90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 74

• 37 962
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро и от мен.bariksto ,благодаря за кафенцето.Хайде аз да ви сервирам закуската.

Наистина е вяло напоследък във форума,но и аз си мисля,че след празниците ще се оправят нещата.Сега всеки тича за подаръци и подготвя коледните трапези,та за това е така.
svetla64  smile3533,браво на теб и аз мисля за РХ,но не в най-строгия му вид и затова те шпионирам във форума на разделничките.
Момичета,тук е такава красота - беличко - направо приказка.Днес май ще си припомня детските години и ще се отъркалям в снега,пък който иска да ме се  hahaha Joy
Лек и отслабващ ден ви желая  Hug Hug Hug
П.П. GaBiNcEt0oy  newsm59 миличка.Желая ти много здраве,щастие, късмет и да се забавляваш от сърце през предтоящите празници.Всичко,което си пожелаеш да се сбъдне.

А след празниците пак те чакаме тук  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 08:18 от gargamel

# 91
Добро утро момичета.
 Hug за кафето и закуската.
Имам доста работа и мога много рядко да се включвам, но винаги ви навестявам, дори за секунда да имам свободна-

# 92
Добро утро, момичета!
Габи, честит рожден ден!Да си жива и здрава и все така лъчезарна!  bouquet  bouquet  bouquet
Гаргамелче, днес ти е последен въглехидратен, нали?Аз знам по себе си, че трябваше утре да приключа.
Светле, докарах я до град Кривен Крушен (Германия), но съм се абонирала първа от първи януари.Тогава и разваленият кантар няма да ме спаси.
 Joy
Лек ден на всички!

# 93
Добро утро и от мен bariksto,gargamel  благодаря за кафенцето и закуската. По повод на вчерашните ви писания за обяда и вечерята / да ме извинява фиданката,че не запомних името/ аз също никога не съм спазвала каквото ям на обяд да ям същото и на вечеря, не спортувам и от общо 7 кг. за сваляне ,свалих-6 за сега успявам да ги задържа със няколко грамчета който постоянно играят ето малко стимул
http://mami72.snimka.bg/daily/sega.413689
http://mami72.snimka.bg/daily/predi.413687

# 94
Добро утро ,фиданки!Габи newsm59  bigdance2
Мама кулинар newsm10 smile3501 smile3525изглеждаш страхотно!
и аз се облякох онзи ден с къса пола най-сетне.Лошото е,че нямам снимки  на компа от преди за да сравня разликата.
За протокола-днес плодов!
На всички пожелавам много минуси! Никакво отказване,смело напред и резултат ще има.
Да ви кажа при нас вече е истинска зима,през нощта е натрупало доста сняг.

# 95
Здравейте,момичета! Hug
Габи,честит рожден ден!Много здраве и късмет! newsm59
Мама кулинар,дано всички постигнем твоите резултати!  bouquet
Svetla64,браво  на теб!  bouquetИ аз като gargamel честичко поглеждам в темата за РХ,но не знам дали ще се справя-изглежда ми доста различно от това с което съм свикнала тук.
Аз днес съм плодова,но вече прегреших.Никога до сега не съм имала проблеми с тези дни,но днес сутринта ми стана лошо и хапнах нещо което не трябваше.Знам че ще го компенсирам,но никога не се чувствам добре когато прегрешавам.
На всички желая лек и отслабващ ден!

# 96
Харизанче, newsm10 браво излови ме.Наистина днес ми е последния ден.Не усетих кога минаха 3 месеца.Но както по рано писах,резултати ще отчета чак в понеделник,защото съм в МЦ и все си мисля,че ще е поне още 1кг.надолу.Е не достигнах това,което си бях поставила за цел,но поне знам,че диетата действа и след 3 месеца пак тук.А дотогава ще продължавам да ви наглеждам и да ви сервирам кафенцето сутрин ( Ако искате,разбира се  Hug)

# 97
Ще чакаме резултати придружени със снимки. WinkПък за достоверност, Ели ще каже за промяната, че тя поне те е виждала на живо.
Иренка, тупалките са в коледна ваканция. hahaha

# 98
Здравейте фиданчици.

Габи nbirthday ,бъди жива и здрава и много обичана жена.

Гаргамелче  браво на теб чакаме сведенията  понеделник.

Мама Кулинар  въпреки ,че една те познах на снимката си чудесна и браво на теб.

Аз днес със плодова цял ден, но довечера съм на банкет , дано там не стане някой фал, да пия уиски с фъстъци , а ама след 20,00  часа, пак съм  Twisted Evil  , и прегрешавам,дано устискам фронта  все пак.

# 99
  • TX
Здравейте бивши , настоящи и бъдещи  Hug
Гаргамелче значи с теб сме заедно и после март влизаме пак  Hug и в разделното ще се виждаме ама аз ще  съм там плътно след празниците , въпреки че по време на плюсканицата ще се старая да си съхраня добрите навици, които създадох в тези месеци с Вас фиданки.
Нещо от студ ми се бави нета и незнам докога ще има , тук е студено гадно заледено  и духа, затова по чайче от мен
Снимки ще пусна навярно в понеделник.
Нищо, че е студено не забравяйте  вода , много вода!

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 16:59 от Murka

# 100
Момичетаааааа  Hug   bouquet Heart Eyes  Как сте ...  Благодаря много на тези , които са се сетили за мен newsm51 колко нови момичета има не е истина .. welcome По -старичките / които ме помнят / мно0го гушки  Hug Hug Днес имам рожден ден и искам да ви почерпя ,но още незнам как  Embarassed Хайде от Януари се завръщам за 2 - ри рунд  Simple Smile

# 101
Не мога да видя снимките на  Мама Кулинар #Cussing out Защооооо, някой друг има ли такъв проблем?
По темата днес съм плодова успешна с гоооолеми усилия  ooooh! Спяха ме само новите дрешки дето съм си купила и това колко добре изглеждам в тях  Mr. Green

# 102
  • dobrich
Здравейте мили фиданки!
Габи честит рожден ден! Много радост,щастие и късмет!
Габи януари ще те чакаме в нашите редици.
Аз съм си режимна, но това кило което качих незнайно как ме мъчи много. Можеби защото очаквам МЦ затова задържам,че и чак качам. Днес бях бобова и на обед и вечеря хапнах картофи.
За утре съм намислила една бисквитена торта и това ще е за цял ден.
Добре дошли на всички нови фиданки,които съм пропуснала да поздравя  bouquet
А сега ви пожелавам сладки сънища!

# 103
Днес ми е втори ден, определено се чувствам много добре и се радвам, че открих тази диета.
Не изисква усилия, специално мерене и теглене на храни и кой знае какви приготовления.
Успешно диетуване на всички.  bouquet

# 104
добро утро момичета  Hug
хайде кафето от мен тази сутрин,с пожелание за успешен ден Peace

добре дошли на новите-успех  Hug
на по-старите фиданки,браво за добрите резултати Joy
желая на всички лек и минусов ден  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт