Кой от двамата обича да поспива повече?

• 5 072
  • 113
  •   1
Отговори
# 90
# 91
# 92
Аз съм от хората, които много мразят поспаланковци. Не понасям млад човек да ми спи до обяд, да полягва следобед или вечер в 9ч вече да му се затварят очите.
Мъжът ми преди можеше да спи по всяко време и навсякъде, само да помирише мекото легло и е готов Grinning
С течение на времето се промени и сега спи 5-8часа.
Детето прилича на мен, хич не иска да спи. За съжаление както казва половинката  Embarassed

# 93
# 94
# 95
Аз съм сънливката в семейството.Мога да спя навсякаде и по всяко време.Докато мъжо когато и да легне става в 8.Дори и да е легнал в 6.

# 96
Никой.  Laughing
Той става рано за работа, аз ставам към 7, защото мразя да спя.  Crazy

# 97
Обичам да ставам рано.
Съпругът ми спи до късно и е в състояние да заспи по всяко време навсякъде.

# 98
  • Пловдив
Аз, малкия и кучето ставаме в 7ч, каката и таткото 9-10ч, това разбира се важи само за почивните дни Mr. Green

# 99
ставам изпращам децата на училище и детска градина и пак лягам до към 10 -11 часа това е за зимата

# 100
И двамата с приятеля ми сме еднакви- вечер обичаме да седим до късно,но сутрин да поспиваме.

# 101
  • На черешата
 Аз.  Confused

# 102
Аз.
На него му стигат5-6-7 часа сън, докато аз минимум 8 Crazy

# 103

Аз много обичам да спя до късно, а съпругът ми определено е ранобудник. Допреди една година спях по 12-13 часа, но сега нямам такава възможност, защото вече си имаме една малка аларма, която всяка сутрин в осем часа се включва  Grinning

# 104
Хехе ами аз Blush smile3524 Sleeping  sleepuu newsm46

Общи условия

Активация на акаунт