Сейким- Древноегипетска система за енергийно лечение и духовно усъвършенстване

• 20 734
  • 99
  •   1
Отговори
# 90
Сейким и Рейки са деца на една майка  Wink
Така си го представям Hug
Всяко от тях има различен подход и различни творчески заложби и света има нужда от всяко едно от тях, за да го промени към по добро.

# 91
# 92
# 93
  • София
Запис Grinning

# 94
Дани,може ли малко по-подробно да разкажеш как протича един сеанс върху себе си,колко време отнема и т.н  bouquet

# 95
Работата с енергийната система Сейким не се различава много от работата с други енергийни системи. Работи се по основни позиции, с чакри и ки сфера. Усещането е различно, вибрацията на енергията - на мен лично ми носи голямо удоволствие и успокоение, интензитета също. Времето е според случая, понякога ми отнема минути, понякога повече, взависимост от личните ми нужди във всеки един момент. Допада ми и това, че се работи с повече символи, които се явяват разнообразни помощници. Ако имате конкретни въпроси, питайте Mаmа    bouquet

# 96
Аз имам второ ниво Рейки,при Сейким пак ли ръцете се полагат?Някъде бях чела,че се вкарват символите в чакрите,а също така,че някои символи приличат на тези от Рейки  Simple Smile

# 97
Да, някои символи са подобни, но с различна вибрация. Може да се работи по позиции,чакри, както и с ки сфера- според личното усещане на всеки. Лично аз допълвам в работата си едната енергийна система с другата   bouquet

# 98
Това е интересна и нова информация Дани, за ки сферата.Би ли казала какъв е метода, че досега не съм чувал  Simple Smile

# 99
Отдавна не е писано в темата, но искам да споделя своя опит в системата Сейким и по-точно - Изис Сейким. През 2013-та година бях инициирана в първо и второ ниво на традиционното Рейки, по-късно - първо ниво Каруна Рейки. Въпреки, че ми бяха полезни, така и не ги усетих като "свои", но това го осъзнах преди почти 2 месеца, когато се инициирах в първо и второ ниво на Изис Сейким.

Поне за този етап от живота ми, със сигурност тази енергия ми "пасва". За първи път успях да направя 21 дни без прекъсване (на другите системи все се случваше поне 1 ден да не успея да си направя сеанс след инициацията) и все още си правя почти всеки ден. Изключително много ми помогна да се измъкна от един труден период в живота ми, да си стъпя на краката, да видя истината и да осъзная много неща за себе си и за света.
Отделно от това ми помага и при "по-леки" проблеми. Например една сутрин се събудих със силни болки в стомаха и мислех, че ще повърна. Едвам си държах ръцете покрай чакрите, докато енергията течеше, само 1-2 минутки издържах. Отидох в тоалетната с мисълта, че ще повърна, обаче не повърнах, а за още 2-3 минути болката отшумя, което ме впечатли. Не очаквах толкова бърз резултат.
Вчера пък се чувствах като изцеден лимон (вероятно някъде съм имала пробив) и отново за 5-10 минути Изис енергията ме възстанови.

За мен тази енергия и инциацията ми в нея, са като поДАРък от Вселената, Бог и моята мастерка Heart и съм много благодарна, че мога да ги ползвам за себе си и другите.

Общи условия

Активация на акаунт