Бременна,но объркана

• 9 548
  • 169
  •   1
Отговори
# 30
Тази тема е за ДиС  Grinning

Честита бременност!
Пишеш, че живеете от три години заедно и се обичате, финансите също не са проблем... От това разбирам, че единственото, което те притеснява е, дали ще можеш да завършиш училище.

В кой месец на бременността си? Говорила ли си с класната за възможностите, които имаш? Биха ли направили изключение? Бременността ти позволява ли ти да посещаваш училище т.е.силни ли са оплакванията?

# 31
Отговори към края на 9 месец ще получите. Толкова въпроси, а авторката я няма newsm78  и явно няма да се появи.

# 32
  • някъде другаде
А аз мисля , че май не е съвсем сигурна , че иска детето. То друг проблем не видях - живее от 3 год с бащата , материално осигурени , ще успее да завърши преди да е родила.... newsm78

# 33
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally

Честита бременност!
Пишеш, че живеете от три години заедно и се обичате, финансите също не са проблем... От това разбирам, че единственото, което те притеснява е, дали ще можеш да завършиш училище.
....

Авторката никъде не е писала, че финансите не са проблем , не е уточнила самостоятелно ли живеят или при някои от родителите, колко голям е бащата и купища други въпроси  Naughty

И в крайна сметка само на мен ли ми се струва странно това - живее заедно с бащата на бебето от три години.....а сега тепърва ще завършва средно образование.....хмммм, ако приемем че сега е максимум на 18, значи живее с него от 15 годишна  Shocked Съжалявам, но това не е нормално за мен  Naughty

# 34
А аз мисля , че май не е съвсем сигурна , че иска детето. То друг проблем не видях - живее от 3 год с бащата , материално осигурени , ще успее да завърши преди да е родила.... newsm78

Естествено, че не е сигурна, че го иска.
Най-хубавите и години преминават с един-единствен мъж, едва ли е имала много гаджета преди него. Сега, току-що завършила училище, вместо да се впусне по вълните на живота, ще гледа бебе - безсънието, невъзможността да намериш минутка спокойствие за себе си, тревогите...
Нищо чудно и финансови проблеми да се появят, ако таткото учи или заплатата му не е особено висока.
Социалната изолация - докато приятелките и вилнеят в дискотеките, тя ще виси по детските площадки с "лелките".
Битовизми, свекита и прочие простотии...
Дано не е такъв животът и, но твърде вероятно е да бъде.
Ако имах дъщеря, не бих и го пожелала. На никое момиче не го пожелавам. Всяко нещо с времето си.

# 35
 За къде бързате ,бе дЕца??? Има време за всичко, просто трябва да си подредите приоритетите. Раждането на дете е огромна отговорност. Помислете върху това.

# 36
  • Пловдив / София
Не мисля, че ти е време за бебе на тази възраст.
Ще си пропилееш живота. Когато станеш на 30, ще се обърнеш назад и ще си изпуснала толкова много неща.
Все пак успех, каквото и да решиш.

# 37

Честита бременност!
....
Авторката никъде не е писала, че финансите не са проблем , не е уточнила самостоятелно ли живеят или при някои от родителите, колко голям е бащата и купища други въпроси  Naughty

Имаш право. Не разбрах правилно този нейн пост
Да,бащата на бебето ме подкрепя,все пак от три години живеем заедно и много се обичаме.

# 38
аз пък не разбрах коя е авторката
темата е пусната от evaaa
Преди няколко дена разбрах,че съм бременна.Много искам това детеннце,но ми остават по-малко от пет месеца докато завърша.

Ако обичаш бащата на детето и искаш да прекараш живота си с него няма какво да се чудиш.Аз ще родя на 18 години(съответно съм бременна от 17 годишна възраст) и дори за миг не съм се чудила дали да го махна или не.Сега съм частна ученичка и ще ставам мама живот и здраве май месец.Взех това решение,защото много обичам бащата на детето ми както и той мен.Ние живеем заедно от 1 година и наистина се чувствам сигурна в избора си.

на втора страница пък друг ник дава отговори

amanita,Бащата е на 23 и е доста добре усигорен.Родителите ми ме подкрепят и за мен това е най-важното

evaaa
Публикации:    1 (0,043 на ден)
Ранг:    Новак
Дата на регистрация:    05 Декември 2009, 10:55:48
Последно Активен:    27 Декември 2009, 14:16:07

Veronika_
Публикации:    12 (0,126 на ден)
Ранг:    Новак
Дата на регистрация:    23 Септември 2009, 17:35:51
Последно Активен:    28 Декември 2009, 13:58:48

# 39
Мен пък ме втресе при мисълта, че на около 15г детето ми ще си вдигне чуковете да си играе на семейство с някой...
Някой замисля ли се, че това е и подсъдимо?

# 40
Изчетох цялата тема от-до и нещо не можах да схвана.Нито кой пуска темата,нито защо!

# 41

Естествено, че не е сигурна, че го иска.
Най-хубавите и години преминават с един-единствен мъж, едва ли е имала много гаджета преди него. Сега, току-що завършила училище, вместо да се впусне по вълните на живота, ще гледа бебе - безсънието, невъзможността да намериш минутка спокойствие за себе си, тревогите...
Нищо чудно и финансови проблеми да се появят, ако таткото учи или заплатата му не е особено висока.
Социалната изолация - докато приятелките и вилнеят в дискотеките, тя ще виси по детските площадки с "лелките".
Битовизми, свекита и прочие простотии...
Дано не е такъв животът и, но твърде вероятно е да бъде.
Ако имах дъщеря, не бих и го пожелала. На никое момиче не го пожелавам. Всяко нещо с времето си.

напълно съм съграсна Peaceмного точно казано

# 42
Мен пък ме втресе при мисълта, че на около 15г детето ми ще си вдигне чуковете да си играе на семейство с някой...
Ако е с позволението на родителите не е подсъдимо. Как така всички се шашнахте?
И аз имам една съученичка,която в момента е бременна,но живее с бъдещия си съпруг от 9ти клас. И кво от това?
А много грозно ми звучи репликата "ще си пропилееш живота,ако родиш сега". Това че си родил дете,не означава че си един вид умрял,нали?!
Какво пречи да се роди детето и да се завърши висше междувременно? И ако има баби,които да помагат от време на време родители могат спокойно да си развиват социалния живот.... ooooh!

# 43

Не е, ако е циганка. Тях закони не ги ловят.
Иначе е подсъдно, особено ако таткото е пълнолетен. Педофилия му викат.
С разрешение на родителите става номерът, но след навършване на 16 години. Преди това - с разрешение на съда.
(Ако греша, моля някой юрист да ме поправи.)
Ако има баби, ами ако няма? А ако не искат? Или не могат?
Иначе има много случаи на млади майки, които успешно и напълно отговорно са отгледали децата си. Има и на безотговорни такива. Каква ще е тя, никой не може да каже предварително. Но е напълно в правото си да се запита дали би се справила, както и да се страхува. А това е признак за зрялост.
Само една глупачка не би се замислила в такъв момент и би се оставила хормоните да вземат връх над разума.

# 44
И аз имам една съученичка,която в момента е бременна,но живее с бъдещия си съпруг от 9ти клас. И кво от това?
А много грозно ми звучи репликата "ще си пропилееш живота,ако родиш сега". Това че си родил дете,не означава че си един вид умрял,нали?!
Какво пречи да се роди детето и да се завърши висше междувременно? И ако има баби,които да помагат от време на време родители могат спокойно да си развиват социалния живот.... ooooh!

Ако се оженят с позволението на родителите ( след 16г подписва се декларация), тогава не е подсъдимо. Във всички останали случаи е подсъдимо.

Общи условия

Активация на акаунт