Може ли възрастен човек да възпитава добре

• 10 394
  • 330
  •   1
Отговори
# 255
Не, нямаше да съм пак ежесекундно - има други варианти, може би сама ги знаеш  Wink

А какви са другите вариянти?

# 256
Не, нямаше да съм пак ежесекундно - има други варианти, може би сама ги знаеш  Wink

Градина, детегледачка, клуб  Crazy

Бояна Ламбер , не разбирам какво искаш да кажеш - че само на мен така ми се налага, затова е оправдано, че го е гледала баба му/защото сега е на градина/, но на друг не се налага, затова сами си ги гледат или...? Тоест аз така съм постипъла от немай къде, ама иначе не е правилно? Или ...би ли уточнила...

# 257
  • Пловдив

Също толкова еретични според теб /ако съдим по друга твоя тема/ - ясли, ДГ, детегледачки, частни занимални /или още по-лошо - обществени такива/. Все лоши работи...  Laughing

# 258
  • София
Не, нямаше да съм пак ежесекундно - има други варианти, може би сама ги знаеш  Wink

Градина, детегледачка, клуб  Crazy

Бояна Ламбер , не разбирам какво искаш да кажеш - че само на мен така ми се налага, затова е оправдано, че го е гледала баба му/защото сега е на градина/, но на друг не се налага, затова сами си ги гледат или...? Тоест аз така съм постипъла от немай къде, ама иначе не е правилно? Или ...би ли уточнила...
Не мога аз да ти давам оценки, нито това е идеята ми. Беше зададен въпрос дали като детето остава с баба му няма да прекарваш твърде малко време с него, а аз уточних, че вероятно работиш и детето няма да бъде с теб така или иначе през времето, което прекарва с баба си. Всеки родител има различни нужди и възможности. Едни се връщат рано на работа, други по- късно- кой може да каже какво е универсалното правило? Едни работни места и професии позволяват майката да отсъства две или три години други не. Едни майки имат възможност да стоят в къщи, други го понасят трудно. Едни баби могат да гледат деца, други не. Какво очакваш от мен да кажа по въпроса? Просто уточних, а вероятно не трябваше. Ако в една тема си била груба с мен не мисли, че съм злопаметна и бих се заяждала с теб в друга тема. Отговорите ми са спрямо постовете преди тях, а не спрямо потребителите и мнението ми не зависи от това дали поведението на някой ми е харесало в някоя тема или не.

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 11:37 от Бояна Ламбер

# 259
Какви страсти се вихрят ooooh!!

# 260

Също толкова еретични според теб /ако съдим по друга твоя тема/ - ясли, ДГ, детегледачки, частни занимални /или още по-лошо - обществени такива/. Все лоши работи...  Laughing
Еретични ли  newsm78
Къде това?

Бояна Ламбер , въобще не те мисля за злонамерена  Peace Просто исках да разбера мнението ти наистина, затова питах за неясното за мен.

Аз пак казвам, че за мен не става дума за възможност как и кога да си оставиш детето, а просто за желание и виждане. Няма как да се съглася, че възрастните не възпитават, а само гледат, нито че по правило това не е правилно, просто защото всяка жена в даден момент се възползва именно от това, рано или късно - детето тръгва я на градина, я детегледачка, я баба го гледа...

# 261

Еретични ли  newsm78
Къде това?

LaughingЕе,изпуснала си.Те тая тема я заключиха.

# 262
  • Пловдив
Хахахахаха! Верно? И защо я заключиха? Чак такова меле ли настана? Laughing

# 263
Нещо изпускам...пак  Laughing

# 264
Чак такова меле ли настана? Laughing
LaughingМи аз нямах такова намерение, ама май настана. Корида,както се изрази една потребителка Laughing

# 265
  • Пловдив
Аз бях тази потребителка.  Mr. Green Но явно не съм била на трибуните до самия край.

# 266

Аз пак казвам, че за мен не става дума за възможност как и кога да си оставиш детето, а просто за желание и виждане.
Еми ето на моята зълва (май ми се пада) виждането й е, че тя не трябва да се лишава от социален живот и според нейните думи "свеки е длъжна да го гледа" ,важното е да си го вземе живо( както се изразява моя мъж). А пък какво е яло,какво му е говорено,как се е чувствало, не е от голямо значение.То затова милото трупа агресия към тях и ги рисува с бесилки на вратовете. Добре че се усетиха и го заведоха на психолог де. Ама защо трябваше да стигат до там..

# 267

Аз пак казвам, че за мен не става дума за възможност как и кога да си оставиш детето, а просто за желание и виждане.
Еми ето на моята зълва (май ми се пада) виждането й е, че тя не трябва да се лишава от социален живот и според нейните думи "свеки е длъжна да го гледа" ,важното е да си го вземе живо( както се изразява моя мъж). А пък какво е яло,какво му е говорено,как се е чувствало, не е от голямо значение.То затова милото трупа агресия към тях и ги рисува с бесилки на вратовете. Добре че се усетиха и го заведоха на психолог де. Ама защо трябваше да стигат до там..
А мъжа ти как е оцелял при тази "ужасно опасна" жена?Боже, жив късмет че не е някой социопат.
Не се заяждам ама тези свекита са отгледали мъжете ви, а и ако бяха вашите майки май нямаше с такива думи да ги охарактеризирате!!

# 268
  • най-шареното място
Не винаги.
Има едно правило - негласно, но вярно - който е гледал децата си се радва да гледа и внуците си. А който е имал баба под ръка, не се дава за баба за гледане на свой ред Simple Smile

Аз за себе си го възприемам просто като стил на живот. Имат право и на него Simple Smile

# 269

А мъжа ти как е оцелял при тази "ужасно опасна" жена?Боже, жив късмет че не е някой социопат.
Не се заяждам ама тези свекита са отгледали мъжете ви, а и ако бяха вашите майки май нямаше с такива думи да ги охарактеризирате!!
Ми той е оцелял да ти кажа, ама брат му май не е - коренно различни са. И доколкото сме си говорили на тая тема мъжа ми повече баба му го е гледала, но предполагам и че майка му като е била на 25( като го е родила) не е била чак толкова сдухана и с хиляда болести. Ама с времето- кризи,преходи,безработна е останала,предполагам тея неща са й се отразили зле.

Общи условия

Активация на акаунт