С теб сме и винаги , когато те боли и в очите ти има сълзи можеш да разчиташ на една приятелска прегръдка и разбиране от наша страна.diana_val4eva , моля те я недей така да падаш духом . Стига им се дава на тези доктори, те понякога въобще не се усещат като говорят , че пред тях стои жив човек , възприемат ни като роботи, на които чарковете са им се развалили , а не като живи същества със своите емоции. Щом си забременяла първия път и сега отново ще забременеееш
. Знаеш ли колко момичета има с поликистозни яйчници, които не веднъж са ставали майки. По повод Дуфастона и аз съм го пила за регулиране на цикъла. По принцип Rumcajs много правилно те посъветва, да си направиш първо хормонални изследвания на прогестерона и пролактина, защото те са много важни за овулацията, и горе главата какви са тези приказки от теб. Моя приятелка е само с един яйчнис , който е и поликистозен и забременя , така че въобще не се предавай
и си нямаш на представа как искрено се радвам като прочета в нашия форум за нова бременност
или появило се на бял свят ново слънчице.
По-добре се успокой!
след като малко се поуспокоих от днешните ми ходения до Майчин дом да споделя ,че посетих лаборатория Цибалаб и на своя глава си направих пакета от хормонални изследвания послушах Ви за което сърдечно благодаря