147 DE> Адвент, след Адвент отминава, среща с подаръците наближава

• 30 893
  • 764
  •   1
Отговори
# 60
И аз миналогодишните снимки не ги харесах, но ги взех за спомен просто. Тазгодишните са по-добри и тях взех ... голям съм плюшкин . Всичко прибирам  hahaha

# 61
Лястовичке, само да отбележа, че и моята има такава розАва диадема с джуфка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green .

Татянски, а фотото има ли интернет страница - ако има сигурно ще има показана някоя и друга "мостра" Laughing

# 62
Сърфи не само позата не е хубава, а самите снимки за такъв кич, че дори и Веси няма да ги харесва  Laughing (Весе, шегувам се  Hug ). Накрая ще ги купя само и само за да мога да ви ги покажа  Crossing Arms Безобразен кич!

Купи и покажи,а ще видим дали ще ми харесат  Wink .

Малко не по темата,но да попитам какво ще ви е менюто на трапезата по коледните празници? И на Бъдни вечер само постни ястия ли сервирвате? Или понемчвате с вюрстхени и картофена салата Laughing ?! При нас е май манджа с грозде всяка година.
Малко ме е срам,че почвам пак с темата за заека,но имам един във фризера и трябва да му видим скоро сметката.Много ли ще е смешно ако го направя за обяд или вечеря на 25-ти  Mr. Green ? Прабата ще ни гостува тогава и дано не се изплаши от моя вкус.Ама пък какво толкова.У тях пък тя ме гости със заек и точно на Велик ден hahaha . Дано не съм прекалено перверзна само  Mr. Green.
А иначе пуйка и гъска си е едно на ръка.Тях ще ги има и на двата дена.
Сърф,явно и ти си наминала към Schlecker за джуфките  Wink .Аз взех всички цветове.

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 16:17 от бяла лястовица

# 63
Татянски, а фотото има ли интернет страница - ако има сигурно ще има показана някоя и друга "мостра" Laughing

pixyfoto.de Не, не видях мостра  Thinking

# 64
Заек веднъж пъхнахме в големия гювеч и стана супер. Ние не сме микс и нямаме причини да понемчваме, та си караме по нашенски  Wink Главата на семейството се затваря в кухнята , разтваря книгите с рецепти и готви постно  Wink
Поръчах нещо , което щяха да доставят за 2-3 дена - сега излиза 7-15 и се пада точно когато сме във ваканция. Дали ще го върнат от пощата или ще можем да си го вземем? Има ли начин да предупредим в пощата ?

# 65
Сърфи, от алдофотос съм доволна, имат матови снимки. Аз само оттам поръчвам, защото все такива ги искам.
Цените са високи, при нас пакетите са по-евтини.  ooooh!

# 66
У тях пък тя ме гости със заяк и точно на Велик ден hahaha .

Joy Joy Joy Сериозно ли това? Е това ми разби представите за черен хумор.

Иначе заек с картофи и копър става чудна манджа. Вътре може да го набухаш с ориз.

Вечке, благодаря ще погледна. Peace

Ние, когато сме в къщи или в София сме на постно, ако сме във свекърва ми - шунки-мунки и т.н.

# 67
  • Germany
Въртите сучете все за ядене обръщате разговорите  Mr. Green Тъкмо ми стана интересно за снимки и се почнаха тия зайци пак да ги нищите  Mr. Green Mr. Green Аз зайци не ям, не съм яла и не смятам да ям - заплюйте ме, но съм си такъв чишит  Crossing Arms
Иначе за 24 ядем постно в нас - на мен това ми е любимото - постно да хапвам, виж останалата част от фамилията не е особено доволна - те са месоядни, ама много месоядни  ooooh! Tired И любимото ми е постни лозови сърмички  Crazy

# 68
У тях пък тя ме гости със заяк и точно на Велик ден hahaha .

Joy Joy Joy Сериозно ли това? Е това ми разби представите за черен хумор.

Нали голяма перверзност Mr. Green ?! Детето се радваше преди това ,че Зайко донесъл толкова много подаръци и накрая бабата ни покани да го изядем  hahaha . Казахме на Мики,че е пиле,а тя лесно се хваща все още hahaha.
У нас няма да е постно.Мъжът ми без месо не сяда на масата и за него всичко постно е само гарнитурка към голямата хубава вечеря  ooooh! .

# 69
Аз зайци не ям, не съм яла и не смятам да ям - заплюйте ме, но съм си такъв чишит  Crossing Arms

Така. Така. Точно това разправяше и Сърфов за жабешките бутчета. Ела да видиш как омете две чинии кълки от водни пъдпъдъци Whistling Whistling Whistling .
Ако месото е добре сготвено и порционирано изобщо няма да разбереш какво имаш в чинията.

Моят мъж яде постно. Нямам проблеми. Виж с баш шефа на клана - баща му никога няма да се разберем манджата без месо манджа ли е или гарнитура, но пък той и има жена да го мисли Mr. Green.

# 70
И аз не ям зайци  Sick
В къщи за бъдни вечер само постно ядем.Напоследък не съм по готвенето,но ще се постарая да има....колко бяха 3,5,7 и т.н. постни ястия.
Tatjana ,не с тормози,бели кахъри са това,ами действай с нови снимки!Аз като си правя сама и картичките и снимките,пак се ядосвам! #Crazy
Днес започнах да ги правя и не върви,и не върви!

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 18:04 от Sesiliq

# 71
Сеси, смени щрифта. И увеличи малко повече изображението на детето - така е , колко? 1/6 от картичката? Направи го поне 1/4 - 1/3, за да се запази индивидуалността му Peace.

# 72
Eто, скенирах я, скенирах я от ч/б копие, не гледайте качеството, ами каква супер-неподходяща снимка са избрали кретените баш за Коледните поздрави!  Twisted Evil
http://de.tinypic.com/view.php?pic=2qd6bup&s=6

# 73
 Whistling Whistling Whistling
Не им плащай!

# 74
Сменях,сменях и днес не върви!Теглих нови шрифтове,мацах,но не ми изнася.
Благодаря за корекцийте,от страни се вижда с други очи!  Simple Smile
Tatjana ,детето е сладурче ,но фотографа е да му извадиш очте!Тоя човек,по какъв повод снима детето?Не си знае работата или просто претупва според мен!
Отивам да легна,че съм пак с Т.Дано успея да почина,че довечера таткото е на банкет и трябва сама да озъптявам малкото!

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 16:47 от Sesiliq

Общи условия

Активация на акаунт