Коледата идва вече- известява го с ритниче МАЙското човече №10

• 18 614
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Кенга, аз пак последна, но прекрасна темичка си сътворила!  Hug

... Бръмбазелче как така близнака на Каби Rolling Eyesнещо не разбрах

Хихи.. Каби беше на месец и 1/2 някъде когато се запознах с майка с бебе на месец и нещо (разликата им е точно 20 дни). Много се харесахме с нея още от пръв поглед и си станахме семейни приятели, много близки. Тя беше единствената, с която не говорихме само по бебешки теми и единствената, която не се прехласваше прекалено по бебето си - и двете неща са ми мега досадни.  Confused По-интересното беше, че без да сме се наговаряли и абсолютно независимо една от друга, сме купували еднакви дрешки и играчки на дребчовците и пак несъзнателно ги обличахме еднакво на разходка. Непознати хора ни спираха да ни питат дали са близнаци (те си и приличаха в началото в муцуните) и от там тръгна близнашкия лаф.  Laughing Последните събития, които отново им се случиха еднакви, са бременостите ни и еднаквите им детски стаи.  Mr. Green

... Бръмбазелка, на този Франклин му се бях засилила да го купувам, ама тя 3 лв. една книжка, а те са сигурно 100  Shocked Реших, че "Бърборино" и други списания от този тип са по-добра инвестиция  Mr. Green Иначе само хубави неща чувам за костенурката, ама то си е цял бизнес - книжки, играчки и какво ли не  Money...

Да, между 2,50 и 3 лв са книжките, но аз ги купувам една по една, лека-полека. Играчки не съм виждала, но и не бих купила. Има ДВД-та, които също нямаме - ние ТВ гледаме супер рядко и не задържам детето пред екрана вместо да си играе или да е навън. Peace Повярвай ми, Франклин върши чудеса! Каби се научи да си подрежда детския кът след като костенурчето си счупи рицарския меч в кочинката в стаята му, спря да се страхува от тъмното, след като видя, че и Франклин не се плаши, помага ми с огромно удоволствие да правим курабийки и питки, защото Франклин и Рошко правят за себе си и за сестричките си и т.н.  Laughing

angelka, мезонета ви е прекрасен! Напълни ми сърцето и душата! Но най-голямо впечатление ми направи прегръдката между сватовете.  Grinning

За пътуване с бебоците - ние не си падаме по палатки, малко сме глезени и си търсим удобствата.  Embarassed На море за първи път отидохме това лято, защото всички бебета около нас се връщаха с летни вируси. Аз лично предпочитам планината пред морето и пътуването в различни посоки.  Simple Smile Иначе за първи път излязохме от София с бебе на около 40 дни, но беше грешка за мен. Отидохме в Стара Загора при свеки, а там през август е адска жега. Калоян отказа да суче, само спеше от горещините.. беше кошмар и втори път няма да си го причиня.  Tired

Честит празник на всички деца, майки и баби с прекрасното име Анна и производни!   bouquet

# 106
Здравейте бърборани Simple Smile и ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички празнуващи днес!   bouquet Да ви е живо и здраво името и най-вече вие! Wink
Генератора на имената и мен ме разби от смях. Все съм чувала странни имена, ама такова чудо никъде не бях срещала.  Joy

Синя птичка И на мен ми се струва, че преди всичко е важнот вашето отношение към малката, и със сигурност ще настъпи момент в който тя сама ще усети, кой е прав и кой колко я обича и държи на нея. За постъпката на въпросната дама, няма какво да коментирам изобщо - долна работа!

Никол Лелеее направо онемях като ти видях шкембенцето. Супер готино и сладко Simple Smile На мен много малко ми личи, и дори ми се струва, че не може да се различи дали това шкембе ми е от бебе или от похапване, за тези които не знаят че съм бременна  Joy Ние с моя мъж нали още пренасяме багажи и се пренареждаме в новия апартамент, та още не сме стигнали да монтираме РС-та и нет, но ще гледам скоро време да кача и аз снимки на моето "коремче"  Laughing

Гал, опитвай се преди всичко да си спокойна, аз съм сигурна че всичко ще е наред и стискам палци възможно най-скоро да се поуспокоиш  Hug На мен ми е първа бременност, и мисля че на няколко пъти и аз съм усещала бебо, макар да не съм напълно сигурна защото често се чудя дали наистина усещам бебо или много ми се иска и едва ли не почти всичко което помръдне или трепне в корема веднага решавам че е то  Grinning.

KikiNiki Честит ти рожденник, да ти е жив и здрав и много да те слуша Simple Smile

angelka Разгледах снимките на апартамента и много ми харесаха ... много е свежо всичко. Бравос Simple Smile

# 107
лилка Бургас наистина е малък.Мажът ми се занимава със Интернет.

# 108
Милкинис и аз като теб съм си без коремче.Важното е само на бебето да му е комфортно там вътре,не ми пука дали ще имам зверси голям стомах или няма да имам.
Никол,твоята бака е супер.Мн е сладинка  Hug

# 109
  • Sofia
Честит имен ден на именничките и честит празник на всички бъдещи майки!  bouquet Св. Анна е покровителка на майките и бременните жени и според поверията днес не трябва да работим Simple Smile

Пожелавам на всички чудесен ден и да го чувстваме като празник!

# 110
Честито на всички именници! Да сте живи и здрави, само с добро да ви се споменава името!!!

KikiNiki, и на теб да ти е жив и здрав рожденика, много да те обича и да те слуша!!!  Grinning

Никол, страхотно коремче - пу-пу!!!  Laughing

# 111
Честита ни нова тема само добри новини и положителни емоций да пишем в нея,свързани с нашите бебешоци.

# 112
˙·•● milkinis ●•·, alex88 и аз като вас. Коремчето ми само леко се е заормило. Уж съм с втора бременост , но за сега нямам голямо коремче. Вчера съседката ме пита, ти случайно да не си бремена? Бях си сложила супер прилепнала блуза иначе ако избера друг комплект от дрехи нищо няма да личи  Grinning

herzog намерих на БГ няколко статии, но имам една на немски от едно списание, много добре обяснено и описано, само че тази седмица едва ли ще мога да я преведа. Обещавам обаче другата седмица да го направя.
Безопасни ли са лекарствата по време на бременност?, Най-чести оплаквания при нормална бременност, МАГНЕЗИЙ И КАЛЦИЙ

# 113
еха никол мила близнаци ли ще имаш , супер сладко и мноооогооо   голямо, пу пу много ти се зарадвах Simple Smile и аз имам но ми е малко коремчето, Simple Smile  Joy  оф скука днес нямам и много работа, да прегложите някой интересен сайт

# 114
  • София
Добро утро! Hug

Хахаха...момичета сега прочетох какво съм писала вчера.  Joy hahaha Лелее....бременността продължава да ми изпива мозъка с пълна сила.  ooooh! Много често или забравям думи или ги бъркам така - вместо една друга казвам (или пиша както се видя) и хич и не се усещам и се получава... Joy

Еееех, Ивон, март месец  Hug Мога да прежаля Коледата и да прескочим даже във Великден  Mr. Green

Ани, аз предлагам направо към май да преминем, за да гушкаме вързопчетата вече.  Heart Eyes Hug Joy

Ивон, аз усетих бебчето още в 15 г.с. ... явно не зависи само от плацентата.  Thinking Скоро ще го усетиш и ти!  Hug

Обнадеждих се малко, че може да е скоро.  Hug Хайде дано, че нямам търпение вече... Joy

sinq pti4ka
- Дано да намерите най-добрия подход към детето.  Hug Как може майка и такива неща да говори ....  ooooh!

Чета сега, че днес има именнички...и един рожденник на КикиНики:

Честито на всички, които празнуват днес!  bouquet

Аз имам най-сетне снимки на коремчето от вчера и ще гледам да ги кача по-късно.  Rolling Eyes

# 115
Извинявай sevil_kin,беше споменала някъде или се бъркам  newsm78 с друго момиче,покрай 6 декември ,че в семейството ти има много моряци, а моя е такъв и затова заключих че имат нещо общо.Извини ме Embarassed.Е няма значение,но наистина си ми супер позната от някъде  Thinking.Аз съм от М.Рудник,а може да имаме и накакви общи познати и оттам.Абе няма значение.Лек ден и успешен ден !И пак ме извини.
                 Ивинете ме и вие момичета исках да и пиша на лични да не занимавам темата но й бяха и запънени личните.

# 116
Интересно как на някой им е огромно коремчето , на други пък не! Моето въобще несе личи още, даже се чудя как така и къде се е свряло това бебе?! Но изглежда си е до структура на жената и разположението на бебето!
Онзи ден съм се наредила на опашка в пощата и след 40 минутно чакане Shocked, дойде и моят ред и тъкмо да кажа там какво искам и  човекът след мен ми вика - може ли да мина преди вас ,че бързам?! Shocked Аз му казах ,че и аз бързам(по принцип обедната ми почивка е 30 минути ) и съм бременна отгоре на всичко , а той ми каза най -нахално че лъжа! Shocked Какви нахални хора има само!

# 117
Честит имен ден на всички именички и именици! и Честит рожден ден на половинката на KikiNiki!

# 118
  • Sofia
Тя беше единствената, с която не говорихме само по бебешки теми и единствената, която не се прехласваше прекалено по бебето си - и двете неща са ми мега досадни.  Confused

Eeeeee  Hug  bouquet Като се започнат едни дрисни, повърни и първо лице, множествено число, направо си вдигам гълъбите  Joy Моите свекита са в Нова Загора и всяко лято Габи прекарва малко време там - жегата е непоносима, просто е АД!!!! За морето - само първата година Габи се разболя веднага след него (беше на 7-8 месеца), иначе държи  Peace Много се кефят малчовците, а комбинацията с планина след това е супер  Peace

angelka, страхотна "къщичка"   bouquet Аз се изкефих на покрива Wink Обаче тези стълби трябва много добре да ги обезопасите  Confused У нас има 2 стъпала в хола и се чудех как ще е, но за щастие нито веднъж не е имало инцидент  Praynig Просто първите 2 години аз бях в Банско с Габи и някак си мина този "опасен" период.

Снимки от Банско през уикенда Да видите голям корем  Mr. Green Сутрин обаче ми е на половината, даже един познат беше забравил, че съм бременна и ми каза, че хич не ми личи  Joy Сега отивам да видя дали Никол "ме бие" по корем Wink

# 119
Леле alexxana сигурно си се почувствала много гадно.... #Crazy
как може да има толкова много несъобразителни хора....незнам.
Моето коремче също е съвсем малко и съм като преяла-хахаха
Гледам си го всеки ден дали е порастнало и питам мъжа ми: "Нали днес е по-голямо?"  А той ми се смее.... Joy
Важното е бебетата да растат, а коремите и те ще порастнат

Общи условия

Активация на акаунт