ФЕВРУАРЧЕ по-мъничко шава, че в коремчето на мама вече отеснява! (30)

• 20 005
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • offshore & overseas
Мен днес малко ме попари докторът като ми каза, че ще се наложи сигурно секцио... Rolling Eyes...
Пусни една тема в "Майки..." плюсове и минуси на секциото и ще се разведриш още повече. Twisted Evil

# 586
  • София
Мен днес малко ме попари докторът като ми каза, че ще се наложи сигурно секцио... Rolling Eyes...
Пусни една тема в "Майки..." плюсове и минуси на секциото и ще се разведриш още повече. Twisted Evil
Joy Е, не!
Каро, ти как си раждала първия път?

# 587
  • София
Joy Е, не!

9- часово нормално раждане с няколко нашивки... bowuu...и въпреки това пак искам нормално... Whistling...да ме пита човек "защо"... Mr. Green

# 588
  • София
Ами защото неизвестното те притеснява, вероятно, поне аз заради това не искам нормално.  Laughing

# 589
Здравейте
поздрав за всички мами с едно весело клипче

http://www.youtube.com/watch?v=IIt5lGhFyE0&feature=player_embedded

# 590
  • offshore & overseas
Мяуче, завидях ти, аз откога го врънкам моя да участваме, ама ние ще бием рекорда, нищо не съвпада като отговори при нас, ще се посмеят на наш гръб.  hahaha
И аз не знам Лъвю как се нави, щото нямаше ни най-малко желание (а и му разбих лъвското сърчице с тия две загуби).  Laughing

Но явно Геро му беше допаднал (нали са от една порода -- онзи е също толкова прилично дебел, да не река, че е и по-дебел от нашия), но втория път отиде без навивки особенНи, па и ни се падна годишнина от сватбата, та дълги преговори не съм водила. newsm66

Вече нямаме шанс, щото трябва да имаме не повече от 5 години брак, а ние 5-те ги чукнахме ей ся, тЪз година.

Наистина е мнооого забавно, ние първия път дали имахме и едно съвпадение -- май не, или само 1, не помня... Mr. Green

# 591
  • offshore & overseas
Joy Е, не!
9- часово нормално раждане... bowuu...и въпреки това пак искам нормално... Whistling...да ме пита човек "защо"... Mr. Green
Каро, аре, бе, искам и аз другарче за раждането. Ето възможност да си изберем една и съща дата. Wink Погледни го от хубавата страна. Аз няма да те оставя да раждаш скучно и със сигурност няма да е 9 часа. Twisted Evil

# 592
  • София
Ами защото неизвестното те притеснява, вероятно, поне аз заради това не искам нормално.  Laughing
Peace Точно това е причината... Wink

Мяу, намаш грижа душко, с теб съм тогава... Mr. Green

А бе мами, аз не смея да легна, щот мойто само това и чака и почва да ме блъска яко... чак ме боли.... и вие ли сте така?

# 593
  • София
Ами вие продължавайте да се веселите така, да си хвалите дофтора, пък накрая ще си преодолея страха от големите болници и ще станем любовен многоъгълник. Да му мисли доктора коя по-напред ще оправя.  hahaha

# 594
  • offshore & overseas
Мен неизвестното ме привлича по принцип, повече отколкото да ме плаши, и затова често ме намират за безрасъдна. В случая обаче няма да рискувам два броя здраве и добруване. Mr. Green
Ами вие продължавайте да се веселите така, да си хвалите дофтора, пък накрая ще си преодолея страха от големите болници и ще станем любовен многоъгълник. Да му мисли доктора коя по-напред ще оправя.  hahaha
Хохо, тогава, тогава, тогава предвиждам такъв живот... пЪрдон, раждане и болничен престой... hahaha
А бе мами, аз не смея да легна, щот мойто само това и чака и почва да ме блъска яко... чак ме боли.... и вие ли сте така?
Оф, аз никак не внимавам кога ме рита, но днес се изкефих, че изрита и Лъвю. Така му се пада, лъв с лъв, ето сега много сериозно ме е ядосал. #2gunfire

Леле, като си гледам корема, не мога да повярвам това аз ли съм и онова моят корем ли е! Shocked Shocked Shocked Такова чудо не е ходело 5 мин. пред мен никога. hahaha

П.П. Уффф, забравих да доложа, че днес не бях на лекцията -- възникна спешност, кат гледам, събрала се е готина компания. Ама и темата по-скоро би ме подразнила. Ще ми се да ходя на по-"неутрални" теми някакси. Whistling

Последна редакция: сб, 28 ное 2009, 01:07 от Мяуче

# 595
Joy Дават ли го още Горчиво? 
И аз се чудя дават ли го. Ние с мъж ми бяхме два пъти участници. И двата пъти от най-губещите, но пък най-чаровните. hahaha На място е още по-забавно.  Wink

Пък аз все се чудех от къде те познавам  Twisted Evil Имам предвид преди да се запознаем  Crazy
 Ох за ритниците в корема аз съвсем съм го закъсала - единия отвътре другия отвън   ooooh! Ама тоя отвън повече ми е проблем че от дума не разбира. Нещо тия дни го избива на агресия и все гледа да се бута в мене като дивее. Сутринта чак ме разрева - мен краката не ме държат и исках да седна някъде, а тои след мен сяда за да ме рита и се правел на бебенце, незнам къде ще стигнем с неговите лигавщини - едва се стърпях да не го нашамаря Tired

# 596
Добро утро!!!
За Люлинската среща-остава 12часа на Ориндж.Аз ще съм там.Ако искате може да ми пишете и да ви пратя телефон за връзка да няма загубили се в големия страшен Люлин Joy
Пеперудче,в Тината ЛКК заседава всеки ден,така че няма да имаш проблем(освен ако в НОИ не намерят час на издаване на болничния и не се заядат за него hahaha).Иначе болничните ги пишат акушерките в кабинета за консултации.Амбулаторната карта всъщнсот с две думи е личния картон.Няма начин да нямаш.
Аз имам едно запитване по повод на болнични,ТЕЛК и прочие.Питах в счетоводната тема,ама пак не ми стана ясно ,та да питам и тук.180дни болнични имаме право за 1 календарна година.Ако има засичане  на болничните по време на бременност с тези за общо заболяване,какво точно се случва.Имам 11дни общо заболяване от началото на годината и до 45дневния преди раждане ще ми се съберат взимани по време на бременност 178 или и 9дни.Та трябва ли да си взема за 9 дни ПГО или да ходя на ТЕЛК или не?
Ника,ТЕЛК има на няколко места в София,зависи  точно за какво.Трябва да си питаш доктора къде точно да отидеш.Основните прегледи се правеха миналата година в Психо диспансера.

# 597
Бобиш, мисля че тези 180 дни са само тези които са без прекъсване. Тоест аз от 1.06 съм в болничен за дискова херния до 7 вкл. а от 8.06 съм в болничен за заплашващ аборт, та до 27.11 без прекъсване с тези първите 7 за дисковата ставаха 180 дни. Другите от преди това, защото март също имам болничен не сме ги броили с док. Но аз самата не съм много сигурна, защото ако не бях им казала аз на докитата за 180 дни щяха да ми пишат докато почнат от нои да ми ги връщат.

Последна редакция: сб, 28 ное 2009, 08:50 от mii

# 598
аз пък разбрах че 180 дни са си всички-няма значение с какви диагнози са,аз бях болна от шарка,а преди да забременея от разни грипове,но всичко ми казаха че влиза в тия 180 дни,само 45-те дена са си вече отдено...На мен така не ми стигнаха 18 дни до деня в който трябва да ми дадът тези 45-дни и си пуснах платен отпуск

# 599
аз пък разбрах че 180 дни са си всички-няма значение с какви диагнози са,аз бях болна от шарка,а преди да забременея от разни грипове,но всичко ми казаха че влиза в тия 180 дни,само 45-те дена са си вече отдено...На мен така не ми стигнаха 18 дни до деня в който трябва да ми дадът тези 45-дни и си пуснах платен отпуск
   Добро утро, по повод за болничните и аз така знам  ,че е!
  Общо 180 дни през календарната година!

Общи условия

Активация на акаунт