Пробвали ли сте Флейвър Уейв Турбо Овън от Телешопа

• 93 593
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
  • София
А мен ме кефи, че вече не ми е проблем замразеното месо(когато го забравям
да се размрази снощи), защото наистина се пече като в реклама.

# 406
момичета гледам че са пуснали и в Метро някакви подобни,
дали ще са сполучливи?!
някой да си е купил от там?

# 407
  • Varna
Доста сме със тези от Метро.
За сега една не се е оплакала. Има момичета които са купили и от други места но и те не се оплакват и имат същите характеристики.

# 408
DELTA_DELTA благодаря ти за бързия отговор!
аз си помислих, че ще ми се скара някой, защото темата нали е за тази от телешопа
пък аз питам за другите.
Но разликата в цената е очевадна и човек се чуди,
а искам да взема за подарък на майка ми, че само въздиша като гледа рекламите Simple Smile

# 409
  • Varna
Ами аз спокойно можех да си взема и тая от 250 лева. Обаче като прочетох тука момичетата които имат тази от Метро- Оптимум и реших такава и не съжалявам.  Готви по същия начин. Едно от момичетата ни каза, че има такава тенджера още от 2000 година купена от Гърция за 140 лева. Друга марка беше не като тая на Телешопа но и тя със същите параметри и си готви прекрасно. Може да са различни марки но те са правени по един тертип и си готвят чудесно. Много и се радваме всички Grinning Вчера ми звъни приятелката ми и ми каза, че брат и ходил във Метро и купил от там предпоследната, а переди това ходил във Кауфланд а там свършили много бързо. Явно народа яко ги пазари.
И идвай тука във нашата тема. Hug При нас никой на никого не се кара. Много ми харесват тука момичетата. Всички са толкова приятелски настроени, дават съвети, казват рецепти, помагаме си.

# 410
  • от Луната
Вилияна, не се притеснявай, тук не се караме  Wink. Моята също не от телешопа, а от гърция и не е със стъклена тенджера, а с метална, но принципа на всички май е един и същ. Поне като гледам рецептите на другите и сравнявам времето, за което аз готвя. Сутринта пекнах на милото от тия замразените банички. Станаха супер за 20 мин, иначе ги печех за поне 30 мин. Само се поизложих, че не се сетих да им сложа хартия, а директно на скарата и малко се поразтекоха  Embarassed, но след 5 мин вече нямаше нищо от тях, така че естетиката в нас не е от голямо значение  Mr. Green

# 411
Вилияна, не се притеснявай, тук не се караме  Wink. Моята също не от телешопа, а от гърция и не е със стъклена тенджера, а с метална, но принципа на всички май е един и същ. Поне като гледам рецептите на другите и сравнявам времето, за което аз готвя. Сутринта пекнах на милото от тия замразените банички. Станаха супер за 20 мин, иначе ги печех за поне 30 мин. Само се поизложих, че не се сетих да им сложа хартия, а директно на скарата и малко се поразтекоха  Embarassed, но след 5 мин вече нямаше нищо от тях, така че естетиката в нас не е от голямо значение  Mr. Green

спокойно и аз го преживях hahaha а самите банички не станаха въобще хубави, аз ли се изнежих с тестото от пекарната незнам, отдавна не бяхме правили и обирах от тенджерата банички, ама човек се учи пък сега!

искам да ви кажа че преди да си купя моята фурна звънях в телешопа, за да искам точните параметри на тяхната и да сравнявам- е същите са, с разликата че след това 250 хиляди пъти ми звъняха от телешопа да ме карат да купувам Tired

# 412
Честита Баба Марта да сте живи и здрави и все така мили момичета и момче/мъж/  Hug Hug

# 413
хаха те са малко нахални от Телешопа!
аз знам че техните са китайски и затова не ми се дават толкова пари.
пък за момичето дето има от Гърция прочетох, ама като нямам връзки там Simple Smile
дано да мога да си позволя скоро да си купя!

# 414
Честита баба Марта на всички.
Vevali кажи рецептата за тези пекани питчици,че ни потекоха лигите.

# 415
Мога ли да готвя в емайлирана тавичка във флейвъра?

# 416
Честита баба Марта на всички.
Vevali кажи рецептата за тези пекани питчици,че ни потекоха лигите.

Ниакъв проблем  Hug
270 мл прясно мляко, 10 гр жива мая, 1 ч.л захар, 1 и половина ч.л сол, 500 гр брашно. Оформяте както искате и не е необходимо да чакате да ватсват. Аз разделям тестото на 8 топчета и ги разплесквам на питчици.
Ето едни от снощи на който сложих и 2 л. мед и намазани с жълтък . Тях ги омесих и направо ги сложих да се печат.- 

Честита Баба Марта на всички. Живи, здрави и много засмяни  Hug

# 417
  • Varna
АлЮЮЮЮЮЮЮЮю Компаниятаааааааааа Hug
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА, БЕ МАЦУРАНКИИИ!!! Hug Hug Hug Hug Hug

VEVALI Hug
Душко, може ли да се направи и със суха мая, че нямам от другата?

# 418
Може , може  Peace На пакетчето трябва да пише за какво количество брашно е маята.

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 17:01 от vevali

# 419
  • Велико Търново
Честита Баба Марта на всичкии днес една моя комшийка си купи и тя такава от метро и още не  я разопаковала и ме чака да отида на обучение така че бай  chef

Общи условия

Активация на акаунт