Петиция "В помощ на майките"

• 10 461
  • 217
  •   1
Отговори
# 15
Я и тук а питам, чували ли сте, че искали тотално да спират тези детски надбавки от 35 лв.?????

# 16
Я и тук а питам, чували ли сте, че искали тотално да спират тези детски надбавки от 35 лв.?????

Не, но се надявам да не си го и помислят.

# 17
Да ,за съжаление

# 18
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=278166 от другата тема  Peace

# 19
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=286622 Ето какво постигат,когато правят нещо братята роми.А ние седим и си чешем езиците тук  #2gunfire #Cussing out ooooh! Naughty Crossing Arms

# 20
Когато детските започнат да се дават срещу реални доходи,тогава ще се подпиша с двете си ръце! Но сега,не.Само да попитам, колко хора ,от възмутените тук, са с реални доходи??? newsm78

# 21
Когато детските започнат да се дават срещу реални доходи,тогава ще се подпиша с двете си ръце! Но сега,не.Само да попитам, колко хора ,от възмутените тук, са с реални доходи??? newsm78
Ми аз не съм, ама вземах 250-300 лв. заплата докато бях на работа, а мъжа ми 5% от оборота на заведението в което работи.... Преди имаше работа и имаше пари, ама сега няма.
Реалния ми доход е около 500 лв. с детските и майчинството, а имам и заем  Mr. Green Не питай ... Ама пък има продавалник, от там купувам, там продавам, поне малко да съм на далавера... Да не забравим и Ларедут ..

# 22
  • Panagyurishte
Аз съм с реални доходи. И двамата със съпруга ми се осигуряваме на реални доходи. Докато бях с едно дете детски не съм получавала, получавам от тази година с раждането на второто.

# 23
Аз съм с реални доходи. И двамата със съпруга ми се осигуряваме на реални доходи. Докато бях с едно дете детски не съм получавала, получавам от тази година с раждането на второто.

Аз също съм с реални доходи. Мъжът ми също. Плащаме си всичко като попове, но сме твърде богати за да ни дадат и детски.

# 24
подписах петицията и от името на мъжа ми.
Аз също съм с реални доходи и заеми. Не се оплаквам. Като искам дете, ще си правя сметката как да го гледам. Само дето не съм съгласна за сметка на нашите деца, ромчетата да получават пари.
Не съм расистка, ама би трябвало да се помисли за тези, които наливат пари, демак нас.
Повечето от майките ще се принудят да си зарежат децата по ясли и ДГ, за да идем на работа и пак да си плащаме данъците. А то помощи за безработни и роми.
Е шА зема и аз да Съ пиша една ромка и белким намажа нещо.

# 25
Роси, кои градове събират подписки на хартиен носител...?

# 26
Трябват ни няколко мами от Пловдив,Варна и София,които да се ангажират да съберат подписи на листовка.Който иска да ми прати на лични мейл или скайп,за да изпратя таблицата.Аз сама цяла София не мога да покрия,така че ако наистина ви е грижа помагайте.Нищо не ви пречи в парка до като се разхождате с детето да кажете на хората,никой няма да откаже.МОже да дадете в млечната кухня,ясла,градина,учлище,на работа,в магазина.Варианти има мнооого.   bouquet

Писах ти  лс Peace

# 27
Подписах се  Peace

# 28
http://www.facebook.com//group.php?v=feed&story_fbid=2171915 … p;gid=72017038011  а сега и това, да ходим на гробищата!!!  smile3511 smile3515

# 29
Ами за сега аз и 1 мама до колкото разбрах сме в София  Tired,2 мами от Бургас,Ловеч май имаше....абе трябва да видя,а и пратих на няколко мами,но не питах за кой град става дума.За това и питах дали може тези,на които съм пратила листовка,че изтрих съобщенията да пишат тук в темата от кой град са.Ако не като се събират после ще разберем  Peace Предлагам срока да е 1-2 седмици,общо взето да им сервираме предколеден "подарък"  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт