Финландия -Аромат на гльоги и коледно настроение

• 34 212
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
Добро утро, момичета!  Hug

Марги, ама тя наистина прилича на руска песньовка  Joy Аз, първият път като чух само два реда, заключих, че не ми харесва и я затворих.
Може да е с цел да покори сърцата на нашите братушки и да гласуват руснаците.  ooooh!
Да видим нашта българска песен каква ще е. Нали последно се говореше жури да я оценява, че все скандали имаме с тази Евровизия.

Дънди, ама усещаш ти, че кекс съм направила  Joy няма скрито-покрито

Ето и кафенце

Пчели, съжалявам, мила   bouquet Дано да се оправите по-бързо  Hug

Успешна нова седмица на всички  Hug

# 451
Сега чета, че Миро ще ни представлява. Тази седмица ще избират измежду 5 песни.
Дано да има късмет това момче. Ще гласуваме май за БГ  Twisted Evil ако поне малко ми хареса де

# 452
Еовин, ето я:

Победи другия солист - Дидрик http://www.youtube.com/watch?v=XSY-GsjNbSk Той ще представи Норвегия на финала в Осло Simple Smile

Марги, наистина на руска песен звучи  Shocked Може би разчитат на руски гласове така?  Wink И аз чакам да чуя българската да видим каква ще е тази година.
Пчеличкеееее, оздравявайте по-бързо  Hug Hug

# 453
Ау, каква мила баладка.
А на финците ми прилича на норвежката миналата година, нали и тя беше на руснак Thinking

# 454
Маргииии, права си. При заушката е риска за потентността. Ама,че съм и аз...как се изказах неподготвена. Просто като прочетох поста на Пчели и бях сигурна,че ставаше въпрос за Варицелата  Mr. Green Пчели, спокойно!. Ако съм те притеснила, да ме извиниш   bouquet

Финската песничка може да се окаже някоя добре забравена руска  Mr. Green А и как да не заложат на братушките, от 300 млн души все няколо милиона ще я харесат  Joy На мен лично ми харесват руските песнички, звучат ми леко носталгично, но чак за представяне на Евовизия ... Но ще е интересно да видиме колко гласа ще събере Финландия и до къде ще стигнем.
Щастливче, норвежките парчета не са лоши. Дори тази на Keep of Kalessin  ми хареса, въпреки,че не съм твърде метъл ориентирана  Peace

Лека седмица ви желая, а на Пчели скорошно оздравяване   bouquet

# 455
Ео, ако не бъркам е родом от Беларус, но на 4-годишна възраст семейството му се мести в Норвегия. С родители музиканти не е изненада, че има талант момчето Simple Smile Рали, метълистите са се постарали, а?  Mr. Green Мен малко ме е яд, че не спечелиха те, ама карай - догодина  Laughing

Хубав ден на всички (при нас пак заваля пухкав снежец)   bouquet

# 456
А не ви ли се струва песента на Норвегия, която спечели много позната в някои части, особено в началото? Аз я оприличавам на една, ама не мога да се сетя как се казва. Ще я пусна на моят приятел да видя той какво мисли, той по принцип хваща "приликите".
Не казвам, че песничката е лоша де  Peace Щастлива, да не ми се разсърдиш  Hug просто ми изникват някакви асоциации.

П.П. Жалко, че метълистите не спечелиха

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 15:42 от mimota

# 457
Мимота, точно така - на мен също ми прозвуча много познато в началото, ама не мога да се сетя на коя песен. Разбира се, че не се сърдя, всеки има различен вкус  Peace

# 458

И аз това казвам   Grinning
Иначе миналогодишната норвежка песен ми допадна. Много свежа и предизвиква положително настроение  Peace

Днес просто ми беше най-каръшкия ден. Станах сутринта за работа, и като стигнах там се усетих,че съм забравила служебния лаптоп вкъщи. Върнах се, но по пътя усетих нещо мокро на дупето. Оказа се, че съм разляла сока, който си купих преди това. Скачам от колата пред дома, преобличам се, вземам лаптопа, качвам се  в колата и не можах повече да мръдна от там Crazy  Имаше толкова много сняг и при все,че съм с чисто нови зимни гуми не успях да тръгна (блока е на лек наклон). Изчаках да дойдат от киинтейстото  да поразринат,че да мръдна на някъде колата. Добре,че денят има край.
Отивам да почина,че утре се надявам деня да е по-благоприятен за мен.

Лека нощ на всички и сладки сънища    Hug

# 459
Добро утро снежинки мили и хубав ден

Хайде сервирам ви чаша ароматно кафе за добро настроение и Рали дано тази сутрин ти върви по вода   bouquet
Пчели как сте мило вкъщи? Hug
Марги липсваш  Hug
Щастлива, Еои на мен ми харесаха тия младежи  Flutter
Пъпич пак зачезна някъде  newsm78
Мимотка нищо не казваш как се чувстваш в училище  Whistling
Мама,Мама Севи,Валенце???къде сте? newsm78
Хайде момичета, ако някой съм забравил да сяда и да пише   bouquet Hug

# 460
Ето ме.За мен е много непонятно как така варицела се комбинира със стомашно-чревни разстройства,но явно сме уцелили 1:1000 . Mr. Green
Малко по..добре съм днес.Правих закуска даже. newsm64
Марги,и аз като теб си мисля,но фактите са си факти и ние продължаваме да сме болни.Малкия няма обриви.Може и да не се разболее казаха.Аз пък си мисля,че е по..добре да я изкараме всички дружно заедно тая пущина... Laughing
Приятен ден на всички... Peace

# 461
Добро утро!   bouquet

Рали, миличка, има и такива дни   bouquet Дано да ти се случват по-малко  Hug Ти всъщност стигна ли до работа изобщо?

Пчели, надявам се, че се чувстваш по-добре  Hug

Дънди, това училище е само веднъж в седмицата. Т.е. утре. Иначе миналата седмица се представих по-добре, но такъв мързел ме хвана и усещам как отново ще мигам на парцали утре. Трябва и да измисля какво да кажа, че съм правила през денят, защото даскалката все пита, а аз не правя кой знае какви интересни неща, че чак да ги споделям с непознати, че пък и на фински  Rolling Eyes А не върви да им кажа "цяла седмица сглобявам снимки по случай Свети Валентин"  Joy То, не че знам как и да го кажа де  Rolling Eyes
Появи се, обаче още един курс, който е точно по време на моите танци и много съм нещастна, защото трябва да спра да ходя на танци, но все пак езика е по-важен.  Sad

Щастлива  Hug

Приятен ден на всички

# 462
А не ви ли се струва песента на Норвегия, която спечели много позната в някои части, особено в началото? Аз я оприличавам на една, ама не мога да се сетя как се казва. Ще я пусна на моят приятел да видя той какво мисли, той по принцип хваща "приликите".
Не казвам, че песничката е лоша де  Peace Щастлива, да не ми се разсърдиш  Hug просто ми изникват някакви асоциации.

Ами да,плагиатствали са от Майкъл Джексън,как не ги е срам!!!Тук ще има скандал,освен ако не са си платили....
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 463
Песните са Will You Be There иChildhood
Ето първите акорди са откраднати отhttp://www.youtube.com/watch?v=4fdfU6OIYpc&feature=related и после не са се спряли а са ПРОДЪЛЖИЛИ от тук
http://www.youtube.com/watch?v=LZkcrFCnALI

Мръсни гадове!КРАДЦИ!
Отивам да протестирам веднага!!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 464
Пчеличке, точно за М. Дж. подозирах и аз, но не можех да се сетя коя псен точно  newsm78 Ако го елиминират, предполагам втория ще иде на финала - а той има доста сладка песничка, пуснах линк по-назад в темата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт