SportsDirect.com - 7

• 35 077
  • 685
  •   1
Отговори
# 570
Зависи кой как представя нещата.Не вярвам майка и да ходи и да слухти около нея.Много се разводни темата май........дайте по ведро момичета.Празници идват.

# 571
Вие го обърнахте като споровете на пазара.  #2gunfire Аз също имам поръчани неща при gul4i и съм изключително доволна от комуникацията с нея. Това е интернет пазаруване винаги могат да станат грешки.

# 572
  • у дома
Току що влизам в темата и няма как да не се включа. Аз съм от тези, които са от "втората част" на доставката от 30.11. при Гюлчи - просто късмет.Тя ми се обади няколко пъти, каза ми , че парите ще ми бъдат върнати /аз обаче предпочетох да поръчаме още нещо за тези 27-8 лири/ и в никакъв случай не мога да кажа, че съм се почувствала измамена по някакъв начин от момичето. Много коректна, достатъчна и навременна комуникация винаги имам с нея - имам вече няколко поръчки. Да, възможно е да е станало някакво недоразумение, но дали си давате сметка все пак, че общата поръчка е свързана и с доста напрежение и личен ангажимент... Иначе казано - да, много съм доволна от Гюлчи и от начина, по който работим до момента!

# 573
Здравейте и от мен,оставам учудена колко големи поръчки се пускат тук,аз не пускам за повече от300лири и никога не съм имала проблеми!Това което чета е много подло и наистина ми прилича на търговия,на мен най редовно ми се случва хора които са искали да бъдат включени при мен,да бъдат агитирани от други пускащи общи поръчки ooooh!             П.П.Следващата ми поръчка ще е на 04.01.2010 Весело посрещане на новата година желая на всички newsm53  bigdance2

# 574
Искам да благодаря на monka84, благодарение на която си получих поръчката без проблеми. Пак ще поръчвам при нея   bouquet

# 575
Хайде и за да се включа.
Имах две поръчки при Гюлчи и не съм имала проблем с доставката и парите.
Това че не е от Варна малко проточва нещата/с ден... два/
Наистина е кофти да си получиш нещата с надписани кутии и етикети, и нарязани опаковки/найлоновите пликове/.... все пак има неща за подаръци.
Иначе всичко е ОК

Весели празници!

# 576
  • pomorie
Хайде и за да се включа.
Имах две поръчки при Гюлчи и не съм имала проблем с доставката и парите.
Това че не е от Варна малко проточва нещата/с ден... два/
Наистина е кофти да си получиш нещата с надписани кутии и етикети, и нарязани опаковки/найлоновите пликове/.... все пак има неща за подаръци.
Иначе всичко е ОК

Весели празници!
само да отбележа че нарязани си пристигат и при мен повечето неща пристигат с нарязани найлончета нямам представа защо...сигурно ги проверяват нямам педстава.....едва ли някой от нас ще седне да ви реже опаковките  Naughty а колкото до надписването и аз надписвам някои неща опитайте вие да сортирате 40-50 артикула без ориентир...не е болка за умиране все пак

# 577
  • София
здравейте,
на 27 декември направих поръчка. Получих мейл, че поръчката е приета и че след като се извършат всички проверки ще я изпратят към отдела за доставки.
Оттогава нищо, а чета в темата, че поръчки направени вчера вече са изпратени.
Моля ви споделете в колко дневен срок получавате потвърдителния мейл, че поръчките ви са изпратени.
Благодаря ви  Simple Smile

# 578
Зависи кой как представя нещата.Не вярвам майка и да ходи и да слухти около нея.Много се разводни темата май........дайте по ведро момичета.Празници идват.

Значи мила само на теб ще отговоря. Да майка и си върви плътно с нея, тъй като те двете приемат поръчки и пишат и т.н. Майка и си беше с нея когато аз вземах поръчката и знаеше точно какво имам и къде го пише в тетрадката и да не изпадат в подробности. И точно майка и крещеше отстрани и ме обиждаше  Peace

И искам да ви кажа, значи неисках да превръщам темата в селски спор, а исках да споределя преживяното си с нея. Да имам и една сполучлива поръчка при нея, но другите 2 са провал. А що се отнася до рисковете на интернет пазаруването, не поръчвам от скоро и съм съвсем наясно.

Дано повече няма недоразумение, искрено го пожелавам на всички, дано аз да обера всички негативи и останат само положителните емоции за другите  Peace

Утре пускам поръчка, имам още малко място. Пишете на лични или на скайп  Peace

Весели празници  Hug

# 579
Има ли някой да владее английския добре?Моля за малко помощ Praynig ,още не съм получила тракинг номер на поръчката от23.12,искам да ги питам дали е пратена newsm78

# 580
само да отбележа че нарязани си пристигат и при мен повечето неща пристигат с нарязани найлончета нямам представа защо...сигурно ги проверяват нямам педстава.....едва ли някой от нас ще седне да ви реже опаковките  Naughty а колкото до надписването и аз надписвам някои неща опитайте вие да сортирате 40-50 артикула без ориентир...не е болка за умиране все пак
[/quote]

Със сигурност не е болка за умиране, но найлона е нарязн за да се извади етикета и да се надпише. Ако нещата са за мен ОК няма проблем, но подаръците как да ги подаря.....без етикети или в най-добрия случай с частично изрязан етикет.

# 581
  • pomorie
точно това исках да обясня че едва ли ги е нарязала тя по принцип повечето опаковки са срязани и то в средата още като ги извадя от кашона...но няма значение наистина се отклонихме доста от същността на темата....при мен май се заформя поръчка ако има желаещи да пишат

# 582
Някой все пак разбра ли какво включва това

http://www.sportsdirect.com/team-football-duvet-set-840162?colcode=84016202

# 583
  • pomorie
имаме но на друг отбор само горен чаршаф-плик и калъфка е

# 584
имаме но на друг отбор само горен чаршаф-плик и калъфка е

Хубави ли са, памучни, а размери?

Общи условия

Активация на акаунт