През ДЕКЕМВРИ нека да има обич в душата, огън в камината, здраве в телата

• 26 769
  • 324
  •   1
Отговори
# 300
MARMORANA ,дано резултатите са добри Praynig,че и ти да се поуспокоиш Hug

ЧРД на Любомира!Бъди здраво и много лъчезарно дете

Много,много благодаря за пожеланията на всички Hug
Ние днес пътуваме на една вила за нова година и затова искам да ви пожелая на всички една по-добра и по-спорна година.
Бъдете здрави и много щастливи и не забравяйте да се усмихвате Grinning
Весели празници Hug Heart Eyes

# 301
Честита Коледа!  bouquet
Нека всички бъдем много здрави и щастливи!
Стискам палци за Дарето на Марморанка и за всички болнички - да се оправят бързо! Praynig Praynig Praynig

# 302
Момичета мили, стиснете пак по едни палци, този път за сестра ми. Чака тия дни много важни резултати, свързани със здравето й. Дано всичко е наред, и не се потвърди диагнозата. Благодаря ви милички.
Весело посрещане на Новата година.
Ние днес най-накрая със закъснение успяхме да купим коледния подарък на Дара-проходилка. Та сега я чакам да се събуди, и да я изненадаме  Grinning

# 303
Ех Марморанче, дано с настъпващата 2010 година всичко лошо остане зад гърба Ви! fingerscrossed за сестра ти!

# 304
Мърморанче,дано имате положителни новини и за сестричката ти! И дано тревогите ви останат в старата година.

# 305
За Дара и леля й по едни стиснати палци от мен.
Весе, голям, хубав и много скрит от нас расте Бобо!  Heart Eyes И много расте.  Simple Smile
Ритко, за нова година да са ти оздравели домашните любимци и догодина срещите с лекари да бъдат само заради теб и наблюдението на прекрасните ти коремни мерки и прекрасната ти коремна обитателка и маймесец поживо-поздраво ЖЗ да си ти я връчат.  Heart Eyes Hug

# 306
  • Варна
Момичета мили, стиснете пак по едни палци, този път за сестра ми. Чака тия дни много важни резултати, свързани със здравето й. Дано всичко е наред, и не се потвърди диагнозата. Благодаря ви милички.
Ние днес най-накрая със закъснение успяхме да купим коледния подарък на Дара-проходилка. Та сега я чакам да се събуди, и да я изненадаме  Grinning
Марморанка и от мен стиснати палци за сестра ти, дано новата година ви донесе повече радост и спокойствие. Съжалявам, че се видяхме толкова за кратко  Sad. Дано Дара да се оправи и да се радва на подаръка си.

Пожелавам на всички весело посрещане на Нова година и всичко лошо да остане зад гърба ви  Hug

# 307
  • Стара Загора
Весело посрещане на Новата година момичета от мен и моето семейство Heart Eyes Hug
Здраве в къщите, любов във сърцата и пълни шепи със щастие Heart Eyes

# 308
И аз влизам да ви пожелая весело посрещане на новата 2010 година!

# 309
  • Варна
Весело посрещане на 2010 и от мен!

# 310
Нека лошото остане в старата,пожелавам на всички  само поводи за усмивки   Hug

# 311
  • Варна
Тъкмо се чух с Мерри, благодари за поздравите и изпращат с бебка Дарина (3.900 кг) пожелания за весело посрещане на Новата година и много щастие на всички! Предполага, че ще ги изпишат на 3.01. и като се прибере у дома ще ни зарадва със снимки на малката. Чувства се добре, а Дари главно спинка.

Най-добри пожелания и от мен за една прекрасна 2010 година! Щастието и успехите да се умножават, тъгата да намира утеха, децата да растат здрави, а големите да постигат плановете си!

# 312
Пожелавам Ви весело посрещане на Новата година! Нека бъде изпълнена само с добри вести и приятни емоции!

# 313
весело посрещане на новата2010 ,дано ни донесе много здраве и късмет . Hug Hug Hug

# 314
Честита дъщеричка на Мери. Нека да е здрава и умерено послушна и да ви донесе много радост  bouquet.

Честит рожден ден на Любомира с много закъснение. Да е жива, здрава и безгрижна.

Мърморанка, имаш и моите стиснати палци за бебочка и сестра ти.

Благодаря на всички за комплиментите за моето щуро съкровище. В къщи сме и сме здрави и ми е едно такова странно - хем искам да скачам от щастие, хем ме е шубе. Благодаря ви безкрайно, че винаги бяхте до мен, особено на последните 2 нови години  Hug Hug Hug.

Мили момичета, пожелавам ви прекрасно посрещане на Новата година и от сърце ви желая тя да донесе на всички повече спокойствие, много радост и приятни мигове.

Общи условия

Активация на акаунт