Кой от двамата обича да поспива повече?

• 5 068
  • 113
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Мъжът. Може да е станал в 9 и пак да си легне в 10.  Crossing Arms

# 106
И двамата обичаме да спим до късно,да има начин може да си спим до 12 на обяд,но сега с малкия ставаме по-рано до 8.30 -9,което пак е добре

# 107
Аз съм сънливката в семейството.Мога да спя навсякаде и по всяко време.Докато мъжо когато и да легне става в 8.Дори и да е легнал в 6.

Хи хи, това все едно, че аз съм го писала, но в обратният вариант Mr. Green Когато и да си легна, ставам в 7,30 - 8,00 Crazy

# 108
И двамата обичаме да поспиваме, но  аз повече. Сега с малката милото става с нея, грижи се за тоалета и, та чак след това вдига мен за да я нахраня. Или както казва той ако можеше и да кърми златен щеше да е.

# 109
Той може да спи по всяко време. #Crazy И ако не го събудя ще спи цял ден.
Аз съм по дейна натура.Ставам в 5 часа всяка сутрин ,ако мога наобед си поспивам ,ако ли не вечер по-рано си лягам ,което е към 21.30 ,ако съм спала наобед ,вечер си лягам към 0.00 часа. Heart Eyes спя 8 часа.

# 110
Определено аз съм поспаланката в къщи,много мразя да ставам рано.

# 111
  • там където думите не стигат ...
Той определено спи повече, но ляга много късно - към 1-2 часа посреднощ, докато аз не издържам до късно вечер - доспива ми се след 22 часа, но сутрин в 7 съм свежа.

# 112
Аз съм тази, която обича да си поспива повече. Под повече имам предвид поне до 9.00 часа, това ми е напълно достатъчно, рядко спя до по-късно.

# 113
Здравейте, позволете и аз да се включа с коментар по темата и с въпросче! Simple Smile
Приятелят ми определено обича да си поспива повече, доста повече. Странното е че като сме заедно и аз спя до доста по-късно, което при мен води до главоболие от пренаспиване (едва ли съществува тази дума), което за мен е странно защото като съм сам в колкото и да съм си легнала спя макс. до 10ч., а с него и в 21ч. да съм си легнала сутринта просто не мога да се надигна! Simple Smile
Въпросът ми  е, как се уравновесихте след като заживяхте заедно с милото? Научихте се и двамата да спите повече или да стават сравнително по-рано, или може би някакъв компромисен вариант!
Защото за мен това да си проспиваш целия ден е загуба на време (ако е редовно де, всеки уикенд, от време на време е позволено)!
Много ми е интересен резултата и се надявам да ми хареса! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт