Брак?Кога???

• 5 941
  • 81
  •   1
Отговори
# 30
майка ми  и баща ми след 40 год брак се разведоха!

каква беше причината? Sad Rolling Eyes

# 31
Grinning Mirama,това ме накара да се усмихна.

Само се моля това да не се превърне в поредния спор за/против  Stop

Не, просто ми стана интересно защо е отживелица според авторката на поста. ))) Та за това попитах. )
  LaughingЗа да стане спор де
Слабо, слабо  Mr. Green . Никакъв хъс за защита на позиции не виждам тук  Laughing   Какъв спор ще стане тогава ??

П.С. Аз няма да участвам, щото на мен си ми е комфортно женена, а неженените не ме притесняват  Wink

Спирам дотук...

# 32
Запознахме се на 06.05.
Понеже сме от различни градове,първо аз му гостувах за 3-4 дни,после той на мен.
През август ходихме на море заедно за 5-6 дни.
От 01.09 ,вече като студенти ,заживяхме заедно.
През декември се оженихме.Та до ден днешен...вече 21 години ,без малко.   Mr. Green
Според мен повече е въпрос на късмет и интуиция,отколкото на трезва преценка.

# 33
Не мисля,че успешният брак зависи колко е била дълга връзката преди него.Не е много разумно и да се бърза-тоест да познаваш човек от седмица и да се ожените,това си е истинска лудост. Mr. Green
Между другото според статистиката,ако една връзка се проточи над 5 години и още няма брак,вероятността да се сключи такъв е малка. Rolling Eyes
Иначе аз и мъжа ми ходихме около 8-9 месеца преди да ми предложи брак,но бяхме най-добри приятели години преди това. Heart Eyes

# 34
Когато му дойде времето.

# 35
След 4 г., но подписът според мен няма никакво значение за проължителността.
Иначе живеем заедно от момента, в който се запознахме.

# 36
5 месеца след като тръгнахме, му предложих да се оженим и той прие. До сватбата (която ще бъде, живот и здраве, в събота) обаче се стигна след 2 години поради финансови и други причини. Но щом още сме заедно, значи не съм сбъркала в намеренията си тогава.

# 37
След няколко месеца се омъжих.Какво толкова е имало да му мисля?Аз харесвам авантюрите,освен това бяхме толкова болни от любов,че беше наложително да се оженим.Плюс това моята интуиция никога не ме лъже и най-вече за мен беше върховно изживяване да видя физиономиите на роднините ми.Но пък толкова бях щастлива и отлепена от земята,че на никого сърце не му даде да ми каже "не","стоп","помисли".Бракът ми беше най-умното ми решение.

# 38
След няколко месеца се омъжих.Какво толкова е имало да му мисля?Аз харесвам авантюрите,освен това бяхме толкова болни от любов,че беше наложително да се оженим.Плюс това моята интуиция никога не ме лъже и най-вече за мен беше върховно изживяване да видя физиономиите на роднините ми.Но пък толкова бях щастлива и отлепена от земята,че на никого сърце не му даде да ми каже "не","стоп","помисли".Бракът ми беше най-умното ми решение.

Много се кефя на такива истории  Heart Eyes

# 39
Има едно правило,което винаги спазвам,за всичко друго се измятам,както ми е удобно:когато много мисля,грешки правя.Дали ще купиш чаша,диван,парфюм или ще се омъжиш...какво е значението?Въпросът е да правиш тези неща със страст и да не мислиш-ама какво ще стане ако...

# 40
Има едно правило,което винаги спазвам,за всичко друго се измятам,както ми е удобно:когато много мисля,грешки правя.Дали ще купиш чаша,диван,парфюм или ще се омъжиш...какво е значението?Въпросът е да правиш тези неща със страст и да не мислиш-ама какво ще стане ако...

Май си права.Житейският ми опит до сега с много,много мислене ми е показал същото.На прага съм да започна да живея и аз по твоя начин... Mr. Green

# 41

Заедно сме от доста време с приятелят ми, но не сме женени. Сигурно, като се замисля за деца и това ще стане живот и здраве. Иначе успешният брак със сигурност не зависи от това колко добре познаваш партньорът си - имам впечатления и в двете посоки Simple Smile. Едната двойка - заедно бяха от 11 или 12 г., ожениха се и след има-няма половин година се разведоха. Абсолютно странно за мен  - така и не разбрах какво ги раздели тия хора за толкова кратко време, като бяха заедно толкова дълго Thinking Другата двойка - супер романтично запознанство. И двамата обвързани, тя от пет години, той не знам точно - но с дълга връзка също. Срещат се и пламва луда любов! То не беше ухажване от негова страна, подаръци, пътешествия, всякакви романтични жестове - красота Grinning. За три месеца познанство и любов тя забременя, в края на третия месец се ожениха. Направиха си две дечица и уж живееха много щастливо, напук на всички приказки, че първо трябва да опознаеш добре човекът до теб. Минаха осем години, до....това лято. Тя го хвана с 21 г. любовница, почти петнайсет години по - млада и от двамата (връстници са, на по 35г.). Той от начало отричаше, после си призна и поиска развод - разведоха се. И така - май наистина е въпрос на късмет.

# 42
  • Между гори и планини
Бях готова да се омъжа седмица след запознанството си с мъжа ми. От самото начало си знаех, че това е ТОЙ. Минаха обаче 3 години докато подпишем, а заживяхме заедно 4 месеца след първата ни среща.

# 43
  • някъде другаде
Алексче , желая ти свадбеният ти ден да бъде началото на една безкрайна щастлива приказка!  bouquet
По темата: Оженихме се след 4 год. съвместно съжителство. Е свадбата не промени ежедневието ни , беше един прекрасен ден. Животът ни продължи по същият начин , като преди свадбата. Радвам се , че 12 год. след свадбата все още е така.

# 44
Много се извинявам, но сваТ - сваТба  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт