Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Ще трябва ли да платя, ако отида по спешност в Шейново?
Какво може да причини повръщане и трябва ли да се тревожа?
Трябва ли да се тревожа за парите, които ми взеха по време на спешния преглед?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Ще трябва ли да платя, ако отида по спешност в Шейново?
-
Какво може да причини повръщане и трябва ли да се тревожа?
-
Трябва ли да се тревожа за парите, които ми взеха по време на спешния преглед?
-
Какви са препоръките за гледане на филми на ужаси по време на бременност?
-
Какви са препоръките за нанасяне на кремове против стрии и зърна по време на бременност?

. А за седмиците аз съм в 27, защото имам изминали 26 и сега е 1 ден от 27 седмица, т.е. съм в 27. Ти си в 25 седмица, тъй като имаш изминали 24 и 5 дена от 25 седмица. Иначе докторите казват че съм 26 седмица и 1 ден, но реално това е първия ден от 27 седмица. Дано съм помогнала, голяма каше е със седмиците, календарните месеци и лунарните, но със сигурност знам, че следващата седмица , т.е 28 влизам 7 месец. 

гледай от добрата страна - твоето е едно и е малко, моите две планини само главата да си завъртят и горкото дете ще се озове в другата стая от вятъра
ние сме решили да си взимаме кошарка, а не дървено легло, защото ще ми е по-удобно, а и като сме в една стая ще е по-добре, някой ден като го отделим в негова си, ще му купя дървено креватче. та си мисля, че обиколниците при вас могат да свършат работа за светлината от ТВ, поне странично да не му идва на детето.
ние ще му мислим в движение
Каза ми да следя дали няма да се втърди корема и ако е втвърден и болезнен веднага си стягам багажериите и отивам в болницата.Иначе ми взе секрет за микробиология ( толкова ми е чувствително и болезнено всичко, че даже и без инструмент ме боля...