90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 74

• 37 962
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
добър ден и от мен:) аз ще хапвам плодове днес:)
Честит имен ден на тези които носят имената Данaил, Данaилa, Даниeл, Даниeлa! Весел празник и наздраве!  bouquet

# 76
Здравейте фиданки-кротанки!  Flutter
Аз влизам със голяма скорост да ви съобща че съм минус 2 кг от втория цикъл, при положение, че имах мн прегрешения /нали съм си лакома/. Много съм доволна и пожелавам моето щастие на всички и незабравяйте РЕЖИМЧЕТО ДЕЙСТВА.
Честито на именниците и благодаря за кафенцето мама кулинарHug

# 77
  • varna
И от мен добър ден Simple Smile И аз съм на плодчета, ама са ми останали само ябълки, има да ми стърже коремчетоооо  Joy Иначе Шарки е права, в комбинация със спорт дава още по-супер резултати, лично тествано  Mr. Green

# 78
Рали, какъв е този очен кабинет дето си ни организирала? Joy Hug И по-ситен шрифт виждаме. smile3534
Аз днес съм ужасно сънена и сега ще легна малко като бебетата.Нямам търпение да дойде събота и да си напазаруваме за Коледа.Пие ми се ликьор. Cry

# 79
Добър ден и от мен! Hug
Днес въглехидратен ден-винаги се чувствам добре в този ден,защото хапвам и нещо сладичко вечер.Е,утре съм на плодове-но това май са единствените дни в които не съм прегрешавала никога.
rali44ka,браво на теб!  bouquet
Лек ден на всички!

# 80
Добре дошли на новите момичета!И успех! Peace

# 81
Добре заварили!  bouquet
Аз съм от новите, днес ми е първи ден и имам въпросче.
Мога ли, ако на обяд съм хапнала пържола, за вечеря да не ям пак същото, но просто да бъдат някакви протеини, кисело мляко например?
Не за друго, но нямам време да направя пак същото. Hug

# 82
Emia,добре дошла и на теб! welcome
Веднага отговарям на въпроса ти-може вечерта да изядеш някакъв друг протеин.Мисля,че много рядко някой спазва правилото да е едно и също на обяд  и на вечеря.Аз лично се стремя поне количеството вечер да е наполовина.Успех с диетата!

# 83
Много благодаря!  bouquet
Ще се опитам да не прекалявам и ще хапна малко кисело мляко краставичка. Hug

# 84
  • България
Emia  welcome! до сега не сам спазвала правилото за една и саща храна и не спортувам.режима пак си деиства!тук всички са доволни от него,защото наистина дава резултати!и пак да се повторя много е лесен и вкусен!днес сам на плодове за сега само на мандаринки,по късно може и някоя салатка че нещо много ми е гладно днес.   Усмихнат ден ви желая!  bouquet

# 85
Emia  welcome! до сега не сам спазвала правилото за една и саща храна и не спортувам.режима пак си деиства!тук всички са доволни от него,защото наистина дава резултати!и пак да се повторя много е лесен и вкусен!днес сам на плодове за сега само на мандаринки,по късно може и някоя салатка че нещо много ми е гладно днес.   Усмихнат ден ви желая!  bouquet

Роси, колко мандарини си позволяваш,  аз  ги обожавам и често прекалявам с тях  Embarassed

# 86
  • област Софийска
Леле, момичета, защо е така вяло тук?!  newsm78
Като се сетя през септември-октомври как пишехме...

# 87
  • България
kriss всяка сутрин закусвам 3-4 мандарини.в плодовия ям на воля без да ги броя.по принцип не се ограничавам,хапвам докато се почуствам сита.днес ми е малко трудно с плодовия за първи път е така.хапнах и салатка.утре е ред на месцето.  лека вечер smile3524

# 88
Здравейте и от мен, на вси4ки стари и нови кандидат фиданки Peace Не съм влизала тук откакто съм приклю4ила с диетата(близо 20 дни),но сега реших да надникна и да видя какво правите Wink Мурка, как вървят при теб нещата, хайде, 4акам те оттатък newsm53Ели, 4акам те да се 4уем newsm10,Харизанова, ти до къде я докара newsm12,Рали4ка smile3503, мама кулинар, ти как я  караш след диетата wavey,Рин4е, а ти, къде се изгуби,защо не пишеш на скайпа smile3534. Аз както казах последния път , продължавам с РХ и до тук съм ве4е -1 кг след диетата,което показва 4е се справям smile3521. На вси4ки запо4нали и запо4ващи  сега диетата, бъдете сигурни на 100% 4е резултат  има, така 4е не се отказвайте Naughty  Пожелавам на вси4ки да постигнат моя резултат, и да не е толкова, поне това, newsm03 което сте си поставили за цел newsm03 На вси4ки пожелавам весели празници  santa2 и ...умната със софрите  love001  love001

# 89
Леле, момичета, защо е така вяло тук?!  newsm78
Като се сетя през септември-октомври как пишехме...
Сега ни вълнува коледа  Grinning нямаме време да пишем толкова ,но пък ще видиш след Нова година колко нови попълнения ще има с новогодишно решение за отслабване  Hug

А сега -добро утро

При нас в Плевен е адски студ,компа ми казва -6 градуса ама сякаш е -10 а аз трябва да излизам за работа  cold  и в тоя студ съм все гладна (организма ми иска да се защити ) а днес съм на плодове  Confused ще го лъжа някак си...
Лек и режимен дн на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт