Пребиха Деси Зидарова

• 18 942
  • 336
  •   1
Отговори
Щом вече започнаха да  да пребиват с бухалка и жени... положително живеем в кошмар.Не знам какво повече да кажа Shocked

# 1
а коя е Деси Зидарова ?  Rolling Eyes

# 2
В 21.20 ч. в събота в спешното приемно-консултативно отделение на УМБАЛСМ "Пирогов" е постъпила 29-годишна жена.

Тя е била жестоко пребита с бухалки и ограбена от двама непознати в столичния кв. "Лозенец", съобщиха от болницата.

От полицията съобщиха, че жертвата е актрисата и модел Деси Зидарова . Тя се е прибирала заедно със свой приятел - фризьор, когато била нападната от двамата мъже.

Те са пребили жестоко Зидарова с бухалки, след което са й откраднали чантата и са избягали. Според полицията вероятната причина за нападението е грабеж, но се разследват и други версии.

Младата жена е със счупена дясна подбедрица, пукната лява подбедрица, пукнато дясно бедро и избит горен зъб.

Настанена е на лечение във Втора травматология, няма опасност за живота й, съобщиха от болницата.

24-годишният мъж, който е бил с нея, е получил по-леки травми при инцидента и е напуснал "Пирогов" за домашно лечение.

Според мен 100% е поръчано от някой комплексар ревнивец.За една чанта да й счупят краката не вярвам.Отвратително е....мъже да бият жена с бухалки. Sick Изродщина.

# 3
Не я познавам тази жена,името й нищо не ми говори,но
никой няма право да се отнася така към човешко същество!! Sad

# 4

Ето я.
Участваше в сериала "Хотел България".

# 5
На мен пък ми е леко странно защо бившото й гадже й е осигурявало охрана.  Shocked След раздялата им вече се е движила сама.

# 6
  • Varna
Кви са тия мъже бе newsm78
Киселина, бухалки. Егати долните нещастници. Да поръчаш да пребият жена или да я залеят със киселина. На това какво му казвате Sad
Толкова са безсилни, че поръчват мерзости. Зли, много зли......Такива нищо не ги оправя, само затворени трябва да стоят, защото няма да се спрат.
Хайде да видим дали ще има присъди.....дали.....

# 7
  • Cофия
Защо ли ми се струва, че не е с цел грабеж.....
Дано се оправи бързо, харесвам я  Peace

# 8
  • France
Въпреки, че не я познавам, съм шокирана.
Изроди.

# 9
На мен пък ми е леко странно защо бившото й гадже й е осигурявало охрана.  Shocked След раздялата им вече се е движила сама.
изроди ...
някой бивш я е пребил , кое е бившото й гадже ?

# 10
изроди ...
някой бивш я е пребил , кое е бившото й гадже ?
Актрисата и модел Деси Зидарова, известна от пропадналия тв-сериал "Хотел България", заряза мъжа си Веско заради 20-годишния милионер Стайко Стайков.
Раздялата между Деси и собственика на клуб "Ескейп" стана факт малко след като блондинката се похвали в медиите с новия си дом и перфектното си семейство. Зидарова и новият й патрон се запознали на светско парти малко след като наследникът на алкохолната империя "СИС индъстрис" се завърнал от студентство в странство. Стайков бил толкова упорит ухажор на кака си Деси, че тя не се посвенила да грабне двете си малки деца и да се пренесе в луксозния му мезонет. Малък проблем е фактът, че Зидарова изглежда почти връстничка на евентуалната си свекърва, която е звезда на безброй светски соарета. Бившата половинка на актрисата от хотел "България" пък никак не щадял издръжката за двете си деца от невярната си жена - 4-годишния Виктор и двегодишната Ванеса. Той самият си имал нова тръпка, която си изкарвала хляба като водеща в просперираща кабеларка.

# 11
помня , че тя откри хубав козметичен център с някакви нови услуги .

# 12
Абсолютно съм убедена, че не са никакви крадци. Ужасно е това, което й се е случило, но нека не го стоварват на крадците. Дано жената се възстанови бързо!

# 13
Неприятно. Грабеж, ама друг път.
Обикновено така ревнивите бивши наказват държанките си.

# 14
  • София
Няма ревност, има бизнес..

Общи условия

Активация на акаунт