Темата беше дали е срамно, а не кой какви изгоди гони и какви страхове си приспива с един подпис. И ето ни я тука Архентина - високоморалната, как си дойде на думата: нещата опират до несигурността. Още веднъж: съжалявам неизпиталите сигурност в партньора си и без помощта на подпис...
И защо, по дяволите, по подразбиране жената е гола като пушка, а мъжът има камари кинти и имоти? Няма ли вероятност мъжът за забуги материално от една връзка? Що за тъпотии излуваха в тая тема?!
Аз още в началото я обявих за безсмислена, авторката даже ми се фръцна нещо, защото много държеше да ме изкара, че съм я изкарала тъпа, но тя верно яко затъпя, ама мно'о яко!
Добре започваш, дори ме изкушаваш да си сменя ника на Високоморалната Архентина. По темата много неща им се иска на хората да извъртат - и наистина ги извъртат. Кой да си приспи съвестта, кой да не се срамува... Айде, рахат бъдете, не ви трябва подпис
. Колкото до това кой е измислил приказката за Пепеляшка - ти ми кажи. Дори когато мъжете са жаби, пак са принцове с царство.
П.П. Темата е за морала. Но не ти изнася да е така, нали?
. И т.н.т....
Е, не всички се нуждаем от документ, за да си поставим границите, за да си знаем задълженията и да си изясним чувствата. Дефиницията ти за морал куца - съжалявам, че трябва да ти го кажа.
.
.