ОСМОКЛАСНИЦИ в коледно настроение

• 27 734
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
  • България
Като сте се разговорили за тийн облекло, да се включа и аз с малко инфо:
 - обувки: кецове - целогодишно, през лятото купихме някакви уж по-тънки /като платненки Sad/ за бол пара. Имам едни ботуши от миналата година, които тя обу не повече от 5 /пет/ пъти. Тази есен още дискутираме какво да купим, за да го носи. Нейното предложение беше ботуши от плат!!! на ETNIS - 175лв. Shocked Времето позволи да удължим преговорите и още не сме приключили Wink
 - шапки, шалове, ръкавици, калци - поне по 6-5 от всеки артикул, които се комбинират
 - яке - има за всеки сезон, но до вчера беше по суитчер с полар. Дано днес е сложила подходящо яке  newsm78
 - панталони - дънки и джинси
 - боди - задължително!!!, но блузите върху него са тънки и с къс ръкав.... newsm78

# 61
София, моята голямата щерка има такива ботуши от плат и плетиво, от ROXY -доста скъпи бяха, много красиви, преди две години ги купихме още, нефункционални са, носят се само през пролет и есен- то е просто плат...Но тези които иска Светлина може да са други- щом ще издържат за зимата....

# 62
  • България
 pepelia6kata , според мен са точно толкова НЕ функционални, колкото и описаните от теб. Аз за това се ослушвам, иначе отдавна да съм отхвърлила това "гайле"  smile3503. Аз бях харесала едни много хубави кожени ботуши с плетиво на "Caprise", които бяха и много стилни, но тя не одобри това, че са кожени ....

# 63
  • Sofia
Момичета, водих дълга борба със себе си дали да спамя, но се рещих!
Така и така, знам че ще ми помогнете.
Аз май съм последното женско същество,  Embarassed Embarassed Embarassed, което не знае да пере пухено яке, помагайте!
Прали ли сте такова с топки за тенис, има ли ефект и дали да го пускам на центрофуга? И да пълня ли пералнята?
Може и на лични, много ви благодаря!
 Hug

# 64
  • Sofia
Честит празник  newsm67
Мойта девойка също не носи ботуши а само кецове и маратонки с калцуни.Но имаме прогрес защото изяви желание да носи палто което ме кара да се надявам че може и едни ботуши да поиска скоро Thinking
Относно нетбука да ви се оплача има го вече 1 месец и вчера беше на сервиз смениха му ссд.
Уж много добри,  много здрави алабала добре че е в гаранция #Crazy

# 65
добър вечер Mr. Green Hug Не сте ни забравили нали... Whistling
аз малко се откъснах от осмокласничката...ама щото нямам време да коментирам с нея училището. В рекламна кампания сме и съм все на работа.
но мило подсещане на ЛС Mr. Green Mr. Green    bouquet  благодаря за което ме изстреля направо тук!!!
Ние платихме рано рано униформите - но за сведение - още си нямам такива. Уж за 1ви ноември....уж за 20ти.... сега вече даже и не казват за кога.
Иначе сме пуловер в розово и лилаво на карета,  тъмна пола и бяла риза.
Сега обаче ще ви кажа какво правим ние по английски вече "трети сезон" Mr. Green проекти.
направа на плакат  и разказ - моят любим филм, втори плакат - моят град, сега правим трети плакат - моят любим герой. Първо единично , после по двойки - сега на групи. После тези плакати се закачат на стената и се оценяват от съучениците. Като госпожата не проверява - оценките се пишат на база мнението на другарчето! Като естествено другарчето върви с червен химикал и поправя допуснатата грешки. Ако обаче другарчето допусне грешка...следващото минава и поправя.... ум да ти зайде. Имайте в предвид че плакатите са съпътствани и с цветни снимки , които децата плащат от джоба като съсипят плаката.... парите на вятъра. Ама едната ни госпожа по англ. така е решила.
Иначе да се похваля, след цялото учене по математика за две седмици преди изпитите - така сме научили математиката - че сега нямаме никакъв проблем!! Mr. Green
Айде похвалих си гарджето!

На всички празнували днес - честит празник
На всички останали лека и топла вечер! Hug

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 22:14 от JuliS

# 66
Момичета, водих дълга борба със себе си дали да спамя, но се рещих!
Така и така, знам че ще ми помогнете.
Аз май съм последното женско същество,  Embarassed Embarassed Embarassed, което не знае да пере пухено яке, помагайте!
Прали ли сте такова с топки за тенис, има ли ефект и дали да го пускам на центрофуга? И да пълня ли пералнята?
Може и на лични, много ви благодаря!
 Hug

Прала съм го и с топки за тенис и без -ефекта е един и същ .Центрофугирам го , но не много силно обаче после съхненето е кошмар .трябва постоянно да го разчепкваш за да бухне
Повече такава беля не си хващам
Точно преди 15 мин крещях за обличането и за обувки които да са различни от кецове  #Crazy #Cussing out
Както обикновено ефект нулев
Да ви се оплача ще ни сменят класната ,въпреки ,че не знам дали не е за добре
защото беше ужас , новата била току що завършила и изобщо не знам дали ще се
справи с тези дангалаци които май принудиха предишната да напусне

# 67
  • През девет земи в десета
Здравейте момичета Hug
Голямо писане,няма изчитане Laughing

Деси,нетбуците,които се предлагат в М-тел са с хард диск,не ссд  Peace Този който взех на Гого е ссд,дано излезе здрав newsm78

Нощна птица,понеже моите деца явно са изнежени,обличат се дори по-дебело отколкото е нужно,поне според мене,'щото аз също ходя още по суитчер и маратонки,освен ако не трябва да се облека прилично за родителска среща Mr. Green ,та по въпроса за пухените якетата,пера ги в пералня,заедно с други дрехи,които си подхождат цветово,единствено пускам два пъти центрофуга,за да изсъхнат по-бързо,закачам на закачалка за радиатора или ги слагам върху него,зависи от размера.После разрошвам перушината ако се е слепила,но като изсъхне хубаво и го тупнеш два три пъти се оправя.пробвах един път на химическо,якето отиде на боклука,започна да излиза перушината.

Джулка Hug Heart Eyes

Дрехите при нас май от доста време не ги пазарувам аз,достатъчно големи са сами да си преценят,купуват подходящи неща,поне засега,дори дребното има думата,каквото си хареса това взимам Peace Иначе се започват едни безмислени спорове от рода на купихме това защото на тебе ти хареса,а аз не посмях да ти кажа,че няма да го облека никога Laughing

Лейди,аз дрешките,които умаляват и на малки и големи ги подарявам на приятелки,давам да си изберат каквото им хареса,останалите ги нося в едно манастирче до нас и игуменката ги разпределя по домове за деца без родители и за социално слаби.Преди оставях до кофите,когато живеехме в блок,но видях дрехите на децата ми да се въргалят в калта на следващия ден и се отказах от тази схема.

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 22:12 от ☼ Зла Гад® ☼

# 68
  • София
Noshtna ptica,   още преди 5 години приятелката ми от Чикаго донесе на Христо такова яке - с вълна и пух. Много красиво-в светли тонове,  и следователно постоянно нуждаещо се от пране! Тя ми каза, че пере тези якета в пералнята и после ги оставя в сушилнята. Да не се центрофугират - и на етикета го пишеше.  Аз разбира се, сушилня няма  Mr. Green Нашето яке се изцеждаше -  хоризонтално (в/у обикновената сушилня-простор) и когато стане по-лекичко, го метвах в/у парното. Вярно, пухчетата се събираха на места, но с малко наместване(разрошване, както каза Зла гад, ставаше като ново!  Peace

Ама хич не ти отива тоя ник, Зла ГадДдД! Crossing Arms

# 69
  • Sofia
Много ви благодаря, момичета, но нещата отиват към ново яке. Лошото е, че няма гаранция да се уцели качествено, независимо дали ще е евтино или скъпо. За мен идеален вариант е скиорско яке, но моето не ще и да чуе. Със сигурност знам едно - НЯМА ДА Е БЯЛО!  Mr. Green

# 70
комбинация от скиорско бяло  newsm08 как ти се струва...щото моето точно такова си взе...сега не го носи - познайте що - ми много ясно - щото е БЯЛО!!!!!

# 71
  • България
Ама хич не ти отива тоя ник, Зла ГадДдД! Crossing Arms
Отдавна подозирам, че ник-ът й е само за заблуда на противника smile3532 .  Освен това смятам, че "се облича прилично за родителска среща", само за да не питат учителите защо е отишла сестрата, а не майката на ученика  Joy Joy Joy

Едно от якетата на моята девойка е скиорско, зелено - в момента е любимо Simple Smile

# 72
  • гр. София
Снощи ме сюрпризираха с инфо за род.среща другата седмица.Те хората по банкети тръгнаха,дано  им се явят повечко родители. :35

Явно проблемът със зимните обувки при младежите е повсеместен.Всяка зима като стане снежно се купува един чифт,който се обува само за тези дни и на другата зима е умалял.За съжаление няма кой да износва.Понеже до сега не е валял сняг, още нямаме нов чифт. Laughing

# 73
По темата обувки - ботуши и аз да попитам. В петък купихме ботушки на моята госпожица. На платформа, дебела подметка слята с тока, който е около 5-6 см. Та ботушките издържаха до снощи. Кожичката около ципа се обели и целите се напукаха. Миналата година аз имах такъв проблем с боти. Два чифта смених.

Питанката ми е по-скоро за това какъв ток обувки - ботуши копувате на малките госпожички и кое според вас е нормално за неукрепналите им крака.

# 74
  • България
Питанката ми е по-скоро за това какъв ток обувки - ботуши копувате на малките госпожички и кое според вас е нормално за неукрепналите им крака.
Моята девойка не носи обувки с ток. Просто не са в стила й. Като знам как тренира бих казала всичко друго за краката й, но не и че са неукрепнали - то е само кост и мускули. Друг е въпросът до колко могат да ходят на висок ток, но според мен описаният от теб е възможно най-удобен, дори по-удобен от равна подметка.

Общи условия

Активация на акаунт