте

вини, дано малката принцеса с оправи скоро   Praynig

покрай мен нищо интересно, само ми се спи и се чувствам много изморена  smile3507
4 дни си бях вкъщи и днес на работа ми беше толкова изморително и тежко
коремчето така ми е опънато имам чувството, че ще се пръсне всеки момент вие имате ли такова чувство

хайде лека вечер на всички  Hug

# 160
  • Пловдив
змейковица В този варриант с  ф-ма посредник колко ти излиза доставката(приблизително)

На килограм е - 1.50 лири на кг  Peace

# 161
 Здравейте и от мен, доста ми е скучно, защото втори ден мъжът ми го няма, на всичкото отгоре е в Париж, но в командировка...
А баща ми дойде да спи в нас, да не ми е скучно...
   И на мен много ми се спи, а и понякога чувствам, че корема ми ще се пръсне.
Но откривам, че космите ми растът много по - бавно, а и косата ми се омазнява...
Бях забравила, че брата на мъжа ми мога да го ползвам, живее е Германия и ще си идва за Коледа, та в момента се чудя какво да си поръчам...

# 162
  • гр. София

Lina_n_n И на мен ми се спи ужасно много. Още към 18-19ч вечер ми се доспива и то сериозно, а сутрин просто нямам събуждане. Нормално било. Даже моята кръсница, ката яко й се доспивало при първата й бременност. Работила е като ватманка, и когато след време започнала да позадремва на някой светофар, или да й се доспива много, решила да види да няма пак някое бебе и така разбрала и за второто бременеене Wink

Lina_n_n- И аз съм все още в отбора на поспаливите. Не знам кога ще мине този период, но се надявам да е скоро, защото не може така да продължава.  Rolling Eyes

Embarassed Малко се поуспокоявам, че не съм единствена -  Hug Аз преспокойно заспивам към 13,00 ч. и ставам към 15-16,00 ч., но после ми трябва около час, за да се "събудя" наистина  Mr. Green После към 22,00 ч. заспивам отново без проблем и ставам към  Rolling Eyes 10 - 11,00 ч....

Линна, как ти се кара мъжът ти?  Naughty По време на бременността умората и поспаливостта са нормални състояния, и нищо да не правиш, обмяната на веществата е друга, организмът ти работи с друго темпо  Peace Аз спя почти по 10 часа на ден  Embarassed (когато мога)

Явно проблема е тъъкав, че миналата година потова време етърва ми беше бременна /ние живеем в една къща/, а тя нямаше никакви оплаквания - нито повръщане, нито нищо и явно моят хубостник  #2gunfire #Cussing out от време на време превърта и решава, че попрекалявам с "глезенето"  #Crazy Веднъж вече имахме разправия по този повод и честно казано в момента не искам и като че ли нямам настроение да се разправям с него..... smile3513

# 163
много се умълчахме май smile3506

# 164
Добро утро мамчета.днес се бях настроила да спя до късно ама не.Стане ли 8 и нещо и очите ми са ококорени

Общи условия

Активация на акаунт