Сейким- Древноегипетска система за енергийно лечение и духовно усъвършенстване

• 20 728
  • 99
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Този уикенд бях на прекрасен курс по Изис Сейким в Пловдив и съм щастлива и вдъхновена. Аз изпитвам дълбоко щастие при иницийрането във всяка светла система и просто душата ми пее в момента и исках да го кажа и на вас. Беше спокоен, точен, уравновесен курс, с много силна група курсисти, със силна групова енергия. Много съм благодарна, че и това мое желание се сбъдна, от днес ще работя и със Сейким както и с всички останали енергийни системи, които познавам, просто всяко знание открехва още малко завесата пред ума.
За жалост Рейки - 4 темата е натролена от доста време, там човек и да се похвали и да се оплаче, май не успява да промени енергийната посока, затова след като поумувах къде да кажа ОБИЧАМ ВИ И СЪМ ЩАСТЛИВА реших,че просто това е мястото.

ОБИЧАМ, МОЛЯ ЗА ПРОШКА И БЛАГОДАРЯ на всички, които допринесоха за моето щастие, моите духовни водачи, ангелите и светлите същества и всички приятели и хора, които се включиха в това начинание.
НАМАСТЕ! Simple Smile Heart Eyes Grinning Heart Eyes  bouquet

# 46
Честито, adi69   bouquet
Oт целият ти пост лъха толкова силна вибрация, че явно наистина преживяването е било невероятно!  Hug
За темата за Рейки споделям впечатлението ти. Колкото пъти влизам да чета там, толкова пъти съм съжалила (а за писане изобщо и не помислям от много време насам  Whistling)
Ще се радвам, ако по-натам споделиш за работата със Сейким  Hug

# 47
  • Пловдив
Честито, adi69   bouquet
Oт целият ти пост лъха толкова силна вибрация, че явно наистина преживяването е било невероятно!  Hug
За темата за Рейки споделям впечатлението ти. Колкото пъти влизам да чета там, толкова пъти съм съжалила (а за писане изобщо и не помислям от много време насам  Whistling)
Ще се радвам, ако по-натам споделиш за работата със Сейким  Hug

Благодаря, mijjjka, с удоволствие ще разкажа, от днес започвам 21-дневния период и ще уча всички символи като ги ползвам всеки ден.
Всеки успех заслужава някой да му се порадва от сърце.
 Hug

# 48
  • в резерват
 Честито и от мен   bouquet

# 49
adi69   НАМАСТЕ
МАЮРМА ми е любим символ , абе всички са ми любими

обичам СЕЙКИМ

# 50
  • Пловдив
adi69   НАМАСТЕ
МАЮРМА ми е любим символ , абе всички са ми любими

обичам СЕЙКИМ

Всички символи са силни и носят невероятен заряд, а аз виждам в твоя профил още един много интересен и силен символ!

Благодаря на всички за поздравите, виждам че ползвате Сейким, а аз тепърва ще усещам енергиите и ще ги отличавам. Това е забавен и приятен процес- различните енергийни системи носят различна вибрация и наистина има разлика в използването им. Също е много забавно и приятно да се учи човек да "открива" точната за всеки конкретен случай система, едната е като Бърза помощ- трябва веднага да спасява, после следващата е като реанимация, и има една като последващо дълго и благо лечение - интересно е, че всеки път различна система се явава в тези роли.
Изключително ми е любопитно да изследвам внимателно тази материя.
А за Ма Юр Ма - днес той единствен поиска от мен мощност 7, преди да го положа в сърдечната чакра, след като тази сутрин положих всички символи в аурата си отново, както поиска от нас Мастера. Красив, мощен, нежен и благ символ, който донесе много топлина в сърцето ми.
Желая ви успешна седмица!   bouquet НАМАСТЕ!

# 51
Честито и от мен adi69  bouquet Нека изживяванията ти носят все същия заряд.
Аз започнах със Сейким навремето и също ми е много 'свидна'. Heart Eyes

# 52
ади, с две ръце ли ги рисуваш символите? Мен това много ме забавлява, като игра е и носи нещо сакрално Hug

# 53
  • Пловдив
ади, с две ръце ли ги рисуваш символите? Мен това много ме забавлява, като игра е и носи нещо сакрално Hug
Да, за пръв път го правя - с две ръце с изключение на Троица, която се рисува съответно с лява или дясна ръка.
И верно е забавно и някак те увлича по-сериозно към самата същност на символа.

В Рейки рисувах символите с длан или пръст/и или с очи, с език, но с две ръце- не ми се беше случвало. Вече само визуализирам или дори само си помислям за символа и той чудесно върши работата си. Новите /за мен/ Сейким символи първо ще рисувам докато напълно свикна и навлязат дълбоко в съзнанието и подсъзнанието ми. Много харесвам и медитациите над символи- всъщност те са ми направо любими. Тогава се случват диалози, а при Сейким основно трябва да се усети символа, "да ти дойде", сега разбрах че практиката ми да медитирам със символите тук се оказва особено полезна.
Освен това получих символ и при инициализацията, който се модифицира на няколко пъти- през няколко от инициализациите. Този път получих и името му, вярвам че следващия път ще имам и точното му предназначение. НЕ знаех, че символите идват на етапи, но при мен се получава точно така. Символа постепенно се рисува пред мен в течение на инициализациите и медитациите ми.
Изобщо е забавно и вълнуващо, много наситено вълшебно всичко, затова ви казах, че се чувствам така щастлива.
Е, периода на изчистване е започнал ... но това е част от чара на нещата. Имам приятели спортисти , които харесват мускулната треска, защото ги кара да се чувстват подготвени, напълно натоварени, отдадени на дисциплината си. Ето така е при мен с изчистванията- харесват ми, защото разбирам че работата се върши на всички нива.
Ама се разприказвах...

Grinning

# 54
adi69 , приказвай полезно е  Hug

# 55
Относно интегрирането на символите медитацията наистина помага да  усетим с енергийните си тела техните  качествата, вибрациите и енергийните им честоти. Моят Мастер, когато ме обучаваше ме е карал да вписвам преживяванията си в тетрадка, за да изградя свой собствен 'каталог на усещанията". Това ми помогна много в работата след това  Simple Smile

# 56
  • Пловдив
Относно интегрирането на символите медитацията наистина помага да  усетим с енергийните си тела техните  качествата, вибрациите и енергийните им честоти. Моят Мастер, когато ме обучаваше ме е карал да вписвам преживяванията си в тетрадка, за да изградя свой собствен 'каталог на усещанията". Това ми помогна много в работата след това  Simple Smile

Страхотна идея!! И без това го описвам във форуми и по сайтове- защо да не го запазя и в електронен дневник!!!
Ха!! Благодаря ти!!!

# 57
Ади69, честито, така се развалнувах като четох впечатленията и усещанията ти от сейким. Подейства ми много зареждащо и ако продължиш да споделяш ще ти бъда много благодарана. Аз за съжаление не успях да присъствам на този семинар Rolling Eyes, а имах огромно желание. Нищо ще има и други възможности. Денят ми започна доста изнервящо, но сега ми светна момичета радвам се , че мога да вляза тук и да ви чета вие сте моя свеж полъх.
Желая ви лек и успешен ден   bouquet

# 58
СКХМ
Чрез СКХМ човек получава достъп до много по- висши и по- фини енергийни нива. Системата е най- високостоящата в моделното семейство на Сейким, енергията е много мощна."
http://viaanima.dir.bg/_wm/library/?df=8

Според англофонските източници СКХМ е просто друго име на Сейким а не негова разновидност.

After the rediscovery of the healing energy Patrick Ziegler called it Seichim. He is given this name from Marat. In the next years from 1983 to 1999 P. Ziegler used different names of the healing system like SKHM, Sekhem, Seichim e Seichim. In the recent years he has established the term SKHM.

# 59
  • Пловдив
Ади69, честито, така се развалнувах като четох впечатленията и усещанията ти от сейким. Подейства ми много зареждащо и ако продължиш да споделяш ще ти бъда много благодарана. Аз за съжаление не успях да присъствам на този семинар Rolling Eyes, а имах огромно желание. Нищо ще има и други възможности. Денят ми започна доста изнервящо, но сега ми светна момичета радвам се , че мога да вляза тук и да ви чета вие сте моя свеж полъх.
Желая ви лек и успешен ден   bouquet

Дано денят да е продължил различно! Благодаря за честитката, а пък за курса - не е било сега времето. Пак ще има курсове, аз също на два пъти не успявах да стигна до него.
Сега работя със символите върху собствените си преживявания и се адаптирам към новите нива на енергията. Аз нямам Каруна, затова бях инициирана с повечето от тях за пръв път. Това, което до тук мога да кажа е, че силно въздействат върху мен, пречистването върви мощно- този път от самата инициация, а не с няколко дни закъснение както при другите ми инициации. Вчера ми се обади и говорих с човек, с който имаме дълбока кармична връзка и с когото много исках да се чуя от 7 години насам. Не може да е случайно, доста важни неща си казахме, доста си поплаках. Нареждат се някакви пъзелчета отново в моя живот, на емоционално ниво, на ментално... наблюдавам всичко това с интерес, определено ми се иска да забелязвам всички чудеса.

Сеанси правя само на себе си, а в четврътък имам насрочени сеанси с други хора, които също имат Сейким. Така че .. забавно е в училището по чудеса!
Хубав уикенд на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт