Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 384 395
  • 2 722
  •   2
Отговори
# 525
Вземи си Дайкин и няма да съжаляваш!!! Peace
ама аз съжалявам. ще го сменям.

Сигурно са 1% хората, които съжаляват. Дайкин и Мицубиши са най-добрите климатици.

# 526
дори и да го изровя от гаранционните карти, със сигурност няма да намериш същия - панасоник пускат по няколко нови модела всеки сезон. Тук в темата имаше доста въпроси и отговори точно за панасониците - дано се включи някой компетентен да препоръча модел от този сезон или поне такъв, който още го има в магазините  Peace
Само да ти кажа, че моят е китайски инвертор. Четох доста негативи за тях и сглупих та взех за друга стая малайзийски обикновен сплит на почти същата цена- ами трябва да ти кажа че китайския инвертор се оказа бетон - хем по-евтин, хем по-читав и ефективен  Peace За първи път скоро идва човек да му прави профилактика и каза, че нямам какво да му прави освен да го изпрахосмучи за финия прах  Wink

Аз вече харесах един панасоник- http://www.technomarket.bg/products/09070721/panasonic-cs-cu-re12jkx-1 май трябва да е нов модел. Какво мислите за него?

П.С. Това че е китайско според мен не е гаранция че не е хубаво. Wink
Параметрите са много близко до тези на моя - 1,14 KW консумация за 4,2 KW при отопление  Peace
Що се отнася до монтажа - в големите градове Техномаркет работят с поне 2 фирми - проучи предварително и си харесай кой да ти го монтира, защото монтажът наистина е важен - прецакат ли ти фреона, ще се чудиш защо не топли на зима  Mr. Green

# 527
Толкова много фирми има, които се занимават точно с продажба и монтаж на климатици. Аз бих се доверила на  тях, ние сме на газ и не ми се налага, но родителите ми си слагаха миналата зима, точно от такава фирма, много са доволни. Те си знаят с кои марки работят, те им обслужват гаранциите, така че са наясно и кои дават дефекти. Не бих си купила климатик от Техномаркет и тем подобни вериги, тяхна грижа е просто да го пласират  Mr. Green

# 528
Толкова много фирми има, които се занимават точно с продажба и монтаж на климатици. Аз бих се доверила на  тях, ние сме на газ и не ми се налага, но родителите ми си слагаха миналата зима, точно от такава фирма, много са доволни. Те си знаят с кои марки работят, те им обслужват гаранциите, така че са наясно и кои дават дефекти. Не бих си купила климатик от Техномаркет и тем подобни вериги, тяхна грижа е просто да го пласират  Mr. Green

В стария апартамент и ние бяхме на газ,беше супер, но но сега на улицата която живея няма прекарана. #2gunfire За там си взехме нипон и намерихме фирма за монтажа, но да не ви разправям как го монтираха..... Направиха огромна дупка за извода към външното тяло, толкова огромна, че при буря влизаше вятър.... Просто майстора си остави ръцете там. #2gunfire

# 529
Аз съм много доволна от тази фирма: http://klimafrost.com/

# 530
Сега като разглеждах тази фирма попаднах на този дайкин, който се вписва в бюджета ми- http://klimafrost.com/index.php?option=com_content&view=arti … kin&Itemid=44

# 531
  • Бургас
Вземи си Дайкин и няма да съжаляваш!!! Peace
ама аз съжалявам. ще го сменям.

Сигурно са 1% хората, които съжаляват. Дайкин и Мицубиши са най-добрите климатици.
да всички ми се чудят. ако знаете фирма, която изкупува старо за ново на сносни цени в бургас - свиркайте. че пък почти не е ползван и не ми се дава за 100-150лв. беше към 1100 без монтажа.

# 532
Сега като разглеждах тази фирма попаднах на този дайкин, който се вписва в бюджета ми- http://klimafrost.com/index.php?option=com_content&view=arti … kin&Itemid=44

Супер е. Това е най-продавания климатик. Все пак може да се посъветваш с момчетата от фирмата. Мисля, че има по-добро Мицубиши на горе-долу същата цена.

# 533
Днес се посъветвах с професионалист и тъй като искам да отоплявам целия апартамент той ми каза, че трябва да е поне 18-ка, а сега като гледам не мисля че този дайкин е 18-ка. А какво мислите за самсунг? Харесах ето този 24-ка- http://www.technomarket.bg/products/09037988/samsung-aqv-24vbc
Много го харесах, въпреки че надхвърля бюджета ми, но ме притеснява това че е самсунг. Аз лично имам фурна на сансунг и съм страшно доволна, но дали така добре се справят и с климатиците? newsm78

# 534
Момичета търся малката пералня  ЕЛЕКТРОЛУКС 1350,/ВТОРА РЪКА/,aко някой знае да свирка   Praynig Praynig Praynig

# 535
Моля, препоръчайте ми марка съдомиялна машина и ми кажете какво е от значение, когато я избирам. Благодаря  newsm51

# 536
Днес се посъветвах с професионалист и тъй като искам да отоплявам целия апартамент той ми каза, че трябва да е поне 18-ка, а сега като гледам не мисля че този дайкин е 18-ка. А какво мислите за самсунг? Харесах ето този 24-ка- http://www.technomarket.bg/products/09037988/samsung-aqv-24vbc
Много го харесах, въпреки че надхвърля бюджета ми, но ме притеснява това че е самсунг. Аз лично имам фурна на сансунг и съм страшно доволна, но дали така добре се справят и с климатиците? newsm78
Според мен е по-добре да имаш 2 климатика, ако ще топлиш целия апартамент (говоря за над 60 квадрата). Разликата между 9ка и 12ка е малка, но оттам нагоре в повечето случаи е по-добре с 2 климатика - намаляваш риска да останеш без отопление ако нещо дефектира, отопляваш със същия разход и разликата в единия край на апартамента и другия не е 10 градуса  Wink както ако духа само един климатик. Като гледам този харчи почти 3 киловата - при 2 12ки на панасоник разходът ти ще е горе-долу 2/3 от това.
Това разбира се това са мои наблюдения и мнение при проби в къщи. Все пак при ограничен бюджет и този на който си се спряла е добро решение за това което искаш да постигнеш.

# 537
Според мен е по-добре да имаш 2 климатика, ако ще топлиш целия апартамент (говоря за над 60 квадрата). Разликата между 9ка и 12ка е малка, но оттам нагоре в повечето случаи е по-добре с 2 климатика - намаляваш риска да останеш без отопление ако нещо дефектира, отопляваш със същия разход и разликата в единия край на апартамента и другия не е 10 градуса  Wink както ако духа само един климатик. Като гледам този харчи почти 3 киловата - при 2 12ки на панасоник разходът ти ще е горе-долу 2/3 от това.
Това разбира се това са мои наблюдения и мнение при проби в къщи. Все пак при ограничен бюджет и този на който си се спряла е добро решение за това което искаш да постигнеш.

Хмм...Права си, че е по-добре два климатика отколкото един голям, но трябва да отделя около 2000 лв общо за двата, така че тази година ще взема само един, а другата още един. Мисля, че съм се спряла на панасоник. Искам само да питам- може ли да взема комплект вътрешно+външно тяло за 1000 лева и + още едно вътрешно тяло за 500 лв. и така да работят 2 климатика с 1 външно тяло? newsm78 Така излиза общо 1500 лв. Питам защото видях панасоник да предлагат нещо подобно- мулти система се казва.

# 538
Ако се предлага такова нещо на тази цена е добре. Преди 5 години като купувах втория климатик все още беше по-изгодно за купиш 2 климатика вместо един с 2 вътрешни тела  Peace

# 539
Преди 5 години като купувах втория климатик все още беше по-изгодно за купиш 2 климатика вместо един с 2 вътрешни тела  Peace

И сега е така.

Общи условия

Активация на акаунт