През ДЕКЕМВРИ нека да има обич в душата, огън в камината, здраве в телата

• 26 787
  • 324
  •   1
Отговори
# 180
Марморанче,миличка,стискам силно палци Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed

# 181
Марморанка и от мене имаш  fingerscrossed

# 182
Мърморанче, имаш и моите силно стиснати палци.  Praynig

Нефче, радвам се,че си си успокоила. При Вики  като беше бебе също казаха да чакаме след годинаката и също разширяваха зениците. Сега носи очила и вярвам, ече един ден ще израстне пробелмът. Аз впрочем съм била същата. Днес нямам пробеми с очите.

Рони, аз да си кажа честно вече спрях да се кахъря за пустото ядене. Ми писна ми.  А и покрай тези зъби другото остана на заден план. Аз едно не разбрах - не иска и кърма или всичко, което не е кърма? Щото ако си хапва с кеф кърмица мисля, че не трябва да се притесняваш. Аз поне така правя.  Mr. Green

Шерче,  Вики просто е родена за купони.  Heart Eyes Разбира се ,че ще крещи като дойде Дядо Коледа. Така се прави! То иначе се губи половината от удоволствието.

Исе, не разбирам защо няма давипуснат. За първи път чувам такова нещо.

Ники, пристигна. Wink  Писах ти.  Heart Eyes

# 183
Мърморанка,и от мен Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed

# 184
Честит Рожден Ден, Ламичке! От сърце ти желая здраве,дълголетие и безумно големи порции щастие! Съхрани се завинаги такава, каквато те познавам - усмихнат, прекрасен и изпълнен с живот човек!   bouquet  bouquet  bouquet

Мърморанче, чакаме добри новини!

# 185
Офффффффффф, ами не са добри. Дара е свалила 100гр за 1 седмица, ама то си и личеше, не яде това дете. Мериха обиколка на главата, и обиколка на гърдите, нямало нарастване за цял месец. Ама то и нямало как да има като не е качила на килограми. Какво ще я правим не знам. Утре ще се чувам с докторката във Варна, да видим и тя какво ще каже, ама не виждам как в това време ще тръгнем за там, то сигурно и пътя е затворен вече. Ами така, оплаках ви се.
И много е криво това дете, постоянно хленчи, реве, явно наистина е гладна, или нещо я тормози, ама тъпата й майка като не може да разбере какво иска, така ще е. Оф, ще лудна вече, извинявайте, че ви натоварвам, ама де що ми казаха за злояди деца пробвах, и нищо не иска и не иска да яде. Някой ако има някакви идеи какво да правя да казва, приемам всякакви.
Айде лека вечер от мен.

# 186
Мърморанче, съжалявам да чуя, че Дара е свалила от теглото си. Предствям си какво ти е. Няма по-мъчително от това детенце да има проблеми.

Относно обиколките и непроменените сантиметри искам да кажа нещо - Дари даже е имал спадане в сантиметрите, но док каза, че при условие, че не яде и не качва това е нормално.
Някой ако има някакви идеи какво да правя да казва, приемам всякакви.

Не знам какъв съвет да дам. Ето как постъпих аз при нашите проблеми: след неуспешните опити да го захраня и некачавенето на тегло един ден осъзнах, че цялото ни ежедневие се върти само около това.Реших, че детето знае по-добре от мен какво му е нужно. Оставих го и спрях да настоявам да яде друго освен кърма. Докато стна на 1 годинка почти нищо друго не опитваше. Търпях, защото пък за сметка на това си сучеше. Минахме на педагогическо захранване. Но и досега Дари е главно на кърма. Последните месеци обаче имаме някакъв малък напредък. Минимален, но някакъв.
Така или иначе обаче Дари винаги е сукал с удоволствие. Дара и мляко ли отказва или само твърда храна?

# 187
      Честит рожден ден Ламичке!!! Пожелавам ти безкрайно щастие!

Марморанче, лошо е така. Дано се пооправи малко времето и заведете Дара при докторката във Варна ,за да си по -спокойна и ти. А аз съвет за злоядо дете немога да ти кажа .Ние сме точно обратното .

# 188
Честит рожден ден Ламичке!

Цитат
Някой ако има някакви идеи какво да правя да казва, приемам всякакви.

Марморанче,моят Хриси беше така,изяждаше по 10-15мл.мляко ooooh! и аз единственото,което правех беше да пробвам различни млека,защото си мислех,че нещо не му харесват,но и това нямаше ефект,просто си беше злояд и инатлив Sick
Да не би Дара да не иска да яде от зъбите?
Дано се наредят нещата Praynig

Ние днес сме на коледно парти с децата от квартала.С мамите решихме да им спретнем купон в един детски кът.Даже ще си имаме и дядо Коледа,та еуфорията е голяма,само за това говорят от дни насам Laughing

Цитат
Исе, не разбирам защо няма давипуснат.

Светле незнам защо така са решили newsm78,то самото тържество ще е сутринта и аз предполагам,че много от родителите ще са на работа и затова е така решено.За да няма ревящи деца

# 189
Добро утро на всички.
Голям студ настана, а как да обесня на малкия ми маймун, че на -6 не е желателно да излиза навън. А все през прозореца гледа миличкия...
И сега малко да ви поразсмея, ровейки се из нета намерих това:

Мили Дядо Коледа,

Никога не съм ти писала писма, защото смятам, че е тъпо. Също така смятам, че Коледата е голяма тъпня, защото отдавна не е това, което трябва да е. Да не говорим, че ти си просто измислица на "Кока-Кола".
За мен ти всъщност си Дядо Мраз, чийто рейтинг е паднал внушително и вместо смяна на пола, което би скандализирало Католическата църква (с която ти си като дупе и гащи), просто смени името. Човече, това не помага. Виж Принс! Колко пъти пробва, все не му се получава.
На всичко отгоре заради тая промяна, която се осъществи преди 20 години, а АЗ те помня като Дядо Мраз, непрекъснато ми се вменява, че съм стара, защото има популация от хора, които дори не знаят, че си бил под различен псевдоним преди време.
А напомнянето на една жена, че е стара, я прави нестабилна емоционално и психически, което, вярвай ми, ти не искаш да предизвикаш! Капиш?
Смятам обаче, че дойде мигът да искам. Ето кратък списък с нещата, които, смятам, е редно да ми донесеш, не щото съм алчна, а щото реших, че е крайно време. Прилагам исканията си, разделени в няколко групи:
Група А (група от прости искания, мои си):
1) нов лаптоп (за улеснение мога да приложа линкове – тук проличава в мен желанието да помагам и да не съм в тежест на хората)*
2) фотоапарат (познавам една мацка, която има хубав, може да вземеш нейния, за да не се набутваш много – тук изтъквам като разумна и благородна дама, спестявайки ти малко хилядарки)*
3) таблет **
4) аз да съм красива, останалите – грозни. ***
легенда: * задължително, ** пожелателно със задължителна насоченост, *** спешно!

Група Б:
Следва списък с възвишени искания, за да се представя добре и за да ти изглеждам готина, белким това те убеди, че може да изпълниш първите 3 точки.
1) всички бездомни животни да имат дом и да не страдат (не за друго, но агресията ми расте) – бивам също така състрадателна, очевидно!
2) световен мир (гледала съм около 2 състезания за Бест Евър Супер Вселенски Мега Гига Модел на Сатовча и там съм го чувала, а и имайки предвид точка 1 от списък Б, в най-скоро време може да застана с автомат на улицата и да избия 20-30 човека. Можеш ли да живееш с тази мисъл, че ти си виновен? Пряко! Замисли се!)
3) здраве и благоденствие за всички (яла съм бая питки с късмети) – ето, дори не съм егоист! Нека и другите имат лаптоп и камера! Милиарди грозни хора с камери и лаптопи.
4) забрани, моля, Голямото Коледно Преяждане! Тъпчейки седемнайсетата сарма в гърлото си в главата си, 99% от жените на този свят пишат "Обещания за Новата Година", в които категорично е упоменато: "от 01.01. започвам диета". Точка 4 може да мине към точка 3, особено ако говорим за холестерол, диабет и кво ли още не, но в Името на Жената го отделям – от тази точка става ясно, че съм виден общественик и с гражданска съвест.
5) Особено много ми се иска да те замоля да се счупят всички видове преси за коса, особено тия с "вафличките". Кажи са и ти – не са ли гнусни тия "вафлички"? То па как не им дойде на акъла на молните принцеси, че това е освен демоде и доста ... грозно. Тук личи загрижеността ми и за мъжете, но и че съм естет.
От група Б повече, но и от група А, мисля, категорично стана ясно, че съм яка мацка. Кораво парче. Супер тупалка. И че заслужавам, ЗАСЛУЖАВАМ, ПО ДЯВОЛИТЕ, нов лаптоп, чиито бутони работят и който не забива, като пусна повече от 3 програми!

За да не пропуснеш нещо, съм внесла някои разяснения, а не изключвам да пропуснеш и тях, защото вече споменах – ти си тъпак.
Наблюдавайки обаче кариерата ти последните години, оставам с усещането, че теб повече те касаят материалните неща. Мен също. За нематериалните искания май трябва да сменя получателя на това писмо. Вероятно то ще започне с "Мили Дедо Боже". Въпреки всичко сметнах за необходимо да покажа дълбока душевност.
При неизпълнение на някое от исканията ми ще подам жалба в НВМС, РВМС и РИОКОЗ. Не че жалбите ми ще имат ефект, но поне ще съм изпълнила гражданския си дълг, а и мнението ми, че си тъпак, ще се затвърди.
Поздрави,
Мила
(нека името ми не те заблуждава, заплахата за калашникова седи!)

ПП: Слушкала съм, ако това има значение.

Хайде хубав ден на всички

# 190
  • София
Ламче, да си жива и здрава , миличка! Бъди много щастлива и безумно обичана. Наслаждавай се на всеки миг от живота и посрещай всичко с усмивка на лице. Целуваме те.

Рони, добре сме с Лора, другата девойка се надявам и тя да е добре.

# 191
ЧРД и от мен!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Марморанка, съчуствам ти  Hug те. Аз немога да съм ти полезна, при нас засега все още е точно обратното. Голяма лакомия е Цвете.

Нефче и при нас е мрънкане за навън само да види че някой си облича якето и се почва, даже вече се опитва да се тръшка на пода Confused

Чак сега разгледах снимките на сладка Шоколадка. Много лъчезарно дете Heart Eyes

Светле, дано лечението даде очаквания резултат Praynig

# 192
  • Sofia
Искрице, Аги, ЧРД на патерица! Бъдете живи и здрави! Много ЩАСТИЕ ви желая  Hug   bouquet  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 20:55 от vihrogonche

# 193
Искрице, Аги, Ламче ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! с малко закъснение EmbarassedЖелая ви много празници и много щастие с любимите ви хора!

Мърморанче, дано бързо намерите изход от това положение Hug
Светле, дано и при Даренцето това лечение даде резултат  Praynig Аз всъщност не знам какво е - много ли е страшно?  Hug те много силно.
Ние за сега сме добре, да не чуе Twisted Evil
Лека вечер и хубава неделя!

# 194
честит рожден ден на рожденничките   ,бъдете живи и здрави и само хубави моменти за напред  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт